marți, 21 iunie 2016

AVEM NEVOIE DE ARCA LUI NOE ?

c
                        ARCA  LUI NOE !
                     Oare  chiar  va veni vremea,
            ca să fie nevoie de ea ?
                   Citiţi  aceste 2  articole :
Primul trăit de mine în 2001, şi postat în 21 martie 2013 ; iar al doilea, trăit de mine în 22 Aprilie 2014 , şi postat in aceeaşi zi !
      În ambele articole, este vorba despre - ARCA  LUI  NOE !                                               Zori de octombrie 2001 !          
Dormeam,si ca la un fulger luminos, vad cu ochii inchisi, O CORABIE MARE DIN LEMN sanatos, foarte gros, care avea si o PLATFORMA mare, pe care erau ingramadite, tot felul de animalute.De la pasari...,pana la vaci si asini si cai.
 In mijlocul acestor animalute, adapostite pe aceasta CORABIE   foarte solida, era un SINGUR OM. Acest OM, era mai in varsta, iar barba lui era  alba,și lunga pana la brau.
                   Singur cu doua vâsle  in mainile sale, se chinuia sa vasleasca, in timp ce o LUMINA ALBA STRALUCITOARE, acoperise,( ca un CER, mic), CORABIA cu animalute, si cu acel OM batran, cu barba pana la brau, care vaslea, vaslea, condus fiind, de LUMINA ALBA STRALUCITOARE, care ocrotea CORABIA cu toate vietuitoarele, adapostite pe ea.
Fratilor, stim cu totii, ca , DUMNEZEU, a pedepsit pe oameni, pentru pacatele lor, revarsand pe PAMANT ,UN MARE POTOP, dar inainte sa dezlege POTOPUL, DUMNEZEU, a gasit printre oameni, un singur OM drept si bun, si mult credincios. Dumnezeu i-a spus lui NOE, ca sa-si  construiasca o CORABIE puternica, din lemn tare care sa nu putrezeasca, si cand este gata, sa-si ia cu el pe CORABIE, familia sa si cate o pereche, din toate vietuitoarele de pe Pamant, caci va da, pe el, un mare POTOP iar LUMEA va pieri .
Noe a facut intocami precum a primit PORUNCA, de la DUMNEZEU,iar oamenii râdeau de el, si nu credeau in cele ce le spusese NOE, adică, despre venirea  POTOPULUI. 
Noe ar fi dorit sa ia pe CORABIE, si pe alti oameni, dar ei râdeau si nu credeau. 
Atunci Noe s-a urcat in CORABIA SA, a incuiat bine toate usile, si vaslea...singur, la CORABIA sa,
Dupa ce s-a indepartat de Pamant, brusc CERUL s-a intunecat, trasnete si fulgere se auzeau si se vedeau pe CERUL ca de noapte, iar cei ramasi, oamenii, fugeau spre culmile muntilor ca sa se salveze. 
Strigau la NOE, dar Noe nu-i mai auzea si oricum  era prea tarziu.
 Noe era departe de POTOP !
Si a plouat 40 de zile si 40 de nopti pe Pamant.
Apoi cand ploile s-au oprit, NOE s-a bucurat cu familia sa,si cu toate vietuitoarele ce erau pe corabia sa, si care acum zburdau pe PAMANTUL insorit.
Aici ,pe noul Pământ curățat de tot ce a fost rău si întinat,Noe si familia sa, a facut un SFANT ALTAR, in mijlocul naturii, si tot aici ,aduceauJERTFA CURATA, RUGACIUNE SI MULTUMIRE, LUI DUMNEZEU si MAICII DOMNULUI, care i-a salvat de la pieire.
             Fratilor, sa facem si noi ALTAR SFANT LUI DUMNEZEU, si sa aducem drept JERTFA, INIMA si  SUFLETUL nostru, cu RUGACIUNE CURATA si cu DRAGOSTE infinită.
                          Cu dragoste,
                                               Maria

                                19  Aprilie 2014 ora 4,55 zori  de zi !

Dormeam, dar LUMINA  albă stralucitoare a LUI  DUMNEZEU, vine sub forma unui fulger ,mă trezeşte de parca m-ar curenta, apoi CERUL  întreg  îmi apare în faţa ochilor închişi.
Era un CER de zi ,usor înnorat şi sub Bolta Cerească se întâmplă ceva uimitor.
Mai întâi aud un GLAS, care spune aşa :

                    "ARCA  LUI  NOE !
                     ARCA  LUI  NOE !
                    UN  FEL  DE  ARC  ÎN  TIMP "!

