marți, 7 iunie 2016

ÎNĂLȚAREA DOMNULUI, ACUM 2000 DE ANI !



                                            20  Mai  2015 , ora 3,07 zori de zi !

                                                Dragii mei,

                                 HRISTOS  A ÎNĂLȚAT !

Astăzi  în zori de zi, o Lumină  albă ,orbitor de stralucitoare, asa ca un fulger ,mă trezeste ca la un soc electric, si ceea ce vedeam dragilor, m-a uimit si am plâns de bucurie.
Dragii mei, 
De la Învierea Domnului nostru Iisus  Hristos, au trecut deja 40 de zile, şi iată dragilor, cum astăzi 21 Mai 2015, sarbatorim cu mare dragoste Înălţarea Sa la Cerul Sfânt.
Deci , vedeam cu ochii închişi un vârf de munte , iar aici în vârful muntelui ,ÎL văd pe IISUS  HRISTOS îmbracat in vesmant alb ca Lumina.

Era un varf de munte ,plin copaci de maslin.                             
Aici dragii mei, în mijlocul multimii  de  credinciosi , IISUS  HRISTOS , îşi întinde Mâinile Sale lateral,şi aşa de pe Pământ, Se înălţa  la Cer, sub privirile uimite ale multimii de oameni.
Cu Mâna SA dreaptă ,cu cele trei degete , în timp ce se urca la CER, Iisus binecuvânta pe cei care-L priveau de jos. 
Aşa în carne şi oase, IISUS  HRISTOS  Se înălţa la Dumnezeu Tatăl Cel Ceresc tot mai mult, când la un moment dat, un Nor alb orbitor de stralucitor din care se auzea un Cor de Îngeri , Îl învăluie pe Mântuitorul şi-L ridică până la Bolta Cerească  după  care dispare în Cerul Sfânt.
 
Dragii mei, în mod cu totul uimitor au apărut în faţa multimii de oameni, doi bărbaţi îmbrăcaţi în veşminte albe stralucitoare , care vorbeau asa multimii de credinciosi:

                 "Bărbaţi  Galileeni !
           De ce staţi privind la Cer ?
            Acest Iisus, care S-a înălţat de la voi la Cer, tot astfel va şi veni ,precum L-aţi văzut mergând la Cer."  

Şi văd dragii mei, cum Norul alb orbitor de stralucitor, cu IISUS  HRISTOS în mijlocul lui, se contopeste pur si simplu cu Cerul senin.
În clipa urmatoare, Cerul se inchide la loc si totul dispare.
Iar eu dragii mei,cu lacrimi de bucurie ,îmi notez in caietul de suflet toate cele văzute si auzite, după care, cu multa dragoste sufleteasca, le-am scris aici si pentru voi. 
Acum ,veţi fi ferm convinsi că DOMNUL S-a înălţat cu adevărat, şi că asa cum S-a înălţat, tot aşa va si veni în România, în IERUSALIMUL Său cel Nou.  
Să ne plecăm genunchii fratilor, să ne închinăm Domnului si Mântuitorului Iisus Hristos,si Maicii Sale Pururea Prea Curatei Fecioarei Maria, si sa aducem Rugaciune curată, cinste si slavă, acum şi pururea şi-n vecii  vecilor, Amin ! 
                                          Cu dragoste, Maria. 

16 comentarii:

  1. Bună seara Doamna Maria emoționant momentul cu înălțarea Domnului am trăit și eu alături de dvs.aceste clipe .Toate aceste mesaje Va sunt transmise în limba română?Va mulțumesc pt.toate aceste trăiri unice.Vero.

