marți, 21 iunie 2016

MINUNILE DE LA SFANTUL MORMÂNT, TRAITE DE MINE CU SUFLETUL !


c                                   30 Martie 2015, ora 7,10 dimineaţa !

                                           Dragii mei,                                                                                   
În această dimineaţă, în timp ce mă rugam la Bunul Dumnezeu si la Măicuţa  Domnului, ţinând lipită de pieptul meu Sfanta  Cruce  a Lui Hristos, brusc ceva uimitor se intamplă.
Vedeam dragilor, cum Sfanta  Cruce s-a imbracat dumnezeiesc de frumos cu o ramură de flori albastre violet, de forma trandafirilor.
Apoi, sunt dusă cu sufletul într-o Sfanta  BISERICĂ nu prea mare,dar care are ziduri groase si racoroase. 
Aici fratilor, vad picturile vechi si care erau cam sterse de vreme si de vremuri. 
Ma aflu chiar in mijlocul Bisericuţei foarte reci, si chiar simt ca-mi este frig.
Privesc in jurul meu, si vad uşa de la intrare, dar nu vad SFANTUL  ALTAR.
Turla pornea din interiorul Sfintei Biserici, era foarte înaltă ,iar pictura din interiorul ei, nu mai putea fi deslusita.
De atâta vechime ca si ani, picturile s-au sters.
În faţa mea dragilor ,văd multe cămăruţe; si ma indrept la indemnul unui glas, spre o anume cămăruţă.                  
Aici ,in locul Sfantului Altar ,vad un Mormânt ce era acoperit cu o lespede mare de piatra.
Era foarte multă umezeală aici, si tremuram de frig.
Mă întorc din nou cu faţa spre uşa de la intrare, si pe partea stângă cum se intra in Bisericuţă, vad un Cavou din piatră, ce era mai înalt la un capăt.
Pe acest Cavou se aflau pe o suprafaţă de trei sferturi, numai flori frumoase, de toate culorile.
Pe celălat sfert, la căpătâi, văd O  Sfântă Icoană  de dimensiuni mari, în care era pictat Domnul si Mântuitorul nostru Iisus Hristos.
               
Mântuitorul ,părea ca este mort si asezat ca si in Mormânt in acea SFANTA  ICOANA. Avea înfăşurat pe după trupul Său, pe după mijloc, o pânză albă stralucitoare.
Un glas imi spune, ca să mă apropii  de Sfanta  Icoana de pe Sfantul  Mormânt.
Mă apropii cu inima stransă si cu lacrimi pe obraji, si spre uimirea mea, ÎL văd pe IISUS  HRISTOS, cum înviază în acea Sfanta Icoana. Deschide ochii, clipeste, imi zâmbeste desi era culcat pe lespedea de piatra.
Sfanta  Icoana cu IISUS viu în carne si oase, era împodobită cu multe flori frumoase si luminose. Mă apropii  si sărut Sfanta  Icoana cu IISUS  viu; Îi sărut Mâna Sa dreaptă.
Am atins cu buzele mele, pielea rozie a Mântuitorului, am simţit căldura Mâinii Lui Iisus ;avea pielea moale si catifelată si foarte caldă.
 
În spatele meu, au apărut două persoane in vesminte negre, ce păreau a fi călugări.
Eu le vorbeam acestor calugari, si le spuneam ca IISUS  este viu, si ca I-am sarutat Mâna Sa. Dar Călugarii,păreau că nici nu mă aud si nici nu mă vedeau.  
În acest moment ,IISUS  dispare din SFANTA  ICOANA,  dar în clipa următoare ÎL văd din nou, în mijlocul Sfintei Bisericuţe, în carne si oase, răstignit pe Sfanta Cruce.
 
