luni, 28 iunie 2021

MUNTELE TABOR , ESTE ACOPERISUL RĂULUI ! AM RAMAS FARA TABORURI !



                            Dragii mei,

În aceasta noapte ,în timp ce scriam aici pe BLOG, aud glas dragilor care spune cuiva nevazut de mine ,asa:

               " TABORUL !
           Ar trebui ca sa te duci acolo sus.
            Unde ? Pe Taboru???
           Nuuu ! 
         TABORUL este Acoperisul        Răului! 
          Am ramas fara Taboruri!
          Da ! Stiu! Asa este! 
          Am rămas fara Taboruri !"

Iar aici dragilor, toata discutia se termină!
Dragii mei,stim cu totii că pe MUNTELE TABOR Iisus Hristos a urcat si S-a schimbat la FAŢĂ.
CHIPUL LUI IISUS HRISTOS dar si Trupul Său S-a imbracat cu Lumină alba,orbitor de stralucitoare de la picioarele Sale in sus.
Mai intai pana la talie, apoi puţin câte puţin, pâna ce LUMINA  alba orbitoare L-a acoperit cu totul.
Eu am vazut toate acestea,cu VOIA LUI IISUS HRISTOS si a DUHULUI SFANT,
Acum insa, este atata rau in lume, incat nici TABORUL nu-l mai poate acoperi. Oamenii s-au alaturat celui rau,in loc sa mearga spre IISUS HRISTOS si spre MAICUTA DOMNULUI. De aceea se spune in mesajul divin ca : "Am rămas fara Taboruri !"
Adica,Credinta este prea putina in lume si este doar caldicica,nu este fierbinte.
Sa ne rugam dragilor, sa ne rugam fierbinte la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului cu toti Sfintii Sai,ca sa fim mai multe Taboruri si sa putem acoperi raul, cu Credinta noastra,cu Rugaciunile noastre,cu bunatatea si cu mila noastra fata de Aproapele nostru, cu iubirea fiecaruia dintre noi fara de Dumnezeu si Maicuta Domnului.Asa sa ne ajute Prea Sfanta Treime si Maica Luminii,Amin!
                Cu dragoste,Maria.
P.S.
Iata si articolul cu Schimbarea la Fata a Mantuitorului nostru IISUS HRISTOS :

SCHIMBAREA LA FAŢĂ A MÂNTUITORULUI ! IISUS HRISTOS , SE ...

https://plus.google.com/.../posts/KXHPu3fZoTE

Translate this page
Mar 3, 2014 - SCHIMBAREA LA FAŢĂ A MÂNTUITORULUI ! IISUS HRISTOS , SE ÎMBRACĂ CU LUMINA CA SI CU O HAINĂ , PE VÂRFUL MUNTELUI FOARTE ÎNALT !

Iata si articolul mai pe larg:.

