marți, 14 iunie 2016

UN NOU NASCUT , ARUNCAT LA GHENA DE GUNOI !


                                     13 Iunie 2016, ora 6,52 dimineața !

                                          Dragii mei,

Astazi dimineață mai stateam în pat, cu ochii inchisi fiind,si astfel vad dragilor inspre Sud, vad două mâini care cauta prin gunoaie, probabil era o gheena de gunoi.
Cele două mâni găsesc dragilor, printre gunoaie un bebelus nou nascut, frumos ,alb la față si cu ochisori mari si frumosi.
.
Dragii mei, din nefericire, vom auzi de un Bebe gasit in Gheena de gunoi, dar eu nu stiu, daca va fi gasit viu ,sau fara de viață.
Cert este că o mamă criminală isi va arunca pruncul nou nascut ,printre gunoaie si sobolani. 
Dumnezeu si Maica Domnului, sa aiba grija si mila de toti Pruncii aruncati de cele care i-au nascut, precum si de noi toti fiii Săi.
                                          Cu dragoste,Maria. 

26 de comentarii:

  1. http://www.antena3.ro/actualitate/locale/caz-socant-intr-un-cartier-din-braila-un-bebelus-a-fost-gasit-mort-in-ghena-unui-bloc-361889.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Iata rezultatul libertatii intelese gresit. Cine sufera? Pruncii!!! Ca sa nu mai vorbim de cei macelariti in pantecele mamelor, locul unde puiul de om ar trebui sa fie ocrotit pana la nastere.
    Doamne, Iisuse Hristoase, ai mila de noi, pacatosii!
    Maicuta Domnului sa apere si sa vegheze femeile insarcinate, mamele si copiii nou nascuti!
    Doamne, da gand bun viitoarelor mame si mamelor sa-si apere si sa-si primeasca cu drag copiii daruiti de tine!
    Ingerilor pazitori ai mamelor si ai copiilor, interveniti in ocrotirea vietii! Amin.

    RăspundețiȘtergere
  3. OCANT
    acum 19 ore 5 minute
    Un nou-nascut a fost gasit mort, intr-un tomberon din Targu-Jiu. Politia incearca sa o gaseasca pe mama bebelusului
    Descoperire infioratoare luni dimineata, in Targu-Jiu. Trupul neinsufletit al unui bebelus a fost gasit la o ghena de gunoi, aruncat printre resturi.

    RăspundețiȘtergere
  4. A fost aseara la tv! Pt asta si pt altele vom trece prin foc si sabie! Meritam.

    RăspundețiȘtergere
  5. Una din cauzele pentru care Dumnezeu ingaduie razboiului sa vina asupra noastra, pentru sangele pruncilor avortati (omorati).
    "Sangele omului care varsa sange de om, de mana de om va fi varsat." Cartea Facerea Cap. 9 Vers. 6.
    Asa ca inainte de ai judeca pe rusi sa ne vedem pacatele noastre (barna din ochi).
    Hristos s-a inaltat! Amin!

    RăspundețiȘtergere
  6. CÂRCOTAȘILOR !!! ANONIM (i)cărora va place sa criticati si sa va rugati pentru mine,pentru că as fi in iad, va asigur ca nu iau informatiile de la TV, si apoi, rugati-va pentru sufletul vostru ratacit,si lasati-ma pe mine sa ajung în ”iadul” LUI IISUS HRISTOS!Nu va mai obositi sa-mi scrieti bazaconii, căci nu le voi publica!!! Voi cei care faceti acest lucru,nu-l cautati pe IISUS HRISTOS si pe MAICA DOMNULUI ,ci va alaturati diavolului,care face ce vrea cu sufletul vostru. Eu am sa ma rog pentru voi,ca sa fiti adusi pe CALEA LUI HRISTOS, de pe CALEA RATACIRII voastre. Si veti simti acest lucru ,si veti cunoaste aceasta in inima voastra. De azi dimineața primesc numai MESAJE de critica si compati mire,la adresa mea. Nu ma plangeti pe mine, ci plângeti-vă pe voi,căci sunteti tare departe de ADEVARUL CREDINTEI,precum e departe CERUL de PĂMÂNT,asa sunteti voi cei care ”imi purtati de grija”,criticandu-ma si compatimindu-ma. Cu dragoste,Maria

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamna Maria,ignorați..sunt ispitiți să vă critice,nici ei nu știu ce fac,dacă ar ști nu ar mai critica.
      Oameni buni,încetați cu răutățile!Controlati-vă gândurile negative,ele vin de la necuratu.Rugați-vă la Dumnezeu să nu cadeți în ispită!

      Ștergere
    2. Of... dacă a-și întâlni o mamă care vrea să-și arunce copilașul la gunoi,a-și oprio cu siguranță,îi creșteam eu copilul.Vreau să înfiez copii,2-3.Am copii,dar vreau să-mi spăl păcatele mele în fața Lui Dumnezeu.Dacă știți pe cineva care nu î-şi dorește copilașul,mă puteți anunta pe blogul doamnei Maria.Bineânțeles dacă și doamna Maria e de-acord.
      Vă mulțumesc!Pacea fie cu voi!

      Ștergere
    3. Boteaza copii Cristina!

