luni, 14 iunie 2021

UN INCENDIU VIOLENT,LA O CLADIRE MARE PE UN VARF DE MUNTE !

                                                     13 Iunie 2021,ora 3,39 !


                  Hristos S -a Inaltat,dragii mei !


In aceasta dimineata in zori,M-a trezi o lumina alba si stralucitoare foarte,lumina ce-mi arata inspre Est, Nord -Est, un varf de munte inverzit in mijlocul caruia se afla o cladire mare cu peretii albi.Arata ca un Castel sau ca o Instituite mai mare ,avand in corpul ei si etaj si alte cladiri mai joase.

Brusc, in partea din stanga a acestei cladiri ,asa cum priveam eu,usor mai in spate,izbucneste un Incendiu violent cu mult fum negru,cu,coloana de fum negru si dens.



Dragii mei, eu nu stiu ce anume va lua foc,unde anume sau cand ,dar stiu ca asa va fi precum mi s-a aratat.Sa ne rugam Lui Dumnezeu si Maicutei Domnului, ca sa apere pe toti cei care se vor afla in cladire in acele momente si sa nu fie victime omenesti.

                             Cu dragoste,Maria.

6 comentarii:

  1. Sa nu fie pe la Castelul Bran doamna Maria.
    Cine stie cine a pus ochii pe el.
    Asa se lucrează acum,ba ca nu are nu una,alta si de aici încep toate.
    Doamne Apara si păzește.

    RăspundețiȘtergere
  2. Astazi DICTATURA Iohannista va vota Demiterea Avocatului Poporului Renate Weber pentru curajul de a ataca sistematicile incalcari ale Constitutiei de catre Iohannis.
    Urmeaza si demolarea Curtii Constitutionale pentru ca DICTATURA sa fie Totala ca si cea a lui Ion Antonescu???
    In acest caz s-ar putea ca mesajul cu cladirea care va arde sa fie Palatul Parlamentului sau cel de pe dealul Cotrocenilor???-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Un nume Predestinat,doamna senator Scintei sefa plutonului de executie a Dictaturii si comisiei parlamentare ,care nu i-a dat voie Avocatului Poporului Renate Vebar sa vorbeasca si sa se apere si nici celorlalti parlamentari sa vorbeasca Tindu-le microfonul.
    Doamna Scintei ce poate sa faca? Un INCENDIU in Palatul'' Parlamentului ''sau la cel de pe dealul Cotrocenilor.
    PSD a anuntat atacarea deciziei de revocare la Curtea Constitutionala,
    Deocamdata Focul doamnei Scintei, mocneste-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. ''Cum nu vi tu Tepes Doamne ca punind mina pe ei/Sa-i imparti in doua cete in smintiti si in misei,/Si in doua temniti large cu de-a sila sa-i aduni/ Sa dai foc la Puscarie si la casa de nebuni''
    -vorba lui Eminescu de la a carui trecere se implineau tot ier 131 de ani.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Jurnalistul Chireac';Ce s-a intimplat acum [cu Avocatul Poporului] miroase a Lovitura de STAT data la nivel Constitutional''-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Curtea Constitutionala a hotarit in unanimitate ,noile conduceri la TVR si Radio nu au respectat Constitutia.Pasol na Turbinca-craciun.

    RăspundețiȘtergere