                   6 Aprilie 2004, ora 6,18 dimineaţa !

O Lumină ca un fulger, o Lumină albă orbitor de stralucitoare îmi luminează ochii mei închişi, mă trezeste şi mă face sa tresalt de pe pat, clipă în care,vad cu ochii închişi ceva minunat de frumos.
Văd un vârf de munte foarte înalt  care era luminat ca de un SOARE nevăzut, un Soare puternic.
Pe acest vârf de munte nu era vegetaţie, ci numai LUMINĂ albă orbitor de stralucitoare.
Si tot pe vârful acestui munte, nu stiu cum ,dar ajung si eu putin mai la distanţă de vârful propriu zis.
Deci, ÎL văd aici chiar în vârful MUNTELUI, pe IISUS  HRISTOS,MANTUITORUL nostru scump,bland si drag, îmbracat cu vesminte gri cu maro deschis ,vesminte ce păreau foarte catifelate.
Mântuitorul privea spre APUS de pe vârful muntelui foarte înalt,vârf ce era rotund ca si formă.
Totul se petrecea sub un Cer ca un amurg stralucitor foarte, ca atunci când Soarele a apus. 
Mântuitorul era în picioare pe VÂRFUL MUNTELUI, cu vesminte lungi gri-maronii catifelate, cu acelaşi păr castaniu şi inelat, lunguţ până pe umeri.
               Image result for MUNTELE TABORImage result for SCHIMBAREA LA FATA imagini
IISUS  HRISTOS era înconjurat de LUMINĂ  albă ,orbitor de stralucitoare până la mijlocul trupului SĂU. De jos de la picioare şi până la talia SA era cuprins în LUMINA  albă orbitoare, LUMINA care tot crestea si ÎL cuprindea pe MÂNTUITORUL tot mai mult. Eu eram mai la distanţă, în spatele LUI  IISUS. 
Într-o clipită ,apare în faţa LUI  IISUS  HRISTOS, cam la doi metri distanţă ,un bărbat mai în vârsta,îmbrăcăt cu vesminte lungi maro deschis, cu barba lungă albă şi cu ceva maro ca un coif  pe cap.
Acest bărbat arăta ca un SFÂNT şi stătea în genunchi la doi metri de IISUS, dar nu îndrăznea sa ridice privirea din pământ. 
Ţinea capul în pieptul său,apoi  şi- a întins mâinile  sale spre IISUS, dar fara sa îndrăzneasca a-L privi pe MÂNTUITORUL.
Mântuitorul din mijlocul LUMINII  ORBITOARE în care era cuprins ,îi întinde MÂNA  SA  stângă şi ţine mâinile OMULUI acestuia care era foarte in vârstă, le tine în MÂNA  SA !
 Pe amândouă Mâinile acelui OM foarte în vârstă, le-a cuprins cu uşurinţă în MÂNA SA stângă şi le ţinea foarte strâns.
În spatele LUI  IISUS  HRISTOS, cam la vreo 20 metri mai jos de vârful muntelui de LUMINĂ , cineva,o altă persoană ce părea că-l astepta pe OMUL foarte în vârstă, privea cu uimire la toate câte avea în faţa ochilor.
Era copleşit de uimire, văzând cum de jos în sus, MÂNTUITORUL se tot îmbrăca cu LUMINA  ALBĂ ,orbitor de stralucitoare.
Bătrânul cu barba lungă si albă, şi-a lăsat mâinile sale în MÂNA STÂNGĂ a LUI  IISUS, dar privirea nu o ridica din pământ, ca şi cum l-ar fi orbit LUMINA  în care se tot îmbrăca IISUS  HRISTOS. 
Iar eu, care eram la circa 10 m distanţă în  spatele MÂNTUITORULUI, priveam şi trăiam pe viu cum  IISUS  HRISTOS, S-a îmbrăcat cu LUMINA albă orbitoare, pe VÂRFUL  MUNTELUI, sub amurgul si zările Apusului.
Vedeam cum LUMINA alb orbitoare ÎL cuprinde pe IISUS până la gât ,şi urma să-l mai cuprindă  până să-L acopere tot. 
În cealaltă clipă, tresalt foarte puternic în pat, ca si cum as fi căzut de la înălţime şi cu lacrimi de bucurie  imi notez toate câte am văzut !
 Iar acum, după aproape10 ani ,a venit momentul să împart toate aceste bucurii de la DUMNEZEU, cu voi dragilor, care ÎL iubiţi pe DUMNEZEU şi pe MAICA  DOMNULUI cu toţi SFINŢII  SĂI !
IISUS  HRISTOS S-a îmbrăcat  cu LUMINA alb orbitoare, nu într-o clipă, ci treptat ,astfel încât, cei doi bărbaţi care erau cu EL, să poată vedea ce se întâmplă pas cu pas.
Dragii mei, aceasta minunată TAINA în care IISUS SE ÎMBRACĂ  CU LUMINA  albă  si orbitor de stralucitoare, se cheamă SCHIMBAREA  LA  FAŢĂ  pe care noi o sărbătorim cu dragoste, în fiecare an la 6 august !
Sunt si eu copleşită de toate aceste TAINE, şi nicodată nu o să-I pot mulţumi BUNULUI  DUMNEZEU, pentru MINUNILE  pe care le trăiesc numai cu VOIA SA !
A început SFANTUL ŞI MARELE POST, dragii mei, si trebuie sa încercam sa fim mai buni, mai înţelegători cu cei din jurul nostru,sa facem fapte bune celor necăjiţi, sa postim atât de la mâncare ,dar mai ales..sa ne înfrânăm limba, care poate aduce multă suferinţă semenilor, dacă o lăsăm slobodă.
SFÂNTA  SPOVEDANIE ne va uşura sufletul de păcate şi va face loc SFINTEI şi DUMNEZEIESTII  ÎMPĂRTĂŞANII care, ne va curăţi sufletul de întinăciunea păcatelor.
Să mergeţi la SFANTA BISERICA dragilor, sa staţi de vorba cu PĂRINTELE  DUHOVNIC şi sa nu vă fie teamă sau ruşine sa va marturisiţi toate păcatele. 
Toate câte le mărturisim, toate ne vor fi iertate.
Referitor însă la articolul de astazi, precum că ,TABORUL este învelisul Răului,eu nu pot decat sa scriu dragilor,ceea ce mi se graieste si tot ceea ce mi se arata.
După 2000 de ani, inseamna ca TABORUL nu mai este ceea ce a fost si chiar este INVELISUL Răului din Lume.
Noi sarbatorim la data de 6 august in fiecare an,SCHIMBAREA  LA FAŢĂ a MANTUITORULUI HRISTOS.

