sâmbătă, 4 iunie 2016

INUNDATII EXTREM DE GRAVE , LA SUD SI SUD - EST !


                                                    Noapte de 3 -4 Iunie 2016.

                                             Dragii mei,

În aceasta noapte în timp ce scriam la articolul anterior,văd înspre Sud- Est,oameni în apa mâloasa până la gât, animale lujate de apele involburate,copilasi țipând, si aud glas care spune:
                   ”Apele au ajuns si în curtea noastra!
               Iata cum ajung,până dincolo de prag. 
Și vedeam dragii mei, dezastrul cumplit: 


Image result for INUNDATIIImage result for INUNDATII.
Prieteni dragi, chiar daca in mai multe judete Seceta este cumplita, iata cum, in alte judete,și in acealsi timp, INUNDATIILE fac prapad si chiar secera vieti omenesti.
Sa ne rugam dragilor, la Bunul Dumnezeu si la Maica Domnului ca să opreasca acest POTOP asupra Noului Său Ierusalim,si nu numai, si sa ne dea ploaie, doar atât cât să se sature Pământul. 
                                           Cu dragoste,Maria. 

23 de comentarii:

  1. Acest popr oropsit de pe timpul lu Decebal a luptat pentru independenta să libertatea să suveranitatea să .acest popor nu a fost un popor să atace alt popr iel a fost crescător de animale să ocupat cu Mirea de albine si agricultura.iel și-a apărat suveranitatea integritatea tari sale.si să mutimit cu cît a produs in interiorul tari sale.să avut prieten cu toți vecinii săi și aiubit pacea și liniștea sa. Iar Dumbrava minunata scrisă de Sadoveanu si in scrierile lu Eminescu pe care generația de acum nu le mai citesc cu drag descrie caracterul bun al acestei națiuni români.păcat ca să distrus locurile de munca .ca ape bune ca la noi nici unde nu găsești și aer curat natura curata si frumoasa nici unde nu găsești.Mare păcat .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oropsit??! Mai degraba foarte prost, egoist si plini de fraieri care tac si inghit, fara demnitate si las. Multi comentatori, barfitori si ff putini cei curajosi. Frumoasa tara, pacat ca e locuita.

      Ștergere
    2. Frumoasa caracterizare ti-ai facut!

      Ștergere
    3. Am gasit un comentator(oare) cu curaj. Suuuper! Pacat ca doar atat poate. Bai fra... de 26 de ani suntem condusi de o claca ce fac ce vor din/cu noi si nu zicem nimic. Ii mai si votam sa faca ce vor ei in loc sa dam cu pumnul in masa. Pai, asta e. Dumnezeu ne-a dat si ne da de toate, dar daca nu actionam....e doar un bla-bla tot. La asta ne pricepem de minune.

      Ștergere
    4. Anonim 5 iunie 2016, 00:23, e vina preotilor care nu-si fac treaba cum se cuvine, pentru ca: ori nu pot, ori nu stiu, ori nu vor...In fine... as face o corectie la afirmatia ta: frumoasa tara dar pacat ca este fara conducatori spirituali adevarati, mai degraba...

      Ștergere
    5. Romania are nevoie de EDUCATIE, nu de conducatori spirituali. Ce ne promoveaza biserica? Frica, de orice fel, diferentierea intre sexe (femeia nu are voie nimic, doar sa faca copii si sa fie sluga barbatului, ca sa nu mai vorbesc ca atunci cand nu e "curata" n-are ce cauta in biserica), capul jos ca sa nu-l taie sabia, nu comenta ca nu te ingrop in cimitir. E o sursa de jupuire si biciuire psihica si sociala.
      Oamenii care citesc si invata nu mai pot fi manipulati. Pot sa gandeasca cu propriul creier si pot face diferenta intre bine si rau si singuri.
      Evolutia spirituala este o chemare personala. E recunoasterea lui Dumnezeu ca singur creeator si singurul stapan. Si cat de cool e! Ce stapan iti lasa libertatea de a alege?