Şi am în faţa ochilor închişi, BOLTA CEREASCĂ  uşor înnourată, care printr-o MINUNE DUMNEZEIASCĂ , îmi este adusă mai aproape, mai înspre pământ .
O  MÂNĂ nevăzută desenează ceva pe BOLTA CEREASCĂ ,asa cum am desena şi noi pe o oglindă !
De la stânga la dreapta, ca şi c-un marker nevăzut , desenează o LINIE  dreaptă şi lată ,cam de două  degete. 
Şi s-a tot dus cu linia aceasta de culoare gri, precum norii de ploaie ,încât a cuprins  oTREIME  din BOLTA  CEREASCA .
Apoi, la capătul final din dreapta, a curbat capătul liniei cu faţa spre Pământ. Aşa incât ,arăta precum talpa unei sănii, dar intoarsă invers ,si nu asa cum sania aluneca pe talpă.
Acum ,vedeam BOLTA CEREASCĂ  ca si cum ar fi fost ,numai partea de jos  a unei corăbii  imense.
Aud din nou Glas, care spune :

                     "ARCA  LUI  NOE !
                       UN ARC  ÎN  TIMP "!

Moment în care, "CORABIA" de pe Cer se întoarce singură cu faţa spre Cer si cu partea dreaptă spre pământ. 
Deci, partea cea curbată la capăt, nu mai era cu faţa spre pamânt ,ci cu faţa spre CER. Asa cum este la o sanie.
Această CORABIE  de pe Bolta Cerească, fără pereţi ridicaţi , era numită de GLASUL din CER :
                      ARCA  LUI  NOE !
Iar această ARCĂ  a lui NOE,  s-a întins ca un ARC , şi -a ocupat două  treimi din BOLTA CEREASCĂ, orientându-se spre apus.
Dar dinspre Rasarit, din mijlocul Cerului, mâna nevăzută, a început a desena ARCA LUI  NOE , asezând vârful ei înspre Apus.
 

ARCA lui Noe - mit sau realitate ?  

 Iar eu afirm dragilor , dar nu de la mine,ci de la  BUNUL DUMNEZEU  cum că: 

 ARCA  LUI  NOE , 

ESTE  REALITATE !


OARE VA  MAI  AVEA NEVOIE  OMENIREA, 
DE  O  A  DOUA  ARCĂ , A  LUI  NOE ???
              CONCLUZIILE  VĂ  APARŢIN  DRAGILOR
                                    Cu dragoste,Maria.  

     

37 de comentarii:


 1. Evan Atotputernicul – Evan Almighty


  Evan Baxter, fost jurnalist, este ales de catre popor sa devina membru al Congresului american si astfel isi ia familia si se muta din Buffalo in Virginia.
  Primele zile la serviciu decurg intr-un ritm normal pana cand Evan se intalneste cu Dumnezeu si acesta ii cere sa construiasca o arca, precum a lui Noe, inaintea sosirii unui potop pe 22 septembrie, la pranz.
  La inceput toata lumea il crede nebun, Evan isi pierde serviciul iar familia il paraseste.
  Va reusi el oare sa demonstreze ca este mesager de al lui Dumnezeu si ca misiunea lui este de a salva omenirea?

  http://www.zfilmeonline.eu/2016/04/evan-almighty-evan-atotputernicul-2007.html


  Vizionare placuta !

  S.


  Filmul biblic ....aproximativ.... Noah 's Ark .

  http://filmeonlinese.com/noahs-ark-arca-lui-noe/1999/film-online/subtitrat/608

  RăspundețiȘtergere
 2. A doua venire a Mantuitorului va fi ca in zilele lui Noe.
  Cei care vor spune ca Dumnezeu este aproape, vor fi multi mai multi care sa rada si sa arunce cu vorbe.
  Daca nu credeti in mesajele Mariei, de ce intrati pe blog si comentati? De frica!

  RăspundețiȘtergere
 3. Dna.astazi arca e sf Biserica la propriu si la figurat .iar asta e o atentionare ,ca se
  Vor alege prin pecete
  omenirea,findca vine prigoana..si arca salveaza ce bun.
  Jugaru gheorghe.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Foare corect d-nul Jugaru Gheorghe,asa este,felicitari pt.coment,Vasilica.

   Ștergere
 4. traim ca pe vremea lui Noe diferenta este ca arca noastra va fi deschisa si trebuie in timpul furtunii sa ajutam la salvarea altora asta am retinut de la un om cu traire in Dumnezeu .

