duminică, 12 iunie 2016

SĂ NU VĂ ATINGEȚI DE ROMÂNI , CĂCI SE CHEAMĂ ȚARA TUTUROR FĂGĂDUINȚELOR !

                                                     
  xx                                           26  IULIE  2015, ora 16,10 !

                                                Dragii mei, 

Astăzi după amiază, in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas la Imperativ, care ordonă aşa :

                       "Poporul  român !
                   Poporul  român să se scuture  de Istoriile Lumii !
Să nu vă nedreptatiti !
Să nu vă atingeti de români! 
Căci se cheamă,Ţara tuturor fagăduintelor !"

Dragii mei, chiar nu stiu de ce ar trebui ,noi ca popor, să ne debarasăm de Istoriile Lumii  întregi. 
Dacă voi stiti dragilor, astept cu drag Comentariile  voastre.
                               Cu dragoste, Maria.  

a

26 de comentarii:

  1. dupa cite vad eu nici nu e nevoe sa se atinga cineva din exterior sint de ajuns astia din interior ca sa ne ocupe ca in ucraina fiindca ai nostri vor sa dormim-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte adevarat !!!! Bine punctat

      Ștergere
    2. Daca dormim inseamna ca ne complacem in mocirla si asta meritam! Cand a propus Moise Guran sa ne reunim si sa i eliminam pe cei de la conducere, v ati comportat ca si cum ploua. Odata dormiti, odata ploua, odata e ger, asa ca mai bine le suportam pe toate si stam acolo unde e bine si cald. Cel mai probabil la toaleta ca intruneste toate conditiile si ne mai simtim si regi. Asa ca, unde e problema!?

      Ștergere
    3. Guran ia bani multi de la corporatiști pt ce face...nu va mai lăsați manipulati

      Ștergere
  2. Nu dormim asteptam ajutor de la bunul Dumnezeu, voia Lui sa fie. Ce este scris se va intampla.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu unu cred ca in mesaj se arata clar ca Romania si locuitorii ei vor fi noul popor ales, iar celelalte popoare sunt indemnate sa nu se manie pentru aceasta si sa caute a prigonii pe romani.
    Dumnezeu poate ca ne alege pe noi pentru faptul ca desi lumea slujeste, cu voie sau fara de voie banilor si nu Lui, totusi in bisericile noastre se mai face Sf. Liturghie si oamenii mai participa la ea.
    Eu nu stiu ce a vazut d-l Craciun, dar o tara si un popor nu poate fi cucerit decat daca nu vrea sa lupte. Dusmanii nostrii se incred in puterea armelor, noi sa ne incredem in Dumnezeu si sa-L lasam pe El sa cearna si sa aleaga graul de neghina, iar noi sa ne aparam credinta, tara si neamul.
    Cine va porni razboiul de razboi va pierii, iar Dumnezeu este cu cei care lupta pentru dreptate, adevar si libertate, asa cum a fost cu Avrram cand a scapat pe Lot, cu David cand la invins pe Goliat si cu toti inaintasii nostri, pentru ca de ai suntem ortodoxisi si nu musulmani, catolici sau sectari.
    Dumnezeu este cu noi, este si va fi mereu, numai noi sa fim cu El. Amin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ESte totul corect. Dar ce vom face cu R. Moldova sau Basarabia? Noi toti trebue sa fim impreuna. Si sa tinem unul la altul. Daca vrem sa fim o natiune avansata de pe aceasta planeta.

      Ștergere
  4. Asta inseamna ca trebuiesc aparate valorile culturale ,istoria,etc,,etc dar dacă unii vin din Scoția și organizează sejururi de vânătoare apoi spu n ca ăsta meritam ,s-a fim preșul lor de șters pe tălpi,Dumnezeu ne da dar nu ne baga și în traista ,ăsta înseamnă ca trebuie s-a luptam în numele lui.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pana sa ajunga sfant acest pamant, va fi curatit de toti cei care nu iubesc aceasta tara. Doamne, ajuta-ne sa trecem cu bine de urgiile care vor curati acest pamant! Amin.

