miercuri, 16 iunie 2021

AERUL ESTE VIATA ! SI PE ACESTA IL VOM CUMPARA !

                                                        .

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

.
Hristos S-a Inaltat !


Dragii mei,

In aceasta dimineata,ma trezeste un glas care spune ceva tare ingrijorator.
Glasul spune asa:
"Aerul !
Si Aerul este cumparat !"
Dragii mei, oare chiar sa ajungem ca sa traim asemenea zile ?
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ,ca sa nu-si intoarca fata Sa de la noi si sa ne ierte pentru tot ce am gresit si facut cu voie sau fara de voie.Sa fim buni dragii mei, sa fim iubitori fata de Aproapele nostru,si niciodata sa nu ne pierdem Credinta.
Cu dragoste,Maria.

13 comentarii:

  1. Da se va plati pentru aerul consumat sub forma de impozit de POLUARE la emisiile de bioxid de carbon la centralele de apartament si masinile auto si cam orice combustibil ars cu exceptia Hidrogenului care prin ardere emite doar Apa.
    Dar este mai scump si greu de stocat la presiune mare dar poate fii folosit la actualele motoare de masini si trenuri cu hidrogen care nu mai au nevoie stilpi pentru firul de curent dar in caz de spargere arde mult mai sus decit vehicolul fara a afecta pasagerii si se alimenteaza la direct la noi pompe sau cu APA din care se obtine din electroliza Apei de alimentare deci vehiculele vor avea pe plafon panouri solare dar productia va fi mica cu posibilitati limitate de a face rezerve in butelii pentru viteze mari si acceleratii.
    Romania ar fi avantajata cu Apa Dunarii care se varsa la noi de pe un sfert din UE dar si din mari si oceane-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Hidrogenul reprezinta 90 la suta din atomii universului si 75 la suta din masa universului dar fiind foarte usor pe Pamint se gaseste putin si cam doar sub forma de apa si in 5-6 izotopi din care 2-3 in stare naturala ca Hidrogen si Deuteriu-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am visat în luna februarie că a fost cutremur devastator în România și de atunci mă tot gândesc să nu se adeverească și daca este un vis premonitor? Se întâmplă seara pe la apus și odată cu cutremurul parca simțeam că începe sfârșitul lumii că era lung seismul, plus că a fost un vis semi-lucid.
    Oare e posibil sa fie un vis premonitor? Eu am des senzații de deja-vu apropo, simt senzația că s-a mai întâmplat în vis acel lucru când apar deja-vu-urile.Iar când eram mai mic și a fost în cutremur mare in nu știu ce țară și îl arată la televizor i- zis așa la întâmplare tatălui sa vezi că o să fie și la noi și mi-e frica dar așa ca simpla presupunere și noaptea pe la 12 a chiar a fost un cutremur de vreo 6 grade in Romania,asta se întampla prin 2002-2004 nu mai țin minte exact.,atunci toată noaptea nu am mai dormit de frica și a fost primul cutremur simțit de mine și stăteam cu frica.
    Ce înseamnă asta?
    Știu că oricând poate sa fie un cutremur mare in Romania iar visul de anul acesta din februarie mi-e frica sa nu se adeverească ca atunci când eram mic și am zis așa o presupunere copilareasca că va fi și la noi și asa fost chiar în ziua aceea la 12-1noaptea. ,mi-e dor că că visul asta sa nu fie premonitor și să chiar urmeze un cutremur devastator în România curând..dat fiind faptul că eu am și multe senzații de deja-vu și nu știu de ce.Dar nu trece luna fara sa am un deja-vu cel puțin până acum.
    Ce părere aveți?
    Sunt șanse să se adeverească visul și să se producă un cutremur puternic în Romania?Doamne ferește!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Seismic Center Predictie si alerta cutremur au scris in postarea din 25 februarie ca 23 Noiembrie 2021 va fi cutremur mare in Romania.

      Ștergere
    2. Poate sa fie vorba de un cutremur adevarat sau de un "cutremur" de alta natura, in sens figurat.

      Ștergere
  4. sunt ANONIM 5 si asa cum va spuneam duhovnicul meu a spus-veti plati si pentru aerul inspirat- cat priveste cutremurul eu am premonitii de multi ani -nu stim momentul dar el va veni daca asa vrea DUMNEZEU sa ne arate puterea lui -frica nu rezolva acest fapt- sa ne rugam sa fim feriti , sanatate si pace in suflet

    RăspundețiȘtergere
  5. Miza Ordinului pe Unitate a DICTATURII prin schimbarea conducerii Avocatului Poporului,Radioului si TVR-ului sint privatizarle de la Tarom,portul Constanta,Vinzarea terenurilor Agricole si bogatiilor subsolului,si alte ordonante inclusiv nemajorarea Alocatiilor Copiilor si privatizarea Spitalelor pentru jaful romanilor prin coplata descoperita ieri de Presa Libera-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Se pare ca sunt intrunite conditiile producerii unui mare cutremur.Dupa cum vedeti si seismologii vorbesc dar nu direct despre aceasta.

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamna Maria la cati oameni fără Dumnezeu sunt ,totul este posibil
    Ne contaminează din avioane, de sus da cu otrăvuri,nici nu stim de unde suntem plesniti, sa ne apere Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chemtrails, chimicale si alte nenorociri, gunoaie care polueaza atmosfera...

      Ștergere

  8. https://youtu.be/Vg2r-Ijwoc0

    RăspundețiȘtergere
  9. Cei care dețin ariile cele mai extinse de păduri generatoare de Oxigen , ar trebui să impună respect, financiar , troglodiților care își bat joc de tot, de natură, de viețile omenești...Să plătim până ne-o ustura în fund.

    RăspundețiȘtergere
  10. Da sansele de cutremur sint in crestere la noi,zilele trecute a fost un cutremur local de suprafata dar mic in muntii Fagaras.
    La noi pericolul e cel mare din zona Vrancea care e periodic la peste 35 de ani si e cam vremea lui chiar depasita .
    Deocamdata a erupt din nou cu multa lava vulcanul Etna din Sicilia-Italia fapt ce arata o intensificare a activitatilor vulcanice si seismice in general in lume o data cu cresterea nivelului oceanic se reechilibreaza si placile tectonice care la noi tin de cele balcanice din zona Grecia de Nord est-Albania.
    Dar visele tin mai mult de ginduri si de frica care ne preocupa iar cele premonitorii se implinesc in maxim o luna-craciun.

    RăspundețiȘtergere