  RăspundețiȘtergere
 5. A cui e biserica?

  http://www.antena3.ro/actualitate/inalt-preasfintitul-ciprian-episcop-preoti-363564.html

  RăspundețiȘtergere
 6. http://www.romaniatv.net/mobi/un-episcop-ii-indeamna-pe-preoti-la-bataie--dati-l-de-cruce--trantiti-l-de-perete-trantiti-l-cu-capul-de-bordura_299704.html


  RăspundețiȘtergere
 7. incalzirea globala,toate tarile cu iesire la mare vor pierde teritoriu din cauza topirii ghetarilor-craciun

  RăspundețiȘtergere
 8. craciun tu vorbesti numai prostii poti sa mergi la toilet si trage-ti 20 00000 de miiiii de palme sa-ti revii in aceasta lume

  RăspundețiȘtergere
 9. Noe este aici,dar nu cu arca pentru a salva pe cineva,ci cu norii si ploile care sa curete mizeria din constiinta colectiva care s-a acumulat peste intelegerea si blandetea Divina. Uitati-va ce se intampla in tara si pe intreaga planeta!Aceste manifestari ale vremii au menirea de a "zgaltai"omenirea care doarme cufundata in comfortul neasumarii creatiei sale inconstiente. Acesta este Dumnezeu care striga cat poate de tare la noi sa ne indreptam spre podul curcubeu pe care ni l-a pregatit pentru intoarcerea Acasa.Acesta-i momentul "A DOUA VENIRE", Nu mai asteptati altceva, ca veti ramane in starea de asteptare pe vesnicie!
  Dumnezeu ne trage de ciuf si noi nu simtim, nu vedem nu auzim.Cum Dumnezeu credeti voi ca veti recunoaste venirea Mantuitorului, cand atatia mesageri va apar in cale spunandu-va ca EL este aici si voi ii trimiteti la nebuni!Chiar aveti impresia ca-L veti recunoaste daca vi s-ar spune ca v-a veni intr-un loc si zi anume?
  Spuneti-mi va rog cum veti recunoaste o astfel de entitate deghizata intr-un om,caci altfel nu are cum sa apara in fata voastra fiindca nu ati rezista acelei prezente!
  Apelati un pic la ratiune si veti constientiza autismul mental de care suferim cu totii.
  EU SUNT D

  RăspundețiȘtergere
 10. Subscriu cele spuse de "EU SUNT D". Nu L-au recunoscut pe Iisus acum 2000 de ani si acum, cum a-ti vrea sa se procedeze ? Tot la fel... Credeti, ca s-a schimbat ceva ? Tot asa suntem. L-am rastigni si a doua oara, si a treia oara....dand vina ca: "nu am stiut!" sau BLASFEMIE, " Cum poti sa spui ca esti Fiul Omului?". Dar Fiul Omului se afla printre noi. El este Om Adevarat, adica se comporta ca un om normal: plange, rade, raceste, il musca un caine, etc. Sta de vorba cu tine. Dar tu, nu-ti dai seama. E plin de iubire. O iubire pura, care iarta tot...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cum sa-L recunoasca? Cu siguranta L-ar mai "rastingni" inca o data si inca o data... religia a creat un altfel de Iisus... unul dupa voia si interesul celor care au creat religiile.

   Ștergere
 11. cel putin eu nu sint las ca tine4,18 ,care nu ai curaj sa te semnezi si chiar daca ai semna ai face-o cu un nume fals pentru ca nu-ti da voie sefii tai care te platesc pentru asa inteligenta si te obliga sa motai aici pe blogul doamnei Maria in plina noapte.

  RăspundețiȘtergere
 12. cel putin eu nu sint las ca tine4,18 ,care nu ai curaj sa te semnezi si chiar daca ai semna ai face-o cu un nume fals pentru ca nu-ti da voie sefii tai care te platesc pentru asa inteligenta si te obliga sa motai aici pe blogul doamnei Maria in plina noapte.-craciun

  RăspundețiȘtergere
 13. sti 4,18 cum sint astia ca tine care fac ceva doar pe bani;MERCENARI,dar eu le spun securisti pentru ca miros si de la 300km-craciun

  RăspundețiȘtergere
 14. D,mai lasane cu teoria ta,ca la noi nu prinde.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Anonim 23 iunie 2016, 18:15, ai lipsit la orele de gramatica?

   Ștergere
 15. stii 4,18 alias 23,59 vad,cunosti bine limba romina,deci tocmai ai confirmat ca esti securist cind eu ma mai indoiam ca ai putea fi de la fratii vostri vitregi KGBAUL care v-a tras-o in decembrie 1989-craciun

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Va inselati Dle. Craciun, nu sunt an. 4.18!