Minunea pogorârii norului pe Muntele Tabor, an de an la sărbătoarea ...


https://www.youtube.com/watch?v=2f32KOVKQGw


May 13, 2014 - Uploaded by Spiridon312
... norului pe Muntele Tabor, an de an la sărbătoarea Schimbarea la Faţă a Domnului. .... Reperul absolut ...


Sărbătoarea Schimbarea la Faţă a Domnului, la Catedrala Patriarhală ...


patriarhia.ro/sarbatoarea-schimbarea-la-fata-a-domnului-la-catedral...

Translate this page
Biserica Ortodoxă Română sărbătorește la 6 august Schimbarea la Față a Domnului. Această sărbătoare este numită în popor și Preobrajenia sau Probojenia 
Prieteni dragi, sa ne schimbam si noi la Suflet şi sa-l umplem cu Lumina Invierii Lui Hristos ,prin Rugaciune si fapte bune, sa ne schimbam si la inimă, umplându-o cu milă,cu dragoste,cu iubire fata de Aproapele.
Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu
 si Maicuta Domnului,Amin !
                                              Cu dragoste,Maria. 

18 comentarii:

  1. Ce i-ti doresc ei Tie Dulce ROMANIE.
    Incepe a se contura dupa alegerile din PNT Evreiesc prin premierul evreu Citu implinirea de acum doua milenii din Apocalipsa cu Semnul Fiarei-666 cu codul de Bare si implementarea intii a cardurilor electronice inclusiv pentru pensionari si cu Obligatia de la UE-MUIE pentru orice plata sau incasare financiara a tuturor oamenilor la orice plata de cumparare-vinzare si a oricarui produs doar prin CARD vazut in oglinda DRAC=Fiara si eliminarea oricarei operatiuni financiare cu banii cash.
    La care prin introducerea 5G se va adauga urmarirea cu o baza de date imensa a tuturor deplasarilor de oameni , obiecte, cit si a dorintelor si intentiilor acum prin Card si Telefoane caci in curind cardul va fi ca si in BIBLIE un CIP introdus sub piele.
    Ne asteapta un Viitor Sumbru,tara o colonie iar omul un Sclav cu urmarire si Control Total mai grav decit cel incercat in comunism.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamna Maria am vrut să vă amintesc ca ați avut un mesaj cu cineva,un am de tv.cu numele ați dat inițialele
    F.C.tocmai a murit Florin Condurateanu.Dumnezeu să-l odihnească.
    Am vrut doar să le amintesc celor care nu cred ca sa adeverit trecerea la cele veșnice F.Condurateanu.
    Încă odată Dumnezeu să-l odihnească.

    RăspundețiȘtergere
  3. Din pacate, a trecut la cele vesnice marele Florin Condurățeanu. Mare OM, un suflet deosebit! Era un patriot, un OM adevarat, foarte bun, isi ajuta semenii si va ramane in sufletul tuturor oamenilor!
    Dumnezeu sa il odihneasca in pace si sa il primeasca in randul celor drepti, in Rai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce frumos si delicat spunea: "Va pup pe suflet!".
      Ii trimitea pe altii la doctori si ii ajuta, insa pentru sine nu a reusit sa se salveze, din nefericire!
      Dumnezeu sa-l odihneasca!