      Ștergere
    6. Anonim 5 iunie 2016, 14:27, NU m-am referit la forma actuala de organizare a bisericii si nici la preotii existenti caci se vede pe unde sunt, din contra am spus ca nu fac fata cei mai multi, cu exceptia totusi a preotilor cu har. Educatia este zero fara o constiinta cu un anumit nivel de evolutie spirituala. De acest lucru cine se ingrijeste? pentru ca multi nu stiu ce este aceasta. Nu vrem roboti educati ci oameni vii spiritual la un nivel superior iar toate calitatile pe care le presupune educatia sa izvoreasca de acolo din constiita omului in forma naturala. Abia atunci vom avea ceva veridic. Scoala are rolul sau iar biserica ar fi avut rolul sau... Dar nici una si nici alta nu isi indeplinesc rolul cum trebuie.De aceea in prezent sunt cum sunt lucrurile...

      Ștergere
    7. Iar ca o completare, Anonim 5 iunie 2016, 14:27, iti dau dreptate in ce priveste biserica actuala. Din pacate da, asa este. Masoneria isi face de cap peste tot, chiar si in ceea ce priveste biserica, de milenii, nu-i de acum ci are radacini adanci lucrarea asta a "hidrei cu rasuflare otravitoare"... adevarul este ca au totul subordonat inclusiv biserica, ca institutie, de aceea lumea e tinuta in necunoastere si adevarul este ocultat, de aceea preotii dorm... etc.

      Ștergere
  2. Stimata doamna Maria Gheorghiu cred că toate lucrurile grave care se întîmpla ie pentru curățarea pământului de păcatele noastre cum a fost si pe timpul lu Noie cînd a inundat tot pământul și doar Noie si familia lui au scăpat de potop de urgia lu Dumnezeu.cu durere în suflet o spun dar prea să înrăit neamul nostru.ai totuși să ne rugăm uni pentru alti ca să ne mai îngăduie Dumnezeu Tatăl nostru al tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nord- est.Acesta este inceputul dezastrelor care vor distruge Romania.Dupa data de 05 iunie 2016 vor fi mari dezastre .An karmic care va afecta populatia pe toate planurile.Se apropie dezastrul spre sudul tarii care va fi sub ape.Cutremur de mare intensitate dupa inundatii.Semnul va fi cu vant puternic inainte .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim pentru toate informatiile . Sunt binevenite ! Indiferent cine sunteti , avertizati-ne din timp cu ce puteti . Dumnezeu sa ne pazeasca pe toti si pe familiile noastre , sa fie cu noi la bine si la greu . Amin !

      Ștergere
  4. Am mai scris;Vine ploaie mocaneasca,amu-i vai de pielea noastra-craciun


    RăspundețiȘtergere
  5. Mă întreb cine sare în ajutorul sinistraților?.ce lege mai dau pentru bieți pensionari? România încotro?Stimata doamna Maria Gheorghiu.rugatil pe Dumnezeu să ne ajute să ne ocrotească pe români oriunde am fi.Doamne ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mă întreb cine sare în ajutorul sinistraților?.ce lege mai dau pentru bieți pensionari? România încotro?Stimata doamna Maria Gheorghiu.rugatil pe Dumnezeu să ne ajute să ne ocrotească pe români oriunde am fi.Doamne ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mi se rupe sufletul de cei ce sunt incercati..de inundatiile din Moldova, multi batrini care numai au putere...nici financiara ,sunt si victime ,drumul E85 blocat,am inteles ca ieri trenul Bucuresti Nord-Suceava a fost suspendat...ati vazut presedintele sa ia atitudine,prim ministru sa mearga pe teren, de tehnocrati numai vorbim ,nu le pasa decit de ei,acum probabil mai auzim de ei saptamina viitoare,multi l au votat pe Iohanis ca sa nu iasa Ponta ,macar s a merita???..ne meritam soarta , mai rau ca acum n ar fi fost,n au facut nimic ptr tarisoara asta, doar...plimbari , biciclism , atletism...eu nu dau solutii doar constat ca mai rau ca acum nu a fost niciodata...!felicia