   Ștergere
  2. Dle. Craciun, dvs. sunteti si Anonim 23 iunie 2016, 18:15?

   Ștergere
 16. am mai spus eu ca cel mai mult va deranjaza scrisul meu,de aceia incercati sa ma manevrati pentru un scris mai citet,dar nu va reuseste securistilor-craciun

  RăspundețiȘtergere
 17. sint doua postari la 18,15 doar cel semnat e al meu,ale mele sint semnate la sfirsit-craciun

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Dle.Craciun inseamna ca nu ne-am intersectat in conversatii!an.23,59

   Ștergere
 18. pentru patri-HOTI MERCENARI-securisti care posteaza la 4,18 ora lor tirzie din noapte,inainte la aceasta ora erau trimisi prin KGBAU de seful lor stalin sa adune si aresteze pe rominii cu constiinta,acum lucrind pentru GESTAPOUL lui Iohannis au devenit postaci la aceiasi ora prin intermediul servarului din bucuresti unde supravegheaza tot internetul din romania si mai fac tot felul de provocari cum este postarea dacian ciolos de la prorocirea doamnei Maria'marea britanie a iesit din uniunea europeana'facute de securisti pentru a putea culege ecourile politice..Sa stiti ca acestia mai folosesc telefoanele moderne de ultima generatie care chiar daca nu raspundeti la ele dar le purtati asupra voastra va localizeaza exact prin gps pozitia unde sinteti si unde calatoriti fapt ce se mai poate face si prin cardul prin care face-ti extrageri de numerar din bancomate.Deci daca vreti sa nu fiti urmariti de acesti MERCENARI-securisti este suficient sa plecati cu bani numerar de acasa iar in calatorii sa lasati telefonul modern acasa si sa folositi alt telefon vechi cu tastatura care nu poate fi localizat prin gps.EI SECURISTILOR nu credeti ca ar fi timpul SA VA DATI SINGURI PALME si sa va vedeti de treburile voastre nu de afacerile oneroase cu care ati distrus aceasta tara de multe ori si a-ti facut genocid asupra romanilor omorind mai multi romani decit a fost acuzat ceausescu-craciun

  RăspundețiȘtergere
 19. pentru patri-HOTI MERCENARI-securisti care posteaza la 4,18 ora lor tirzie din noapte,inainte la aceasta ora erau trimisi prin KGBAU de seful lor stalin sa adune si aresteze pe rominii cu constiinta,acum lucrind pentru GESTAPOUL lui Iohannis au devenit postaci la aceiasi ora prin intermediul servarului din bucuresti unde supravegheaza tot internetul din romania si mai fac tot felul de provocari cum este postarea dacian ciolos de la prorocirea doamnei Maria'marea britanie a iesit din uniunea europeana'facute de securisti pentru a putea culege ecourile politice..Sa stiti ca acestia mai folosesc telefoanele moderne de ultima generatie care chiar daca nu raspundeti la ele dar le purtati asupra voastra va localizeaza exact prin gps pozitia unde sinteti si unde calatoriti fapt ce se mai poate face si prin cardul prin care face-ti extrageri de numerar din bancomate.Deci daca vreti sa nu fiti urmariti de acesti MERCENARI-securisti este suficient sa plecati cu bani numerar de acasa iar in calatorii sa lasati telefonul modern acasa si sa folositi alt telefon vechi cu tastatura care nu poate fi localizat prin gps.EI SECURISTILOR nu credeti ca ar fi timpul SA VA DATI SINGURI PALME si sa va vedeti de treburile voastre nu de afacerile oneroase cu care ati distrus aceasta tara de multe ori si a-ti facut genocid asupra romanilor omorind mai multi romani decit a fost acuzat ceausescu-craciun

  RăspundețiȘtergere
 20. pentru patri-HOTI MERCENARI-securisti care posteaza la 4,18 ora lor tirzie din noapte,inainte la aceasta ora erau trimisi prin KGBAU de seful lor stalin sa adune si aresteze pe rominii cu constiinta,acum lucrind pentru GESTAPOUL lui Iohannis au devenit postaci la aceiasi ora prin intermediul servarului din bucuresti unde supravegheaza tot internetul din romania si mai fac tot felul de provocari cum este postarea dacian ciolos de la prorocirea doamnei Maria'marea britanie a iesit din uniunea europeana'facute de securisti pentru a putea culege ecourile politice..Sa stiti ca acestia mai folosesc telefoanele moderne de ultima generatie care chiar daca nu raspundeti la ele dar le purtati asupra voastra va localizeaza exact prin gps pozitia unde sinteti si unde calatoriti fapt ce se mai poate face si prin cardul prin care face-ti extrageri de numerar din bancomate.Deci daca vreti sa nu fiti urmariti de acesti MERCENARI-securisti este suficient sa plecati cu bani numerar de acasa iar in calatorii sa lasati telefonul modern acasa si sa folositi alt telefon vechi cu tastatura care nu poate fi localizat prin gps.EI SECURISTILOR nu credeti ca ar fi timpul SA VA DATI SINGURI PALME si sa va vedeti de treburile voastre nu de afacerile oneroase cu care ati distrus aceasta tara de multe ori si a-ti facut genocid asupra romanilor omorind mai multi romani decit a fost acuzat ceausescu-craciun

