sâmbătă, 19 iunie 2021

TUDOR VLADIMIRESCU SI MEMORIA SA !

                                                      18 Iunie 2021,ora 5,21 !


                Hristos S-a Inaltat ,dragii mei !


In aceasta dimineata m-a trezit un glas care, spunea asa despre Tudor Vladimirescu conducatorul Revolutiei de la 1821 :

Citez:

       Aici ,este memoria lui Tudor Vladimirescu !

      Dar un alt glas pune o intrebare :

       Calculati voi memoria ?

Iar raspunsul a venit imediat :

        150 de ani !"

Prieteni dragi, ce anume inseamna acest Mesaj, eu nu stiu a va spune. Dar stiu ca va veni si momentul dezlegarii lui, si-atunci vom intelege ce-a vrut ca sa ne transmita.

                                      Cu dragoste,Maria.

P.S.

 Tudor Vladimirescu (n. 1780VladimirȚara Românească – d. TârgovișteȚara Românească) a fost o figură emblematică pentru istoria Țării Românești, de la începutul secolului al XIX-lea, fiind conducătorul Revoluției de la 1821, al pandurilor și domn al Țării Românești.Conducătorii eteriștilor au pus la cale un complot pentru a-l îndepărta. Ridicat prin trădare de la Golești la 21 mai, Tudor a fost ucis de șefii eteriștilor la Târgoviște, în noaptea de 27 spre 28 mai, învinuit probabil de colaborare cu otomanii împotriva eteriștilor.

12 comentarii:

  1. Tudor Vladimirescu a fost asasinat de grecii eteristi platind astfel pentru increderea care si-a pus-o in Alogeni care-si urmareau interesele strainilor.
    150 de ani de la nasterea lui s-ar implini peste 10 ani cind se sugereaza un om roman cu o situatie comparabila cu noua imparatie a UE,o posibila miscare nationala cu interese opuse cu cele ale alogenilor care au infiltrat structurile de putere in statul roman-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa se încearcă si acum,numai ca acum trimite DNA face dosare la comandă si-i baga la pușcărie.
    Au început si asasinate pe cei care mai fac cate ceva in tara asta.
    Dacă era un PSD-ist la Sectorul I al capitalei nu era arestat?
    Era si vulturii pe el asa se lucrează,acum la distrugerea României nu la construirea ei.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți, cu acest popor care nu caută gîlceavă, caută să trăiască liniștit dar nu este lăsat de malefic.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eteriștii de ieri sunt traficanții de azi?

    RăspundețiȘtergere
  4. Tudor Vladimirescu comandant de panduri in vremea ultimului fanariot de la conducerea Tarii Romanesti care dupa decesul principelui fanariot se duce in Oltenia unde era programata inceperea revolutiei la Craiova dar actiunea esuind Vladimirescu reuseste stringerea unei armate de peste 5 000 de Panduri si tarani in zonele Mehedinti si Gorj si da Declaratia de la Islazi pentru dezrobirea tarii indreptindu-se cu calareti si armele din depozitele oltene ale tarii spre Pitesi unde se consfatueste si e sprijinit de Fratii Golesti dar si de Eteristi care pina la urma il atrag la discutii de fapt o cursa de unde il captureaza si omoara aruncindu-l intr-o fintina.
    Asemanator au procedat austriecii decapitindu-l pe Mihai Viteazul la Cimpia Turzii dupa ce l-au folosit pentru acapararea Transilvaniei precum si pe motii Horia,Closca si Crisan sau austiecii si sasii din SIBIU pe Avram Iancu pe care in cealalta Revolutie de la 1848 l-au folosit in luptele cu maghiarii ametindu-l cu promisiuni mincinoase si apoi l-au arestat si imbolnavit la SIBIU
    Aceleasi minciuni si Promisiuni le-a vinturat acum in campania Electorala evreul sas Iohannis cu PNL Evreiesc pe care acum nu le mai respecta,ba din contra incalca legile si Constitutia ca nou DICTATOR-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Matematica nu este pentru tine dragă crăciun !

    RăspundețiȘtergere
  6. Tudor Vladimirescu a fost mason-ce urmaresc acestia?

    RăspundețiȘtergere
  7. Da am calculat gresit anii,s-ar potrivi mai bine cu 1877 ,0btinerea independentei votata in Parlament ca 10 mai Ziua Nationala a Romaniei dar si ca zi a Monarhiei cu semnarea Declaratiei de Independenta de Carol I-craciun

    RăspundețiȘtergere
  8. Total gresit este vorba de sufletul omului caci el poate traii pina la 150 de ani caci sunt dovezi care au trait asemnea oameni in trecut pina si in prezent care traiesc peste o 100 de ani. Ps: cautati si cercetati fie si pe internet sau in biblie.by anonimus

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sufletul omului traieste vesnic - in Rai sau in iad, in functie de faptele facute aici pe pamant. Trupul este limitat.

      Ștergere
  9. 0,6,26 BRAVO si concis-craciun

    RăspundețiȘtergere
  10. pt an 20 iunie 18:17-daca ai internet ai si lista masonilor dar ca sa-ti raspund asa-TUDOR VLADIMIRESCU A FOST FACUT MASON IN CASA FANARIOTULUI CONSTANTIN SAMURSESCU eterist si ucis tot de eteristi-eu nu dau vesti neadevarate pana nu ma informez

    RăspundețiȘtergere