      Ștergere
  4. Problema Romaniei este faptul ca spre deosebire de Polonia care e condusa de patrioti ,ea Romania e condusa de o DICTATURA de Alogeni minoritari care sint doar executanti fara suflet ai ordinelor externe fapt vazut dupa modul cum preiau viciile anti-crestine ale occidentului pe care le promoveaza fara a tine cont de aspiratiile nationale ale romanilor,ca legile lui Iohannis cu Homosexualitatea, ale'educatiei' sexuale respinsa, acum chiar in Parlament cit si nepromovarea interesului National al Romaniei si romanilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23.40 ha ha ha! Pe polonezi i-ai intrebat cand afirmi ca tara lor e condusa de `patrioti~?

      Ștergere
  5. Condurateanu a avut diabet si un stent iar ieri in canicula a fost la o televiziune si a scris un articol ,el depligea promovarea nonvalorilor in dauna adevaratelor valori nationale-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Avocatul revocat Renate Weber a dat in judecata Parlamentul Romaniei la Curtea de Apel deschizind calea unui proces la CEDO.
    Adevaratul vinovat sta in umbra DICTATORUL Iohannis si Boicotatorul Constitutiei Romaniei , fost incompatibil si t.......t care calca pe g.... p.......i-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Curtea Constitutionala a decis in unanimitate ca demiterea Avocatului Poporului Renate Weber este neconstitutionala.
    Pe de alta parte la motiunea de cenzura respinsa,ce nu s-a vazut inca pe TV este Fuga lui Citu care nu a vrut sa dea explicatii lui George Simion de la AUR pentru padurea altora furata de el si taiata de pe valea Lotrului-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Aveti dreptate craciun
    Ce putem spune,circ in parlament ,iar poporul roman suferă.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.
    Si mai spun,Dumnezeu să-l odihnească în pace pe domnul Condurateanu,vorbea si cu soțul meu când trăia.
    Dumnezeu să-i odihnească pe toți cei trecuți la cele veșnice.😭

    RăspundețiȘtergere
  9. Un sfert din elevii testati la evaluarea nationala de saptamina trecuta in Romania Educata a lui Iohannis a luat nota sub 5.
    La Sibiu politica de discriminare pozitiva a minoritarilor aduc in invatamint niste absurditati,la liceul Octavian Goga care are cite o clasa de maghiara si una de germana unde elevii minoritari intra fara examen de admitere fata de cei romani obligati la examen de admitere.
    Si in timpul anului acesti minoritari beneficiaza de tratamentul indulgent al profesorilor de aceiasi nationalitate ,inclusiv la Bacalaureat si apoi admitere in invatamintul superior fara examen de admitere indiferent ca sint nepregatiti si uite asa discriminarea pozitiva a minoritarilor obliga autoritatile la legalizarea in scoli a Fabricilor de Boi cu Diplome
    Dintr-un punct de vedere al denumirii liceului i se potriveste numele stiind ca Octavian Goga fost Priministru sub Carol al II-le timp de 2 luni doar pentru ca a fost taxat drept ca Tradator si impreuna cu sotia sa Veturia ca spioni ai Germaniei si Rusiei motiv pentru care au si fost rasplatiti de un maghiar cu castelul de la Ciucea din Apuseni,timp in care Goga a emis ordinul de arestare Ilegala a Eroului Martir Zelea Codreanu din Husi contrar hotaririi judecatoresti care-l achitase juridic de orice vina si care inchis sub Armand Calinescu fu asasinat in inchisoare prin Strangulare-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Generalul SPP Dumitru Iliescu il itreaba pe internet intr-un articol pe Iohannis daca este spion al Germaniei.
    Nu stiu cit este de adevarat cu Iohannis ca spion dar sigur Fritz cel pus ilegal primar al Timisoarei lucra inainte la o firma a serviciul de informatii externe a Germaniei si de la inceput si-a intrat in rol solicitind comanda tramvaelor in strainatate si tragind urgent de urecihi autoritatile romane pe care le-au comvocat si la Timisoara cea ce nu cadreaza deloc cu postul lui de Primar ci cu cel de SPION-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Muntele Tabor cuprins de Rau arata o societate intoarsa cu susul in jos si mai ales cu Josul in SUS la conducere cu traficani de carne vie si paduri,azi spunea pe TV de politisti amestecati in traficul de tigari.
    In SUA pe autostrada mergea un trans-sexual imbracat fistichiu si pe tocuri Foarte inalte claxonat de soferi se apleaca si isi arata fundul pe care incepe sa il miste provocator cu miscari obscene .
    Este viitorul model de societate promovat romanilor de Iohannis si USR-ul Bruxelez dar din fericire legea lor cu educatia lor sexuala a fost respinsa de Parlament iar revocarea Avocatului Poporului desi trecuta la ordin si respinsa la Curtea Constitutionala ca in simulacru vor sa o repete din Noi cea ce va aduce DICTATURII din Romania un proces la CEDO de toata 'frumusetea' -craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt atat de scarbosi, de dizgratiosi sodomistii astia LGBT. Macar sa stea in banca lor si sa nu se afiseze in societate ca se fac si de rusine. In antichitate erau aruncati in groapa cu lei si animale salbatice infometate.
      Acum macar sa nu stea sa ceara atatea drepturi. Au dreptul sa stea ascunsi, macar sa nu ii vedem in public. Li se dau prea multe drepturi, prea multa atentie si libertati.
      Iar oamenii normali, intregi la minte, sunt marginalizati, aceia nu sunt bagati in seama precum aceste comunitati nenorocite de sodomisti si gomoristi.