    RăspundețiȘtergere
  2. cu tot respectul ... spunem Hristos a inviat pentru ca exista un suport teologic si logic pe asta ... nu spunem Hristos s-a nascut, Hristos s-a botezat, Hristos a intrat in templu, Hristos a schimbat apa in vin ... toate astea nu au nimic in comun cu identitatea de crestin ortodox ... asta daca mai intereseaza pe cineva adevarul istoric ... daca o dam in folclorisme putem zice orice ... sanatate

    RăspundețiȘtergere
  3. crede si nu cerceta - si nu trai in trecut. Daca despici firul in 20 nu rezolvi nimic. Dupa moarte vei vedea ca e totul ok. In viata nu trebuie sa intelegi decat doar pentru ceea ce ai venit aici. Restul nu conteaza

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 8 iunie 2016, 01:06, NU merge asa: crede si nu cerceta... vremea manipularii folosind religia ar trebui sa se incheie, omul trebuie sa se trezeasca si sa inteleaga cine este, de unde vine, care este rostul omului aici si incotro...

      Ștergere
    2. Poti sa ai toata cunoasterea, daca nu ai dragoste, nimic nu ai.

      Ștergere
    3. Foarte ,foarte corect 11.14,bravo.

      Ștergere
  4. "Crede si nu cerceta" ne-a tinut in ignoranta atatea mii de ani.
    Daca vrei sa te mantuiesti ,cerceteaza si inca cum! Altfel te vei cufunda si mai mult in mocirla!

    Maine se cinsteste "INALTAREA DOMNULUI",dar cati oameni inteleg ca de fapt MANTUITORUL ne-a aratat cum s-o facem noi? EL s-a inaltat! Noi cand o vom face,ca doar sta cu mana intinsa sa ne traga de aici!Vede cineva?!
    CRISTOS NE-A INALTAT!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma intreb oare tu il vezi? Nu te vad inaltata si esti inca aici in mocirla si printre adormitii pe care-i detesti. Una e sa fii Dumnezeu si alta sa te crezi. Viseaza in continuare in papuci!

      Ștergere
    2. Anonim 9 iunie 2016, 21:57, nu se crede nimeni Dumnezeu si mai apoi nu ai de unde sa sti matale pe unde este fiecare... daca tu esti in mocirla si adormit nu inseamna ca si altii sunt.

      Ștergere
    3. Vai s amar! Si cam pe unde pretinzi ca ai fii?

      Ștergere
    4. Nu este treaba ta!

      Ștergere
  5. Priviti-va in interior! Intr-o zi veti pleca din aceasta lume, si atunci veti lua cu voi tot ceea ce ati simtit pentru voi insiva, pentru toti cei care v-au insotit in calatorie, inclusiv animalele si natura inconjuratoare, care inseamna "universul vostru".Toata creatia voastra este in interior,dar proiectata in exterior. Deci oriunde ati privi tot voi sunteti!
    In Realitatea Divina nu exista "ei" si "eu" ci "noi" toti/UNUL.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  6. In ce realitate ești tu? Mai erai erai stropita cu pipi si spuneai ca ti sa dat sa si bei, de către ființe de lumina. Mai ieri susțineai ca toate ființele de lumina sunt niște întunecați. Tu, care pana atunci îndemnai oamenii sa se lepede de cele sfinte si sa ocolească biserica, acum le spuneai sa cheme preotul si sa le sfințească casele pentru ca te speriasera. Si daca toți suntem unul si tu ești tot o apa si un pământ la fel ca restul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim10 iunie 2016, 22:55, esti cam bolnav la minte... din cate se observa...

      Ștergere
    2. Tot la fel or fi spus despre tine si oamenii care ti au citit potarile!

      Ștergere
    3. Anonim 12 iunie 2016, 21:48, nu mai scrie tampenii, caci tu singur te faci de minune prin ceea ce ai scris (daca vrei la toaleta vezi ca ai gresit adresa, o poarta mai incolo la tine in ograda)... sti tu povestea cu "lucrul manual"... asa ca scrie si tu mai elevat daca tot vrei sa postezi... aceasta ca sa dai dovada de un dram de minte... daca il ai, evident...

      Ștergere