Crucea pe care Iisus a fost rastignit, era imensa ca si mărime, si părea ca a fost făcută din trunchiul brut, al unui copac mare.
IISUS  HRISTOS, era acum chinuit si rastignit pe Crucea imensa.
 Pe cap ,avea O Coroana cu spini lungi si extrem de ascuţiţi. Sângele Sfânt, Îi şiroia de pe frunte în râuri  lungi ,pe obrajii  Săi, peste care a fost lovit, bătut cu urzica, scuipat si pălmuit cu sălbăticie, de oamenii acelor vremuri.  
Îl privesc si-mi dau lacrimile pentru durerea SA, pentru ca noi sa ne mântuim. ÎL rog pe IISUS  ca sa-mi dea mie PĂTIMIRILE SALE, căci eu sunt plina de păcate, iar EL este FIUL  LUI  DUMNEZEU si al MAICII  PURUREA  PREA  CURATEI  FECIOAREI  MARIA, si este fara de păcat, fiind DUMNEZEU adevărat din DUMNEZEU adevărat.
Iisus ma privea ,si din ochii Săi curgeau Lacrimi de Sânge.              
În dreapta uşii de la intrare , văd dragilor o măsuţă nu prea mare, pe care erau multe vesminte preotesti.
Cei doi Călugari, s-au apropiat de măsuţă, si umblau prin acele vesminte. Păreau că intraseră în panică ,si ca nu mai stiau ce si cum să aseze la Mormântul Sfant.
Toate Vesmintele erau albe si aurii, dar erau tare decolorate de vremuri si vremi, asa cum si picturile din interior erau sterse.
În stanga Mormântului Lui Iisus  Hristos, mai era un Cavou, dar pe acesta nu era nicio floare si nicio Icoana.  
În clipa ce a urmat dragilor, am tresaltat puternic, cum stateam in genunchi la Rugaciune in camera mea, semn că revenisem cu sufletul in trupul lasat in camera mea. Era sa ma duc jos, cand am intrat din nou in trup. Mai aveam pe obraji, lacrimile din SFANTA  BISERICUTA , acolo unde se afla MORMÂNTUL  DOMNULUI si MÂNTUITORULUI nostru IISUS  HRISTOS.      
Dragii mei, eu nu am fost niciodată la Mormântul Sfant !
Dar iată că acum ,prin grija si Darul Duhului Sfant,am fost luată din trupul de carne, si dusă la Mormântul Scumpului nostru Mântuitor, care s-a jertfit pe Cruce , pentru ca noi sa ne mântuim, şi Căruia I se cuvine toată cinstea ,slava si Închinarea, acum si pururea si-n vecii vecilor AMIN. 
                                      Cu dragoste, Maria. 

6 comentarii:

  1. Aici arata despre inundatii in Italia..
    http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Extern/Europa/Furtunile+au+blocat+circulatia+si+au+inundat+mai+multe+case+in+I

    RăspundețiȘtergere
  2. Foartei frumos descris acest moment impresionant ca de altfel toate celelalte .De fiecare dată cînd citesc toate minunile mă simt de parcă sunt si eu acolo intrun colțișor văd prin ochii doamne Maria si trăiesc împreună cu ea bucurii imense.Sf.Brigitta l-a rugat multă vreme pe Domnul să-i spună câte lovituri a primit în timpul amarelorSale suferințe.Întro zi Mintuitorul i-a apărut și i-a zis:Am primit în Trupul meu 5480 de lovituri.Dacă vrei sa le cinstești să spui:de 15 ori Tatăl nostru și de 15 ori Bucurate Marie în fiecare zi timp de 1an .După ce s-au încheiat acest an tu ai cinstit fiecare dintre aceste 5480 de lovituri.Iisus are si alte promisiuni făcute pt.cine cinstește aceste lovituri.Căutați Sf. Brigitta patroana Europei.Va mulțumesc doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  3. IISUS HRISTOS ARE PUTERE ASUPRA MORŢII. POATE VINDECA ORICE BOALĂ ȘI POATE ÎNVIA MORŢII. ESTE INCONTESTABIL ȘI FĂRĂ DUBIU. ȘI AICI CRED CĂ AM SPUS TOT.

    RăspundețiȘtergere
  4. Biericuta de la Sf. Mormant a intrat in restaurare.

    RăspundețiȘtergere
  5. Chiar nu va doare sufletul sa reactualizati mereu chinurile rastignirii?
    Puteti daca doriti sa va detasati de acestea si sa va concentrati pe inviere si inaltare caci asta-i mesajul pe care l-a aduc Isus pentru noi.Tot acest chin a fost permis ca sa ni se arate cum putem face si noi invierea din morti caci morti suntem de milenii. El ne-a aratat iar noi depindem de alegerea noastra s-o facem.
    Alegeti sa inviati!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  6. Da să reactualizat în fiecare zi pt.învierea nu are loc fără suferința ,moarte .

    RăspundețiȘtergere