  RăspundețiȘtergere
 21. stiu de la inceput MERCENARILOR-securisti de la ora tirzie de noapte a arestarilor 4.18 de ce va deranjaza scrisul meu cu litera mica pentru ca in servarul vostru de spionare din bucuresi folositi pentru detectarea automata cuvinte cheie pentru detectare si in special nume propri,iar in cazul meu trebue sa cititi postari marunte si multe care scapa din sistemul vostru de citire si inregistrare automata.de o luna tot incercati sa o manipulati pe doamna Maria sa ma scoata automat de la comentarii.asta e DUMNEZEU nu a fost de partea unor manipulatori securisti ca voi-craciun

  RăspundețiȘtergere
 22. si sa stiti ma MERCENARILOR-securisti de la 4,18 ca nu am uitat ca azi inte orele 11-12 in timp ce eram pe blogul doamnei Maria a-ti incercat pe o padina paralela sa-mi intrati in calculator si sa-mi dawladati-copiati inregistrarile din calculator de aceia v-am inchis pagina in fata si chiar am scos cablul de internet.sa nu-mi spuneti ca e o intimplare ca v-am spus ca nu cred in intiplari cind e vorba de securisti,de 10 ani de cind am calculator doar acum cind bifez 3 comentarii cu voi se intimpla securistilor-craciun

  RăspundețiȘtergere
 23. ma securistilor de la ora 4,18 a arestarilor staliniste ,de la servarul de urmarire din bucuresti al internetului,de asta voiati sa nu mai postez ca sa-mi folositi numele ca semnatura pentru gestapoul vostru si al lui iohannis.vad ca a-ti ramas tot la vechile metode de manipulare,a-ti incercat chiar grupe de cuvinte din postarile mele mai vechi.nu credeam ca sinteti atit de ordinari si impostori-craciun

  RăspundețiȘtergere
 24. ma securistilor de la ora 4,18 a arestarilor staliniste ,de la servarul de urmarire din bucuresti al internetului,de asta voiati sa nu mai postez ca sa-mi folositi numele ca semnatura pentru gestapoul vostru si al lui iohannis.vad ca a-ti ramas tot la vechile metode de manipulare,a-ti incercat chiar grupe de cuvinte din postarile mele mai vechi.nu credeam ca sinteti atit de ordinari si impostori-craciun

  RăspundețiȘtergere
 25. ma astia de la 4,18,de la gestapo,daca tot sinte-ti de pe cheiul girlei, aranjatii voi la doamna Maria care vrea peste vreo doua luni cind vine la bucuresti o audienta la iohannis...sau va e frica..nu sinteti siguri daca e eunuc sau nu..-craciun

  RăspundețiȘtergere
 26. anul trecut a fost cel mai cald an din istoria masuratorilor meteo,aproape 15 grade media globala crescuta cu 0, 6 grade in ultimul secol,cind va ajunge la 17 grade se topesc toti ghetarii iar nivelul oceanic va creste cu 70 metri deci apa va ajunge pina in miljocul baraganului[dar se poate bloca iesirea intre marea mediterana si ocean 20km] topirea ghetarilor blocheaza motorul termic al golfstrimului si incepe conform istoriei o noua era glaciara-informatie pe baza institutului roman de meteorologie si hidrologie bucuresti-craciun

  RăspundețiȘtergere
 27. una din cauzele incalzirii globale tin de moda consumerismului planificat al capitalismului care produce bunuri noi care se demodeaza intenionat ca forma sau prin uzura planificata care duc la cresterea voita a vinzarilor pentru a cumpara mereu produse noi la care se uzeaza planificat si prematur intentionat unele componenteca baterii,cartus de tus pentru a obliga cumpararea de produse noi prin incomodarea intentionata a schimbarii bateriei ca la telefonul apple,becuri cu reducere intentionata anumarului de ore de functionareca sa oblige cumpararea neincetata-craciun

  RăspundețiȘtergere