marți, 7 iunie 2016

PREA CURATA FECIOARA MARIA, ÎNSĂRCINATĂ CU IISUS HRISTOS !


      c                                                           7 Mai 2006,ora 23,10 !

                                                   Dragii mei, 

În aceasta noapte târzie,o noapte frumoasa de mai, în timp ce mă rugam la Bunul Dumnezeu si la Măicuţa Domnului  ,aud dragilor un glas care spune aşa :

  "Gata ! Iata ,spre mulţimea linistilor tale !
   Şi era Fecioara, însărcinată cu Iisus .
    Fecioara Maria, era însărcinată cu Iisus !"

Clipă în care dragii mei, O văd pe Fecioara MARIA, îmbracata în vesminte rosii catifelate ,stând pe marginea unui pat.
Prea Curata Fecioara Maria, avea burtica mare si rotundă; purta în pântecele Ei, pe Mântuitorul Lumii întregi.
Pururea Prea Curata Fecioara MARIA, avea burtica mare la partea de sus a abdomenului ,imediat sub stomac.
Măicuţa Domnului mă priveste fericita ,punându-şi Mâinile-I prea Sfinte, la partea de jos a burticii Sale şi apasa pe burtică. Moment in care, vad ca BURTICA -I este goala, la partea de sub ombilic.
Aici sub ombilic, Burtica Maicii Domnului, era precum un burete;adică moale.
La partea de sus, deasupra ombilicului, Burtica Prea Curatei Fecioarei MARIA, era plina. 
Prea Curata Fecioara MARIA, apasa si aici cu Mâinile-I prea curate si prea sfinte, si-mi arata mie roabei Sale, cum că acolo ,sălăşluiete Pruncuţul Iisus ; pe Tronul cel mai înalt din Burtica Ei, si nicidecum în uter, asa cum prind viata pruncii nostri, rezultati din legatura trupeasca ,dintre un barbat si o femeie.

 Cum a rămas, Prea  Curata Fecioara Maria însarcinată ?

Fratilor !Asa cum intra Soarele în casa si încalzeste si lumineaza toate,  tot asa ,prin PUTEREA  DUHULUI  SFÂNT, a fost zămislit si Pruncutul IISUS, Soarele Dreptăţii ,urmând ca să iese din trupul MAICII SALE după 9 luni de zile,  la fel precum a fost și zămislit.
                             Dositeea: Buna Vestire
Adică, prin burtica Maicii Prea Curate Fecioarei MARIA, tot la fel precum a fost si zămislit, si nicidecum printr-o nastere fireasca, precum nastem noi femeile de pe Pământ. DUHUL  CEL  PREA SFÂNT a adumbrit-O, a revarsat asupra Sa, Lumina SA, Puterea SA, care au intrat în Trupul Fecioarei, asa cum intra lumina zilei prin ferestre.
Când a venit clipa ca să nască, Sfânta Fecioară MARIA, nu a nascut cum nastem noi femeile. Ci asa, precum a intrat Lumina si Puterea Duhului Sfant, la fel a si iesit Pruncuţul Iisus; prin partea de sus a burticii Mamei Sale. 
                                Nasterea Maicii Domnului | Pictura Bizantina - Religious icons painted   
A intrat ca Duh Sfânt, a iesit ca Duh Sfant din trupul MAICII  SALE,după care, a luat din nou Trup de carne.
De aici se spune că : "FECIOARA  a fost Maica Sfanta, si FECIOARA  a ramas şi după nastere".
Dragii mei, ştim cu totii că IISUS  HRISTOS trecea atât prin ziduri ,cât si prin usile încuiate .
Iisus  Hristos ajungea în orice clipă ,în orice loc de pe Pământ, oriunde ar fi dorit.
Iisus  Hristos era OM si DUMNEZEU în acelasi timp, si putea face absolut orice dorea, numai cu Puterea gandului Său. 
Ca PRUNC, a fost cuminte si ascultator, cinstind pe Iosif tatăl  SĂU lumesc ,si pe Maria, Maica  Sa  care L-a purtat în pântece timp de 9 luni de zile, şi L-a crescut si educat ,asa cum era lumesc.
Desi IISUS ca si PRUNC , apoi copil mai mare si adult, le stia pe toate, că doar era FIUL  LUI  DUMNEZEU  TATĂL,EL nu S-a arătat oamenilor că poate face Minuni . 
Abia la maturitate, IISUS  HRISTOS  S -a arătat ca OM, dar si ca FIU  al LUI  DUMNEZEU.
Iisus Hristos a voit ca sa traiasca ca OM, printre oamenii pe care DUMNEZEU  TATĂL ,I-a dat în grija SA. 
Dragii mei, asa s-a petrecut TAINA  luării în pântece, de către FECIOARA  MARIA, pe Pruncutul Iisus Hristos, prin adumbrirea Ei, de către DUHUL  CEL  PREA  SFÂNT.
Asa precum SOARELE încălzeste Pământul si tot ce este viață, tot la fel, DUHUL CEL PREA SFÂNT, a suflat Lumina aurie, peste MAICA PURUREA PREA CURATA FECIOARA MARIA, si astfel, Pruncutul Iisus a fost zămislit în pântecele MAICII,dar ,deasupra buricului si nicidecum în uterul Fecioarei MARIA.
 Şi tot asa, precum v-am relatat, a avut loc si Nasterea Pruncului Iisus, în Ieslea prea curata si prea sfanta, Taină stiuta numai de MAICA  PREA  CURATA FECIOARA MARIA, si de DUHUL  CEL  PREA  SFÂNT,despre care ,vă voi relata in articolul următor.

