miercuri, 2 iunie 2021

MARIA , AL TĂU CUVANT ESTE , CUVANTUL LUI DUMNEZEU !

 


                           

                                           Hristos a Înviat !


                                       Dragii mei, 

                                  

În această dimineaţă în timp ce mă rugam la Bunul Dumnezeu şi la Măicuţa Domnului ca să mă ajute ,pentru a-mi putea ajuta şi eu Semenii la randul meu,ceva uimitor şi cu totul minunat se întâmplă.

Dragilor ,îmi doresc ca prin toate câte scriu pe Blog, să ajung la sufletul Semenilor nostri si sa-i conving sa se intoarca la Credinţă. Şi tocmai când mă rugam aşa, aud glas mirat care imi spune :

             "Al tău cuvânt ?

           Al tău cuvânt, este Cuvântul Lui Dumnezeu ! 

Cuvântul Lui Dumnezeu,sunt repetarea Poruncilor.


Şi în acest moment  dragii mei, fără ca să deschid gura mea, aud glasul sufletului meu, care strigă pur şi simplu aşa :


               Dumnezeu există ! 

           De ani de zile scriu despre Dumnezeu .


Dar un alt glas mă-ntreabă :


            De unde ? 

 

Şi iată ce răspunde glasul sufletului meu, fara ca eu sa deschid gura mea: 


              La insuflarea  Lui Dumnezeu şi a Măicuţei  Domnului. 


Iar glas din Cer îmi spune asa:


  Lumina este ochii ! 

Închizând ochii Celui care ne-a arătat Lumina .

Şi mâine e Sărbătoare !

 A venit Dumnezeu la tine.

  Cuvântul tău este Cuvântul Lui Dumnezeu !                   

Ce puteam să mai spun ? Parcă nici nu mai eram cu sufletul la locul meu de Rugăciune, căci fără să scot vreun cuvânt din gura mea, aud din nou glasul sufletului meu, care imploră pe Dumnezeu aşa :


 Umple inima mea de Dragoste pentru bunătatea Ta , de ură pentru gresalele  mele şi de defăimare pentru deşertăciunile Lumii întregi.

Nu am voie, pentru deşertăciunile 

                           Lumii întregi !" 


Lacrimile-mi curgeau râuri, râuri ,pe obrajii mei în aceste clipe şi am înţeles în această clipă ,care este Destinul meu şi ce am de făcut în continuare.

 Desi au trecut 18 ani de când m-am dăruit Lui Dumnezeu trup şi suflet ,inimă şi cuget, la fel voi face în continuare toată viaţa mea.

Asa cum Însuşi Măntuitorul Lumii întregi ,mi-a spus mie roabei Sale ,aşa :


               ”Tu ești Imaginea Mea!

               Imaginea Mea,tu esti !” 


Viaţa mea toată, fiecare clipă, fiecare gând şi fiecare dorinţă, sunt în Mânile Lui Iisus Hristos şi ale Maicii Sale, Pururea Prea Curata Fecioara Maria. 

Nicicând nu voi putea ca să-I răsplătesc Mult Prea Milostivului Dumnezeu si Maicii Luminii, pentru DARUL de nepreţuit pe care mi L-a dat mie roabei Sale. 

Am spus de nenumărate ori dragii mei, că eu nu am nevoie de nimic din Lumea aceasta. Ceea ce-mi doresc cu ardoare, este să pot convinge pe Semenii mei şi ai nostri de faptul că ,DUMNEZEU EXISTĂ, că PREA  SFÂNTA  NĂSCĂTOARE de DUMNEZEU ne ajută cu Rugăciunile Sale ,la Prea Scump Fiul Său şi Mântuitorul nostru.                           

Iar noi trebuie să ne închinăm cu inima şi cu sufletul ,si să aducem Laudă şi cinstire , mulţumire şi dragoste infinită Prea Sfintei Treimi şi Maicii Luminii ,Pururea Prea Curata Fecioara Maria, Amin !

                                 Cu dragoste, Maria.

6 comentarii:

  1. AMIN doamna Maria.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului va dăruit cel mai de pret dar doamna Maria, cine nu și-ar dori să aibă asa dar de la divinitate.
    BUNUL Dumnezeu sa va ajute sa mergeți mai departe cu răbdare și credința pe care o aveți si binecuvantarea Domnului Nostru Iisus Hristos si a Maicii Domnului.
    Sf.Treime sa fie cu noi cu toți.
    Binele va birui întotdeauna.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc.

    RăspundețiȘtergere
  2. in lume exista multe persoane care au daruri de la DUMNEZEU-cine dintre toti are adevarul?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,in lume sunt foarte multe persoane care primesc mesaje,dar eu va spun ca doamna Maria,este singura din lume,care primeste mesajele de la DUHUL SFANT,si cursiv,ca omenirea sa se intoarca cat mai repede la credinta,si fapte bune,sa ne luam crucea si sa-l urmam pe IISUS HRISTOS,ca Sfanta Biblie a ajuns la sfarsit,si Apocalipsa,este la usa noastra.Pana se va descoperi ADEVARATA BIBLIE CEREASCA,noi vom trece prin mari suferinte,toti pamantenii,ca si MANTUITORUL LUMII,a suferit pentru pacatele noastre,care le facem in fiecare zi,chiar cu buna stiinta,ca Dumnezeu,este bun si ne iarta,ca noi nu avem frica si rusine de EL,ca ne vede tot ce facem,si toate le primim asa cum le meritam.
      Stau si ma gandesc,cand noi vom pleca din aceasta lume,si ajungem la judecata,inaintea LUI IISUS HRISTOS,oare cum il vom privi,cand noi nu am respectat,CUVANTUL LUI CEL SFANT,nici macar cele 10 Porunci,si vrem sa fim iertati sa nu ajungem in iad.
      Sa ne luam crucea si sa-l urmam pe IISUS HRISTOS,si MAICA DOMNULUI.

      Ștergere
    2. Intra pe blogul Lumina pentru suflet ori pe al Emiliei Mezei si o sa vezi mesaje interesante. Hristos a inviat! Domnul are multi prooroci luminati de Duhul Sfant.Fiecare din ei au o misiune sfanta de apostolat. Pa pa.

      Ștergere
  3. Unde este seismologul de serviciu!?
    Ia dispărut inspirația?

    RăspundețiȘtergere
  4. nasterea si moartea nu o stie nimeni exact- cu ce lectie de viata venim pe pamant nici asta nu stim- avem exemplul lui Iisus Domnul dar e greu de dus de oameni-luam viata asa cum e si e bine sa nu ne vaicarim

    RăspundețiȘtergere