      Ștergere
  12. Afost aprobata -votata o lege prin care circa 30 000 de urmasi directi ai detinutilor politici vor primii compensatii pentru parintii lor fosti Detinuti Politici,o reparatie tirzie si incompleta pentru ca e doar o reparatie tardiva,partiala in timp ce de exemplu si astazi dupa peste 80 de ani urmasii ca cei ai eroului martir Zelea Codreanu sint doar nepoti carora l-i sa interzis multe drepturi printre care si cel de Invatamint care nu ar beneficia dar sint in continuare opriti de securisti transformati in director si alti angajati ai cimitirului din Husi sa comemoreze la mormintul EROULUI Zelea Codreanu din HUSI, inchis si asasinat abuziv ulterior hotaririi judecatoresti care il absolveau de orice VINA , iar preotilor ortodoxi care voiau la mormintul Eroului sa faca dupa 80 de ani o slujba de pomenire l-i s-a deschis dosar penal.
    Astazi se comemoreaza pogromul de la Iasi dar nici un cuvint despre soldatii romani in retragere in 1939 in urma pactului Hitler-Stalin asasinati de evrei in Bucovina si nu de soldatii sovietici ,si inmormintati in satele din Bucovina ca Arbore si nici despre HOLOCAUSTUL Comunist de zeci de ani introdus in Romania de evrei cu pistolul ca Ana Pauker,Brucan,Birladeanu si multi alti evrei din care unii inca beneficiaza de pensii uriase de 17 mii de Euro[mai mare decit salarul presedintelui SUA] si a caror urmasi ca Victor Orban , comandantul securitatii regiunii Stalin-Brasov cel arestase pe Arsenie Boca,inca conduc Romania dupa atitia zeci de ani
    Spre deosebire in Franta urmasii Eroilor Martiri de mai bine de 200 de la Revolutia lor din 1789 inca beneficiaza de drepturi mult mai mari decit cele din Romania si au facut chiar o asociatie comuna cu cei din Polonia-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Medic;''E un progresism neo-marxist introducerea in scoala a instinctului sexual cind copilul nu are o virstra adecvata cu dezvoltarea in creier a Crestei Neuronale care produce proportia optima a hormonilor-e o aberatia a OMS-ului a invata la 4 ani despre masturbare,se doreste distrugerea scoli pentru Rescrierea Istoriei prin reducerea unor materii printre care si a Istoriei din programa scolara romaneasca.
    Sint niste aberatii sustinute in timp ce problemele reale sint trecute in derizoriu.''-craciun

    RăspundețiȘtergere
  14. Sau implinit zilele trecute 80 de ani de la inceperea celui de al doilea razboi Mondial ocazie cu care ambasada Rusiei a tinut o comferinta de presa despre Brava armata Rosie,la care un Tradator Iuga dela Academia Romana a vorbit fara a spune un cuvint despre cauza Razboiului pactul Hitler -Stalin semnat in 23 august 1940 prin care Romaniei i-au fost rapite cu un an mai repede Basarabia si Bucovina de Nord peste 50 000 km patrati cu o populatie majoritar romaneasca din care apoi URSS a deportat multi romani prin Siberia ca si ulterior din soldatii care au intors armele in 1944 contra Germaniei fasciste-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Vulcanul Rincon!?
    Cand urmează eruptia?

    RăspundețiȘtergere