    RăspundețiȘtergere
  6. Minunat mesaj inainte de coboratea Duhului Sfant.Slava Tie Doamne !
    Cu drag,Lucia.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa nu se atinga cine oameni buni ? Ati baut fara sifon sau ati tras ceva pe nas? Noi ne-o tragem singuri fara sa ne ajute cineva ! Suntem artisti in procedura selffucking ... Eu propun emanciparea prin munca asumata si nu prostii de genul asta vizionar si nicidecum hotie! La munca bre daca vreti sa fim exemplu pentru altii !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-i problema cu munca. E problema cine beneficiaza de munca noastra. Daca noi muncim si altii nu dovedesc sa risipeasca, cine e de vina? In plus, munca noastra este ieftina, dar cumparam produsele la pret de Europa. Se exporta materia prima pe doi lei si importam la preturi enorme produse finite, de parca noi nu ne-am pricepe sa facem lucruri mult mai bune si mai trainice decat importurile.

      Ștergere
  8. va pot spune cu mare probabilitate cum v-a incepe rusia razboiul conta romaniei-cu o invazie terestra a turistilor rusi din bulgaria spre dobbrogea -va mai aduceti aminte de turistii rusi sositi inainte de revolutie-la fel si anul acesta creste enorm numarul turistilor rusi in bulgaria-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. Romania nu v-a fi groapa de gunoi a altor tari, iar a doua tentativa de a exploata Rosia Montana se v-a termina tragic pentru cei ce vor cu orice pret sa otraveasca acea zona,care reprezinta energetic,inima planetei.Nu este vorba de aur.Este vorba de un razboi impotriva vietii. Misiunea Romanilor este mare. De aceea este bine sa ne trezim si sa facem ceea ce trebuie. Ce trebuie sa facem este strict spiritual,nu o revolutie la modul agresiv,ci o tacuta solidaritate in tacere, post si rugaciune. Cine are urechi de auzit sa auda,ca nu mai este timp. Dumnezeu v-a opri la hotarele tarii orice vine cu ganduri de distrugere masiva.Oameni buni pregatiti-va cu provizii de apa si alimente neperisabile la fel luati-va lumanari si chibrite.Sa aveti anafura si o sticluta cu aiazma sa nu va lipseasca din casa.Avand acestea va veti putea considera bogati.Eu nu scriu sa va sperii,ci sa va pregatiti.Cum ve-ti primi cele spuse este in responsabilitatea voastra.Binecuvantata sa fie Doamna Maria de v-a publica acestea, pentru ca dumneaei,zi de zi prin acest blog nu face altceva decat sa va pregateasca.Oameni buni,deschideti ochii si sufletul si curaj...Iisus Hristos este cu noi pana la sfarsitul veacurilor...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. As mai recomanda un bidon-doua cu miere de albine,in functie de nr.membrilor din familie,e benefica pt.organism-sanatate.

      Ștergere
  10. 47 arme desoperite de politie la magazinul unui hotel din bucuresti,acum citiva ani seful politiei sibiene era schimbat pentru afaceri cu arme-ce va spuneam eu la primul comentariu ca ne pot ocupa conservele rusesti din ineriorul tarii , securistii pot avea un deja viu ei stiu ce au patit in decembrie 1989-craciun

    RăspundețiȘtergere
  11. 47 arme desoperite de politie la magazinul unui hotel din bucuresti,acum citiva ani seful politiei sibiene era schimbat pentru afaceri cu arme-ce va spuneam eu la primul comentariu ca ne pot ocupa conservele rusesti din ineriorul tarii , securistii pot avea un deja viu ei stiu ce au patit in decembrie 1989-craciun -si dupa

    RăspundețiȘtergere
  12. romanii mai au o zicere;pina la DUMNEZEU te maninca sfintii-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, corect, scrie si in biblie ca exista mai multe ceruri. Pana sa ajungi in cerul lui Dumnezeu dai de o multime de sfinti.

      Ștergere
    2. Nu avem voie sa ne pierdem speranta! Cu drag Maria H

      Ștergere