                                   Sinaxar-25 decembrie: Craciunul - Nasterea Domnului. Semnificatii ...
Dragii mei,  PREA  CURATA FECIOARA  MARIA, a voit ca să-mi arate mie roabei Sale, aceasta nestiuta TAINĂ, de către oamenii din acea vreme, dar si de 2000 de ani încoace,adică, de noi oamenii de astăzi.
Iar eu cu dragoste si cu dumnezeiasca bucurie,v-am împărtăşit vouă semenilor mei, aceasta Mare TAINA, cu Voia PREA  SFINTEI  NĂSCĂTOARE  de DUMNEZEU, precum si cu Voia ,DUHULUI  CELUI  PREA  SFANT, si a MÂNTUITORULUI  nostru IISUS HRISTOS, Cărora Li se cuvine, toata cinstea ,slava si inchinarea ,Amin.
                                          Cu dragoste, Maria.

6 comentarii:

 1. foarte frumos minunat Am o intrebare si va rog daca vvreti sa-mi raspundeti In afara celor 4 posturi pe care le tinem ortodoxii mai sint inca 2 in unele parti ale tarii in special in ardeal de la inaltarea Domnului si pina la pogorirea Sfintului Duh si in septembrie nu stiu exact datele multumesc mult si Hrisios a Inviat

  RăspundețiȘtergere
 2. Mulțumim doamna Maria Gheorghiu ca ne explicați adevărată nașteri pruncului Iisus Hristos din fecioară Maria mama lui.ie ceva înălțător divin si sfint.doamne ajuta.

  RăspundețiȘtergere
 3. Foarte explicativ pt toata lumea

  RăspundețiȘtergere
 4. Doamna Maria ce ne puteți spune despre persoanele care nu le pasă că vor merge în iad .Sunt posedate de....Va multesc.-Vero_.

  RăspundețiȘtergere
 5. Va multumesc din suflet doamna Maria ca ne-ati spus nasterea lui Iisus Hristos,e o mare bucurie sa stim.Doamne ajuta.

  RăspundețiȘtergere
 6. SUBLIM¡¡¡ TOATA ACEASTA POVESTIRE REALA .VA MULTUMIM DOAMNA MARIA .

  RăspundețiȘtergere