joi, 16 iunie 2016

ȘI S- A ADEVERIT DIN PĂCATE ! BEBELUSUL A FOST GASIT MORT

                                                      Dragii mei,

Scriam de curând un articol, cu titlul :UN NOU NASCUT,ARUNCAT LA GHENA DE GUNOI !

Si iata dragilor, cât de cumplit s-a adeverit:

Cruzime FĂRĂ MARGINI, la Târgu-Jiu: şi-a aruncat fetiţa la GUNOI! A ...

www.gorj-domino.ro/cruzime-fara-margini-la-targu-ji...
10 hours ago - Cruzime FĂRĂ MARGINI, la Târgu-Jiu: şi-a aruncat fetiţa la GUNOI! ... Are toate semnalmentele unui nou născut la termen, dar la autopsie vom ...
10 hours ago - Descoperire macabră într-o ghenă de gunoi din Târgu-Jiu! Un ... Şi-a aruncat bebeluşul la gunoi ... „În aparenţă este un nou născut la termen.

                                  13 Iunie 2016, ora 6,52 dimineața !

                                          Dragii mei,

Astazi dimineață mai stateam în pat, cu ochii inchisi fiind,si astfel vad dragilor inspre Sud, vad două mâini care cauta prin gunoaie, probabil era o gheena de gunoi.
Cele două mâni găsesc dragilor, printre gunoaie un bebelus nou nascut, frumos ,alb la față si cu ochisori mari si frumosi.
.
Dragii mei, din nefericire, vom auzi de un Bebe gasit in Gheena de gunoi, dar eu nu stiu, daca va fi gasit viu ,sau fara de viață.
Cert este că o mamă criminală isi va arunca pruncul nou nascut ,printre gunoaie si sobolani. 
Dumnezeu si Maica Domnului, sa aiba grija si mila de toti Pruncii aruncati de cele care i-au nascut, precum si de noi toti fiii Săi.
                                          Cu dragoste,Maria. 

Cruzime FĂRĂ MARGINI, la Târgu-Jiu: şi-a aruncat fetiţa la GUNOI! A băgat-o VIE în SACI

BEBE-MORT-GHENA-2016-(3)
Un gorjean care căuta prin gunoaie a făcut luni dimineața o descoperire şocantă: căutând după PET-uri, omul a găsit o pungă neagră în care a crezut că este mâncare stricată. Când a deschis punga a rămas cu gura căscată: înăuntru se afla cadavrul unui nou-născut. Potrivit medicilor legiști care au analizat trupul fără viață, fetița a fost născută la termen și mai apoi băgată în doi saci de gunoi. Este posibil ca micuța să fi fost vie când a fost aruncată la gunoi. 
Gorjeanul Ion Peptan a făcut descoperirea macabră luni dimineața și a anunțat imediat poliția. Trupul neînsuflețit al fătului a fost găsit într-o ghenă situată pe strada Corneliu Coposu, din centrul municipiului Târgu Jiu. Poliția a deschis o anchetă, la fața locului venind și medicii legiști de la SML Gorj, care spun că este posibil ca micuța să fi fost vie atunci când o mână criminală a băgat-o în sacii de gunoi. „Este de sex feminin. Are toate semnalmentele unui nou născut la termen, dar la autopsie vom vedea dacă plămânul a fost respirat când a fost băgată în sac. Se pare că a fost născută și caldă fiind a fost băgată în saci, vom vedea. Probele vor fi trimise și la SML Craiova, la laborator. Nașterea putea surveni ieri, duminică după amiază, sau luni dimineața”, a spus medicul legist Claudia Beldean, șefa SML Gorj. Poliţia a deschis un dosar penal pentru pruncucidere. Ieri, la nicio unitate medicală din Gorj nu a fost înregistrată nicio internare a vreunei femei care ar fi suferit o naștere. Cadavrul bebelușei a fost preluat de Serviciul de Medicină legală Gorj pentru efectuarea necropsiei, timp în care polițiștii continuă cercetările pentru a da de urma mamei. Polițiștii se vor baza în anchetă și pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere, amplasată în zonă. Aceștia speră ca pe imagini să se vadă cine a aruncat punga cu bebelușul mort.
A mai găsit un nou născut la ghenă
Ion Peptan, bărbatul care a găsit fătul decedat, a mai făcut o descoperire asemănătoare în urmă cu şase ani. Din fericire, atunci Ion Peptan a găsit o fetiță vie, chiar dacă fusese aruncată la gunoi cu intenția de a îi fi curmată viața. „Eu caut după PET-uri și am găsit o plasă în care am crezut că este mâncare stricată, să o dau la porci. Când am deschis-o și am văzut că este un copil mort, m-a luat cu tremurat. Am și probleme cu inima. Am văzut căpuțul copilului, mi-am dat seama că este mort și am sunat imediat la poliție. Mare păcat. Cum să faci așa ceva? Eu am mai găsit în decembrie 2010 o fetiță, dar era vie. O aruncase cineva tot la ghenă. Este fetița care apoi a fost botezată de primarul de la Târgu-Jiu și este mare acum. Atunci, fetița mișca în pungă, era vie. Acum este tragic”, a spus Ion Peptan. Bebeluşul din iarna lui 2010 a fost botezat de către primarul Florin Cârciumaru şi soţia sa. Fetiţa a primit numele Ştefania și a fost adoptată de o familie din Târgu Jiu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu