duminică, 19 iunie 2016

ELENA UDREA , VA AJUNGE DIN NOU DUPĂ GRATII !

                                          19 Iunie 2016,ora 7,19 dimineața !

                                                                 Dragii mei, 

În aceasta dimineață dragilor,treaza fiind, vad într-o clipită precum fulgerul pe Cer, văd o închisoare pentru oameni.
Aici, într-o celulă cu gratii groase, o vad pe ”blonda României”, Elena Udrea.       
                       .

ELENA UDREA era tare supărata si se tinea cu mânile de gratiile foarte groase.
În clipa următoare, o văd cum se lumineaza la față,deoarece la ea in vizita, venise cineva in mod special. 
Dragii mei, nu o sa va spun cine era in vizita la închisoare, fiindcă cunoasteti si voi,intuiti si voi, cam cine ar fi putut fi în celula ei pentru a o consola.
ELENA  UDREA, stim cu totii că, are multe dosare care urmeaza să fie solutionate intr-un fel sau altul, de JUSTITIA ROMÂNA.
Pot sa va asigur ca ,ELENA UDREA va ajunge din nou la inchisoare,iar CINEVA anume, o va vizita si-o va consola.
Dragii mei, nu ma bucur deloc de răul altuia, dar imi doresc ca tot ce a furat din bugetul Statului Român,sa-i fie confiscat, si sa revina la Bugetul de Stat.
Inchisoarea, nu ma ajuta si nu ne ajută cu nimic!  
Îmi doresc ca, toti cei care au probleme cu LEGEA, sa le fie confiscate mai intâi averile ilicite,si după aceea ,sa fie sau să nu fie arestati. 
Cand oare,JUSTITIA ROMÂNA, domnii PROCURORI,vor intelege că, mai intai trebuie recuperat prejudiciul, si nicidecum nu trebuie sa fie lăsati liberi astfel de infractori , ca sa cheltuie ceea ce au furat. 
Când oare, se vor face LEGI drepte in România?
Cel care fura un ou,sta după gratii; cel si cei care fura milioane de Euro,sunt sub control judiciar, pentru ca sa aiba timp sa-si puna la adapost ceea ce au furat, si de ce nu, sa se distreze la maxim cu banii furati din bugetul tarii.
                                  Cu dragoste, dar cu un gust amar, Maria. 

14 comentarii:

  1. este adevarat dar adevaratii infractori se folosesc de ei pe post de slugi oarbe si de aicia ciata care invaluie situatia dezastroasa a tarii , cum sa acuzi pe altul care nu are functie ca este vinovat daca nu are functie si totusi detine controlul ? aceeste persoane intunecate isi vor pierde sufletele din pacate !

    RăspundețiȘtergere
  2. Si cand te gandesti ca pentru toate fraudele economice si evaziunile ar fi suficient de stabilit o cautiune pe masura prejudiciului . Pretul libertatii sa fie acela . Ca sta in puscarie nu este o problema pentru ei , au celulele aranjate si luxoase , au mancare si lucruri de acasa . La bani trebuie sa ii atinga si la libertatea pe care ei o vor . Inchisi sa stea criminalii si violatorii , cei care sunt periculosi , cei cu fraude e normal sa scoata milioanele de euro din bancile unde i-au ascuns .

    RăspundețiȘtergere
  3. Degeaba nu a ajuns sa i se faca dosar penal,fiecare sa isi primească pedeapsa dupa ce a făcut,daca a făcut si sint dovezi clare,sa fie lege sa poata sa se teamă fiecare dintre noi,daca a facut ceva.Ca de nu ,atunci tandră-landra fiecare face de capul lui,omoară,fură în tara asta,si mai trec inca 26 de ani,si tot mai slabe ar fi legile .In trecut,erau legi mult mai aspre,caz Vlad Tepes,in ziua de azi,la americani este scaunul electric,injectia letala pt.cei care ucid.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa le ia averile dar sa si stea dupa gratii cu anii ca sa simta si ei umilinta pe care o simte omul de rand cand vede ca tara e jefuita permanent iar lui i se pun biruri peste biruri tot mai greu de platit.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cine poate sa o viziteze decit celalalt infractor Cu nimic mai mic decit ea basescu

    RăspundețiȘtergere
  6. Totul se misca mult prea greoi... trebuia deja confiscat TOT de la acestia la aceasta ora. Cata mizerie si coruptie exista si in justitie... incredibil de multa...

    RăspundețiȘtergere
  7. Un nou teatru mic pt a abate atentia de la alte lucruri importante. Oare cand se va trezi acest popor??? Sau mai bine zis oare cand va porni urgia Dumnezeu, o urgie, prin Putin, cu multe bombe pana vor disparea toti cei care sunt impotriva poporului roman??? Cred ca acest popor o va duce bine DOAR cand este condus de altii, in rest doar rau, rau, rau.

    RăspundețiȘtergere
  8. Deocamdata, blonda se plimba cu ultimele achizitii in materie de moda, pe la Mamaia. De unde mai are bani pentru carpite si sosoni?

    RăspundețiȘtergere
  9. Rusia a declarat ca poate ocupa orice tara in orice moment. Cautati article le pe site-urile de stiri. Nu e gluma!
    Pentru cei care vor sa inteleaga timpurile in care traim, le recomand sa urma reason video-urile de pe canalul Youtube- Capatul unei ere.
    Totul este evident.

    RăspundețiȘtergere
  10. De unde are bani Ideea,pai nu stiti zicala"banii la bani trag"cine are,are,nu ii numara,ca sa-i ajunga pentru o pîine,Macar de ar fii donat din ei,la o casa de copii orfani,parasiti de părinti,la o biserică,etc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce sa fure si apoi sa doneze trei fire, trei surcele? O avere facuta pe cai necinstite si repede se duce la fel de repede pe fel de fel de mode si prostii supraevaluate. La sfarsit, cei care au acumulat averi fara sa munceasca, fie mor bolnavi si nu se bucura de isprava lor, fie pierd tot si mor in saracie si uitare.
      Cel care transpira pentru fiecare banut, stie sa-l pretuiasca si sa-l foloseasca cu chibzuinta. Nu este sarac, face fapte de milostenie in ascuns, iar Dumnezeu ii binecuvanteaza munca.
      Cazul acestei doamne este cel tipic al fetei sarace si care a facut orice ca sa nu mai fie saraca. Daca analizati viata ei veti vedea ca e stearpa. Va primi lectia umilintei pentru ca Dumnezeu o iubeste.

      Ștergere
  11. ,,Va primi lectia umilintei pentru ca Dumnezeu o iubeste. '' ???? In ce sens ?!
    Cand E. Udrea isi va dona averea, cand va face milostenii la casele de batrani si la orfelinate , cand va lasa luxul inutil , plimbarile pe litoral ca un fel de sfida ....sfaturile cu aluzie la coruptia altora , cand va inceta sa fie persoana publica , ci om normal , atunci poate voi crede ca va avea vreo sansa . Dar nu se vede la orizont nici urma de smerenie . E ceea ce a fost dintotdeauna . Dumnezeu nu iubeste parvenitii, parazitii si pe cei care isi fac legile pe interesul lor . Sunt multe fete sarace care se mandresc cu munca lor cinstita si meseria lor .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumnezeu o iubeste in sensul ca nu vrea moartea pacatoasei, ci intoarcerea ei. Doar de ea depinde daca va bea paharul umilintei pana la capat.

      Ștergere