joi, 3 iunie 2021

DEZASTRU IN ITALIA !

                                                .

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

.

3 Iunie 2021,ora 4,54 !

Hristos a Inviat,dragii mei!

Tot in aceasta dimineata ,m-a trezit un glas care spunea ceva ingrijorator .
Glasul spunea asa:
"Dezastru in Italia !
Deja a fost dezastru in Italia !"
Dupa care,glasul a disparut.
Dragii mei, nu stiu daca acest posibil dezastru care se va abate asupra Italiei,are vreo legatura cu un posibil Cutremur intens,precum cel din 1977 de la noi din Romania,si despre care, am scris in articolul anterior.
Cert este faptul ca, in ITALIA va fi un dezastru!
Despre ce Dezastru se vorbeste in Mesaj,eu nu stiu a va spune. Sa ne rugam insa si pentru fratii nostri din Italia si pentru toti semenii nostri,pentru ca Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa-i ocroteasca si sa ne ocroteasca pe noi toti.
Sa multumim Domnului si Maicii Domnului ,pentru fiecare clipa pe care o traim,pentru fiecare bucurie sau tristete din inima si din sufletul nostru.Toate ne sunt date,spre intarirea Credintei noastre,spre intarirea iubirii fata de aproapele nostru.
Cu dragoste,Maria.

7 comentarii:

  1. Italia e printre cele mai expuse zone seismice din Europa in urma presiunii africane si unde in cele mai slabe case locuesc un milion de romani pentru a economisi banii greu munciti-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna dimineața.Poate fi vorba despre profetul mincinos cu antihristul unde au semnat un document.Acest lucru îl știu de pe Blog Lumina ptr.suflet unde Preasfântă Fecioara apare la Carbonia în Italia.Italia si in special Roma va avea mult de suferit .De mult fac conexiuni cu blocul doamne Maria si Lumina ptr.suflet.Mai este si Blog Gradina Maicii Domnului si Revelații ale Cerului.O zi frumoasa sa aveți cu toți.Noi azi sărbătorim Trupul si Sângele Domnului nostru Isus Cristos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aceste bloguri sunt catolice, 11.08. Sunteti catolic/a?
      Este foarte important in fata lui Dumnezeu sa faci fapte bune, sa-I respecti Voia Sa, sa-ti iubesti aproapele si sa nu faci fapte rele, indiferent de religia in care te nasti!

      Ștergere
    2. Mulțumesc ptr.sfaturi 14,45 da sunt catolică și o spun din toată inima blogul este al doamne Maria ,nu am crezut că e o problemă dar ceea ce vreau să vă spun că eubiubesc ortodoxjj si i respect.Preoții nostrii vb frumos de frații nostrii ortodoxia.Ca un sau alta din religii se crede a fi importanta o știe numai Dumnezeu.Dar din trăirile mele și legătură sau experienta mea cu cele Divine îmi iubesc religia mea.Să nu va fie niciodată rușine de religie .Bineînțeles vb de cea catolică și ortodoxă. O dupamiaza plăcută.

      Ștergere
  3. Sa ne apere Dumnezeu și Maica Domnului pe toți doamna Maria, sa ne ferească Dumnezeu și Maica Domnului.
    Ma gandesc cu groază că au fost ploi multe si ferească Dumnezeu de cutremur de pământ indiferent unde va fi.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  4. DOAMNE,iti multumim pentru tot ce primim,dupa faptele noastre care le facem,bune,rele,mumai la Tine,este dreptatea.Doamne,nu judec pe nimeni,doar pe mine,ca nu pot sa suport minciuna,manipularea,tradarea,etc.
    Noi,facem un mare pacat pe pamant,pentru ca ii consideram pe unele persoane Sfinte,dar pe pamant nu sunt oameni Sfinti,ca toti gresim inainte TA,numai TU, ai fost Sfant pe pamant.Tot ce primim,este trezirea noastra la partea spirituala,sa ne lepadam de cea materiala.DUHUL SFANT,cu 2 ani in urma ne-a trimis un mesaj,ca in Italia va fi un mare cutremur,si PAPA,va fi ingropat de viu,pana la gat in nisip.

    RăspundețiȘtergere