miercuri, 9 iunie 2021

SFANTUL PARINTE ARSENIE BOCA ,ESTE FOARTE TRIST !

 

                               Dragii mei,

În aceasta seara,in timp ce scriam aici pe Blog, desi eram cu ochii pe monitor ,vad de parca as mai fi avut inca un ochi in crestet ,vad deasupra mea dincolo de plafon,pe Sfantul Părinte Arsenie Boca.Era imbracat in vesminte lungi si negre si era foarte trist.
Era in picioare,adica ,cu trupul intreg si ma privea de parca ar fi dorit sa-mi spuna ceva nu tocmai de bine.
                                           La mormantul lui ARSENIE BOCA. Parintele a lasat cu limba de ....
Aud un glas care, spune asa:
                     "Este patologie !
                   Eu m-am ferit ca sa o spun!
              Asa de mult sufera Pămantul ăsta!"
După care,Sfantul Părinte Arsenie Boca dispare asa precum a si aparut,adica,intr-o secunda.
Dragii mei, chiar daca Sfantul Părinte Arsenie Boca nu a fost inca canonizat de BOR,doresc sa va asigur fratilor ca el este deja Sfant in Ceata Sfintilor Lui IISUS Hristos !
Iata:
                                                              

                     18  Martie 2015,, ora 18,45 !
                                 Dragii mei,                                                                

În această seară, în timp ce scriam pe Blog, aud un glas, care spune ceva minunat, despre Sfântul  Românilor şi al României, Sfânt nerecunoscut de BISERICA  ORTODOXA ROMÂNĂ, ca fiind Sfânt.
Acest Sfânt Părinte ,deşi au trecut mai bine de 15  ani de când a trecut la DOMNUL, nici până astăzi ,el nu a fost recunoscut ca şi Sfânt; nu a fost canonizat de mai marii BISERICII  ORTODOXE  ROMÂNE !
Acest Om cu adevărat Sfânt, a fost şi este , Sfântul Părinte Arsenie Boca !  
Iată dragii mei, ce spunea glasul din Cerul Sfânt :

                "Părintele  Arsenie Boca !
            Sfântul  Părinte  Arsenie  Boca,
 face parte din Ceata  Sfinţilor Lui Hristos!"

Iar Glasul se pierde ca un ecou ,fratilor !
Acesta este unul, dintre Sfinţii  României:
                    PĂRINTELE  ARSENIE  BOCA !   

SFÂNTUL  PĂRINTE  ARSENIE  BOCA nu cerseste canonizarea de la BOR !
Dar cei care ar fi trebuit să -l canonizeze si nu au făcut-o din egoism sau din pură mândrie, vor da socoteală  în Faţa Lui  Hristos !
Noi dragilor, să ne rugăm Sfântului Părinte Arsenie Boca ca să ne ajute cu Rugaciunile Sale la Mântuitorul Hristos şi la Prea Curata Fecioara Maria, ca sa fim ocrotiţi si păziti de tot răul si necazul.
Cu adevărat prin trupul său din Mormânt, Sfantul Părinte face MINUNI.
IISUS  HRISTOS lucrează  prin Trupul  Sfântului Părinte Arsenie Boca care stă sub pământ, în loc să fie scos la lumină si sa devină Sfinte Moaste!
                                                             Cu dragoste,Maria.

13 comentarii:

  1. Urmarit peste 42 de ani cu dosar facut la ordinul securistului Gheorghe Craciun din Sibiu decedat dupa Revolutie,dar si de inaintasii lor de la Siguranta,parintele Arsenie Boca spunea ca in timpul unei revelatii Maica Domnului l-a indrumat dupa multe rugaciuni catre invataturile sfintului Serafim de Sarov de la care a postit post negru vreme de 40 de zile in 1939 la Sfintul Munte Athos la manastirea romaneasca Prodromu unde a stat un an de zile cit timp a primit invataturile de la sfintul decedat cu multe veacuri in urma, se reintoarce la manastirea Brincoveanu de la Simbata de sus cu darul prorocirii conform povestirii de acolo a paraclisierului Gheorghe Silea si parintele Dometrie de la Rimeti ucenicul lui Arsenie Boca-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Patologia de care sufera Pamintul e cu siguranta Incalzirea Globala prin cresterea concentratiei de bioxid de carbon si gaz metan care a adus deja la topirea ghetarilor si a permafostului din regiunile artice,cresterea nivelului oceanic, reducerea suprafetei uscatului care va obliga oamenii sa se refugieze in locuri sigure mai inalte dar si sa sufere de foame si razboaie pentru hrana din cauza reducerii suprafetelor arabile dar si de apa dulce-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Un exemplu este ce se intimpla zilele astea cu vietuitoarele din Marea Marmara care se sufoca de lipsa de oxigenare, caldura si o spuma alba ce o acopera de 4 centimetri formata din deseuri organice aduse de riurile ce trec prin zona Istambulului cu o populatie de oameni prea densa si care este si in Mediterana si tinde a se intinde si in marea Neagra-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca populatia intregului Glob nu intelege sa nu mai polueze, atunci va avea enorm de suferit!!!!!

