joi, 17 iunie 2021

INUNDATII EXTREM DE GRAVE ! APELE SE INFRUNTA,SE BAT INTRE ELE !

                                                     17 Iunie 2021,ora 5,23 !

                   Hristos S-a Inaltat ,dragii mei !


In aceasta dimineata ,m-a trezit un glas care spunea ceva tare ingrijorator.

               "Apele se infrunta ! 

               Apele se bat intre ele !"

Moment in care,am in fata ochilor inchisi ,o imagine catastrofala.
Vedeam strazi inundate de apa,masini luate de apa, case pana la jumatatea lor in ape.

.

Apele veneau din toate partile si chiar se infruntau, precum soldatii pe campul de lupta.

.
Da,apele se bateau intre ele, si invingatoare erau acelea care erau mai mari si mai involburate,mai furioase.
Dragii mei,din pacate,vom auzi sau poate chiar vom trai astfel de catastrofe.
Unde anume se vor produce aceste inundatii catastrofale sau cand anume,eu nu stiu a va spune.Stiu doar ca,daca ne vom pastra Credinta in Bunul Dumnezeu si in Maicuta Domnului,daca vom pazi cele 10 Porunci dumnezeiesti,vom fi ocrotiti si ocoliti de asemenea catastrofe naturale.
Cu dragoste,Maria.


3 comentarii:

  1. Azi a fost POTOP la bulgari la Ruse, de miine urmeaza la noi trei zile-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Se aude pe inregistrare si un catel care se bucura si el de sfintirea Troitei.
    Sunt foarte multi sfinti care stateau alaturi de animalele padurii si erau hraniti de acestea, incalziti iarna in padure.
    Iisus a fost inconjurat si incalzit de animale in ieslea sfanta. Iisus, Maica Domnului si Sfantul Iosif nu au fost primiti, adapostiti in casa de catre oameni, ci au fost inconjurati de necuvantatoare!
    Sfantul Gherontie Puiu, Sf. Arsenie Boca si multi alti sfinti au iubit si ocrotit animalele.
    La slujba, la Sfantul Francisc de Assisi, se adunau toate vietuitoarele si asistau linistite la slujbe, la Liturghie, si nu se atacau nici macar leul cu iepurele, de exemplu.
    Unii oameni au devenit asa de rai ca de aceea se abat atatea nenorociri si tot nu vor sa invete si sa nu mai faca atrocitati.
    Acum vor sa dea o lege sa fie omorati ursii sau animalele padurii. In loc sa le duca de mancare pentru ca se arunca atata mancare, prefera sa arunce, dar sa nu dea o firimitura vreunei pasari sau unui animal.
    Animalele sunt nobile, pure, sunt fara de pacat, nu au rautate.
    Sunt atatea exemple de animale care au salvat oameni sau care au preferat sa se jertfeasca pentru faptul ca stapanii lor au murit.
    Sa speram totusi ca nu se vor lua asemenea masuri, sa fie infaptuite atrocitati si omorate animalele padurii si creat un dezechilibru natural de nedescris doar pentru niste mici beneficii trecatoare!
    Dupa ce ca oamenii s-au dus si le-au ocupat teritoriile, au fost defrisate paduri intregi, s-au facut constructii in inima padurii, le sunt luate fructele de padure si toata hrana de la gura bietelor suflete care au fost lasate de Dumnezeu sa traiasca pe lumea aceasta alaturi de oameni, le este invadat teritoriul si sunt asuprite, nu se mai arunca mancare pentru animale in padure desi se prefera sa se arunce tone de mancare decat sa fie hranite niste suflete, acum se mai vrea si sa fie ucise miseleste.
    Dumnezeu nu doarme si se vor abate multe nenorociri asupra omenirii daca pamantenii nu se potolesc cu distrugerea intregului mediu inconjurator, a faunei, pana la urma se va ajunge la extinctia propriei specii, a omului care provoaca atatea dezastre naturale si dezechilibre in natura!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va pun si eu un film despre pamantenii care sunt in stare sa faca atata rau:
      https://www.youtube.com/watch?v=UeBGp9PwS6M

      Ștergere