    RăspundețiȘtergere
  8. Bună este sarea ;dacă însă sarea își pierde puterea,cu ce o vom drege?Avem sare întru noi și trăim în pace unii cu alții.Nu trăim în pace unii cu alții,tocmai de aceea se întâmplă aceste catastrofe naturale.Pacea vă doresc!Avem nevoie de pace pe acest pământ.

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamna Maria va rog sa-mi spuneti la ce emisiune ati aparut in aceasta seara..ca sa caut filmarea.Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  10. ”Când se înmulțesc cei buni, poporul se bucură, dar când stăpânește cel rău, poporul geme”.

    ,,De 25 de ani simt nevoia acută să umblu cu ligheanul după mine atunci când mă duc la vot. În toți anii aceștia nu a trebuit să aleg între bun și rău ci răul cel mai mic.

    Alegerile sunt libere dar rezultatele le plătim. Liderii răi sunt aleși de cetățeni buni care nu votează așa că tot ce e necesar ca răul să triumfe este ca, creștinii să nu facă nimic.
    Pedeapsa de a nu fi interesat de politică este ca timp de patru ani să fim conduși de proști mai mari decât noi. Asta, citându-l pe Platon.

    Nu sunt adept al votului universal ci a celui cenzitar dar dintre anarhie, totalitarism și democrație aleg democrația. Și iar mă duc la lighean.

    Evreii l-au ales pe Saul rege pentru că era frumos și înalt iar românii nu l-au ales pe Rațiu în 1990 pentru că avea papion cu picățele.

    Alegeți principiile și nu persoana. Și dacă n-au principii candidații? Atunci întoarceți ștampila în mână și votați cu mânerul de la ea.

    Alegeți caracterul nu carisma. Să nu uitați că Hitler a fost cel mai carismatic lider.

    Sunt patru principii ale unui candidat liber pe care le găsiți în Exod 18:21.

    Exodus 18:21 ,, But select capable men from all the people—men who fear God, trustworthy men who hate dishonest gain—and appoint them as officials over thousands, hundreds, fifties and tens ''.

    Oameni destoinici, temători de Dumnezeu, ce-și țin cuvântul și vrăjmași ai lăcomiei.
    Cineva îmi spunea că el crede, că creștinii de azi sunt preocupați doar de lumea asta. Cred că nu-s preocupați nici de lumea asta nici de cealaltă. Va trebui să umblăm după cealaltă iar pe asta să o facem mai bună.

    Duceți-vă la vot. Într-un singur tur de scrutin, votul tău chiar contează. Duceți-vă la vot. Nu lăsați să aleagă mereu alții pentru voi. Duceți-vă la vot chiar dacă trebuie să luați ligheanul subsuoară… ''




    S.

    RăspundețiȘtergere
  11. https://www.youtube.com/watch?v=BnhqhSrNr2I

    Poate are cineva nevoie de informatiile din acest video.

    RăspundețiȘtergere
  12. Unde sunt alesii tari cand tara geme sub ape?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unde sa fie Anonim 5 iunie 2016, 00:29, la somn caci "e de ploaie"... e si mai dulce somnul lor in vreme ploioasa, nu se vede?

      Ștergere
    2. ai dreptate. doarme in papuci.n-are nicio grija. a, a avut o grija, votul, altfel dormea linistit pana maine dimineata, deh, trebuie sa se recupereze dupa o saptamana de munca. ce munca? e, nu e de nasul nostru! oricum n-am intelege. :)))

      Ștergere
  13. https://www.youtube.com/watch?v=3nPjAFZcQak

    RăspundețiȘtergere