      Ștergere
    4. Am vrut să botez,dar părinții copilului devenise un pic geloși,copilul se atașase de noi și nu mai vroia la părinții lui.

      Ștergere
    5. Nu-i nimic, Cristina, vor fi si altii!

      Ștergere
    6. Vod fi și alții,ai dreptate!Mersi!

      Ștergere
  7. Toti cei care au propovaduit cuvantul Domnului au fost progoniti , persecutati , cuvantul lor a fost batjocorit . Nu va mai suparati d-na Maria , suntem destui , suntem multi care va respectam , restul e multimea vida .
    Anuntati-ne pe blog cand veniti la Bucuresti si unde va veti prezenta cartea . Am o mica atentie pentru dvs. cu stima , S.


    Toti apostolii au fost prigoniti ; vizionati viata lui Petru caci suntem in postul Sf. Petru si Pavel :
    http://filmecrestineonline.com/filme-din-biblie/87-apostle-peter-and-the-last-supper-2012-subtitrat-in-limba-romana.html

    RăspundețiȘtergere
  8. Cum se face ca publicati pe 14.06 un mesaj primit pe 13.06 dimineata..si culmea...ce sa vezi? Tot pe 13.06 la stiri apare cazul unui bebelus gasit in ghena de gunoi. Dar nu...dvs deja ati primit mesajul..inainte sa se intample fapta, evident.doar ca pe blog l ati pus o zi mai tarziu. Coincidenta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cred ca maria primeste unele mesaje asa cum sunt afisate dar nu doreste la timpul respectiv sa le expuna pt ca sunt prea sumbre si spera ss nu se intample.dar vazand cacse intampla asa curand simte nevoia ca noi sa stim si sa avem incredere in ea.

      Ștergere
    2. Poate n-a avut timp sa-l scrie pe blog.
      Poate nu e vorba de copilul din acest articol.

      Ștergere
  9. Cristina ai un suflet mare si frumos,Dar și soțul tău de asemenea în vreme ce ți-ai mai dori si altl copii care evident nu sunt ai tai .Eu miad dori să pot să am grijă de bătrîni bineînțeles voluntariat dar nu stiu daca ar fi posibil din motive lesne de înțeles.Îmi plac postările tale și ale Mirei.Te salut Vero.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Vero!
      Dumnezeu sa te binecuvanteze si sa te ajute sa implinesti aceasta dorinta.

      Ștergere
    2. Dumnezeu e bun și mă ajută să fiu așa cum trebuie.Când văd copilași abandonați,mi se rupe sufletul.Pur și simplu mă bufnește plânsul,nu mă pot abține.
      Soțul meu sinceră să fiu,ar vrea să avem mulți copii,dar putem să dăm o șansă unui copil abandonat,decât omorât mai bine salvat de o familie care poate oferi:protecție,iubire,educație,etc.
      Și tu ai un suflet mare din dată ce dorești să ai grijă de bătrâni.Dumnezeu să te binecuvânteze și să te sprijine în viață! Mulțumesc! Te îmbrățișez!🤗

      Ștergere
    3. Dumnezeu sa te binecuvanteze, Cristina, si sa te ajute Maicuta Domnului sa salvezi cat mai multi copilasi.

      Ștergere
    4. Mersi frumos Mira!Doamne ajută!Dumnezeu să te binecuvânteze!

      Ștergere
  10. Ramona intra pe tabloide si can-can-uri sa comentezi , acolo e locul tau . Cand din gura scoti numai tampenii , mai bine taci . Se chiama bun simt .

    RăspundețiȘtergere
  11. Ramona crezi tu că doamna Maria trișează dacă ar fi așa uitate la fiecare articol și la sfrsit vei vedea îndemnurile ei .Dacă nu o crezi ca tot ce primește ca mesaje e de la celălalt....atunci puneți întrebarea cum poate cineva care nu e creștin cu adevărat să poată să îndemne la întoarcere cînd știm bine ca celălalt vrea dezbinare ,la iubirea dintre apropiați și semeni ,la pace cînd celălalt iubește ura ,etc,etc.Mai bine să-i mulțumim Sf.Fecioarei ca la primit în pântecele ei pi Iisus care a șters toată lacrima de pe fata noastră ,Săi mulțumim duhului Sfânt .Tuturor sfinților și sfintelor lui Dzeu ,Doamnei Maria o persona cu spirit înalt care mă bucur enorm ca este contemporană cu mine .I mulțumesc lui Dzeu ca mai sunt si persoane de bine și că nu numai în evul mediu au existat Sfinti și azi să îndurat Domnul și că există persoane care intradevar au o misiune specială de îndeplinit așadar să o lăsăm pe doamna Maria să-și îndeplinească misiunea sa și să nu fim răutăcioși pt. ca unii și-au întors fata către Dzeu și i-au înzestrat pt. asta cu haruri să ne întoarcem și noi către el si vom observa că și noi avem o misiune ,,specială ,,pe acest pămînt .Va iubesc doamna Maria .

    RăspundețiȘtergere
  12. Drumul spre iad ,este pavat cu intentii bune.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E adevarat.
      Oare sa ramanem nepasatori cand in fata noastra un suflet se afla in neputinta?

      Ștergere