luni, 28 iunie 2021

NOAPTEA A ACOPERIT INTR-O CLIPĂ , CERUL DE ZIUĂ SI SOARELE DE ASEMENEA.!

 

                     

                                              Dragii mei,

În aceasta noapte ,în timp ce scriam la articolul anterior, ceva uluitor s -a petrecut.
Desi eram cu ochii pe monitor,vad inspre Vest, vad un Cer de ziua care s -a acoperit intr-o clipită,asa precum am trage o draperie. 
 Related image.
Desi pe Cer era Soare,deci era ziuă,totusi ceva uluitor s -a intamplat,deoarece ,a venit noaptea intr-o clipă si-a scufundat Soarele de pe Cer,iar totul a devenit intuneric.
Tot Pământul s -a scufundat in bezna.
Dragii mei, s-a tot vorbit de întunericul care se va abate peste Pământ. Sa fie vorba oare de aceste zile care se vor abate asupra omenirii?
Astept cu drag si cu mult interes si Comentariile voastre,
                                     Cu dragoste,Maria.

10 comentarii:

  1. Raketa romaneasca ecologica este pregatita pe rampa de lansare la Constanta ,ea este in trei trepte primele doua functioneaza cu apa si va incerca in luna august sa plaseze in cosmos primul satelit romanesc.
    Racheta a costat 10 milioane de euro si nu este realizata din fondurile statului ci private,participind la un concurs european cu un premiu de 10 milioane de Euro.
    La scde la Deveselu a sosit o noua generatie de rachete interceptoare americane cu o viteza superioara de 9 ori viteza sunetului care costa in jur de 20 milioane dolari bucata-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Posibil prin schimbarea brusca a polilor prin rotirea scoartei terestre pe magma fierbinte a miezului,mai aveati un mesaj cu asta-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici Euro nu sta pe loc estimindu-se ca pina la finele anului va urca peste valoarea de 5 lei-craciun

    RăspundețiȘtergere
  4. PSD-ul se lauda ca la alegerile locale de ieri au cistigat mai multe primarii decit toata Puterea de la guvernare la un loc,.
    Dar miine la votul de cenzura va fi greu sa Bata DICTATURA minoritarilor instalata la Ciolan si Fonduri grele care dubleaza datoria Romaniei intr-un singur an-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Așa va fi când se vor schimba polii magnetici ai Pământului.Schimbareasgnetica a polilor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamna Maria ne putem astepta la multe suferințe
    Prin știință vom pieri.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.

    RăspundețiȘtergere
  7. Este scris in biblie așa:Și împărăția fiarei a fost acoperită de întuneric.Deci sa nu ne miram .Tot ce este scris se va împlini cuvânt cu cuvânt.Sa avem credință în Dumnezeu orice se va întâmpla.

    RăspundețiȘtergere
  8. nici vorba de intunericul de la schimbarea polilor-va fi o alta situatie ceva din cer sau prin eruptia mai multor vulcani- vom vedea- cand ?doar DUMNEZEU TATAL STIE- doar presupunem

    RăspundețiȘtergere