      Ștergere
  4. Poate se apropie cele prorocite de el....

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu este nici o incalzire globala, nu vedeti ce frig este Inca la noi? Cum sa nu fie trist Parintele cand vede ca ortodocsii s-au inghesuit la maratoanele de injectare in loc sa vina la biserica sa se impartaseasca cu Adevarul Hristos, sa-si lumineze mintea ca sa caute si sa primeasca NUMAI adevarul. Un Parinte nu ar fi trust DACA ar vedea ca fiul lui zace in ratacire? Rugati va sa nu vina altele mai dihai pe noi, veniti la biserica!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In unele zone e seceta si in altele e potop sau sunt perioade cu seceta extrema, apoi vin inundatii si fenomene extreme.
      Parca si vremea, si vremurile sunt dupa oameni, dupa sufletul unora si astfel au toti de patimit!
      Sau mai e si mana semenilor care polueaza excesiv, defriseaza pentru un pumnisor de banuti sau pentru beneficii vremelnice care nu le vor fi de folos pe lumea cealalta!

      Ștergere
  6. Au trecut 2 ani.
    Toate prorocirile nu au fost ghicite!?
    https://www.libertatea.ro/stiri/procesul-lui-dinca-din-spatele-usilor-inchise-martori-purtati-degeaba-pe-drumuri-si-rude-ajunse-la-exasperare-isi-bat-joc-de-noi-3593970

    RăspundețiȘtergere
  7. Cam asa se întâmplă cu toți sfinții părinți
    Greu ii canonizeaza si nu stiu de ce.
    Pe cei care sunt mai cu credința puternică,vânzători cu duhul ori îi muta,dintr-un loc în altul sa li se piardă urma.
    Asa cum spune doamna Maria un har,dar dat de Dumnezeu este bine să-l împărtășești și cu ceilalți oameni,asa are loc mântuirea de la unul la altul.
    Cum se spune,o mâna spală pe cealaltă si amândouă fata.
    Toti care au mai multă credință învățătură,har,dar să-l spuna la ceilalți sa crească credința în BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului.
    Doamne ajută la toata lumea si multa sanatate va doresc.

    RăspundețiȘtergere
  8. No fi buna vaccinarea, dar micii e buni !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inseamna ca sunt de nici un fel cei care accepta pana si sa moara pentru niste mici.
      Altii pentru niste mici si-au vandut si votul, si sufletul, iar acum stau si asteapta la stele, in loc sa fi avut bunastare 4-5 ani si nu sa voteze pentru un beneficiu de o zi sau chiar nici atat - pentru un beneficiu care consta intr-o singura masa - doi mici sau 1 kg de faina contra unui vot. Mai mare rusinea!!!
      Pai nu stiu cum sa va zic, dar isi merita din plin soarta astfel de nauci prostavani care se inghesuie pentru o bucata de paine precum somalezii nemancati.

      Ștergere
  9. 11,56 Incalzirea globala este cauza dereglarilor Vortexului polar care deregleaza vremea chiar cu perioade reci in jur dar in California si Arizona deja e lipsa mare de apa si seceta ce afecteaza cel mai mare producator agricol ,SUA,fapt ce se constata si in cresterea preturilor agricole mondiale si in unele locuri chiar foamete,iar acoperirea si parasirea insulelor cu apa oceanica e un Fapt Cert care dovedeste topirea ghetarilor si nu o simpla Parere-craciun

    RăspundețiȘtergere