luni, 14 iunie 2021

PAMANTUL SE VA MUTA DIN LOC !

 

.
        14 Iunie 2021, ora 16,50 !

Hristos S-a Inaltat,dragii mei !

Tot astazi ,cu putin timp in urma,in timp ce scriam aici pe blog, aud un glas care spune ceva tare ingrijorator.
Glasul spunea asa:
"Pamantul se va muta din loc!
Pamantul se va muta din loc!"
Dar un alt glas, spune cu nadejde mare asa:

"Il apara Dumnezeu si Maicuta Domnului !
Ne apara Dumnezeu si Maicuta Domnului !
Ne apara!"
Dupa care,glasul dispare dragilor.
Prieteni,am scris adeseori despre inversarea Polilor magnetici.
Am scris chiar in 2017 un articol in care, se spunea ca a si inceput inversarea Polilor magnetici.
Cu adevarat dragilor, sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului ca sa ne apere cu mila si cu iubirea Sa de oameni, pentru ca sa putem trece cu bine,prin toate grelele incercari care ne asteapta de-acum inainte.
Nu uitati sa fiti buni fratilor, sa fiti milostivi si iubitori,si niciodata sa nu va pierdeti Credinta,Nadejdea si Dragostea in Dumnezeu si in Maicuta Domnului.Amin!
Cu dragoste,Maria.


16 comentarii:

  1. Pamintul se misca intr-un sistem dinamic cu Luna si s-ar putea modifica orbita doar putin in cazul in care Luna ar fi lovita de un mare meteorit,deci un cataclism dar si din cauza mai banala a cresterii nivelului oceanic fapt ce ar duce la mari inundatii la Ecuator mai ales a zonelor joase si tarmurilor oceanelor -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu sunt doctor în Apocalipsa și vă spun că se apropie sfârșitul lumii ..semne sunt multe cate in luna și în stele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Puteti sa imi lasati o adresa de contact? Un numar de telefon sau un email? Am facut niste descoperiri senzationale care ar putea ajuta foarte mult un doctor in Apocalipsa. Pot demonstra cu adevarat ca Iisus este Dumnezeu si ca el lucreaza. Sunt niste descoperiri fantastice, uluitoare. Va rog sa ma contactati.

      Ștergere
  3. Adevarat S-a Inaltat!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca se muta din loc pe orbita ,nu cred ca este vorba de poli .Cand se vor inversa polii noi oamenii nu vom mai fi pe planeta Pamant.

    RăspundețiȘtergere
  5. Icalzirea globala si cresterea nivelului oceanic e o Certitudine si a dus la parasirea de catre oamenii locului a numeroase insule oceanice joase dar si la extintia unor specii de animale ramase fara suprafete insemnate de teren cu vegetatie de hrana,de aceia UE a luat masuri pentru ca sa devina pina in 2050 neutru din punctul de vedere al emisiilor de bioxid de carbon in echilibru cu absortia acestuia ,cu bilant zero-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unde e incalzirea globala? Seara, noaptea e cam frigulet pt perioada asta a anului. Daca ar da-o cu vreo era glaciara mai, mai ca as crede, dar imi aduc aminte de prietenul HAARP si uite asa devin realist.

      Ștergere
  6. Nici nu este de mirare că și vremea a luat-o razna.In luna iunie sa fie așa rece? Anul trecut pe timpul asta era foarte cald.Si este vorba și de inversarea polilor magnetici.Dumnezeu sa ne apere de tot raul dar sfârșitul este aproape.

    RăspundețiȘtergere
  7. Vine Cutremurul cel Mare !!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Se refera la alunecările de teren

    RăspundețiȘtergere
  9. Este vorba probabil de un cutremur.

    RăspundețiȘtergere
  10. Dumnezeu știe ce va fi! Sa ne rugam și sa Îi mulțumim în fiecare moment pentru tot!

    RăspundețiȘtergere
  11. Dumnezeu știe ce va fi! Sa ne rugam și sa Îi mulțumim în fiecare moment pentru tot!

    RăspundețiȘtergere
  12. datorita schimbarilor climatice calotele polare se topesc si asa cum am auzit de la duhovnicul meu-pamantul va aluneca precum coaja pe o portocala sunt ANONIM 5 si spun numai adevar si ce am avut voie sa spun sanatate si pace in suflet-traim vremuri tulburi DUMNEZEU SI MAICA SA SA NE OCROTEASCA

    RăspundețiȘtergere
  13. Ce spune anonim 5 era si intr-un mesaj al doamnei Maria si echivaleaza cu un cataclism planetar care s-a mai intimplat pe Pamint,dovedit de vegetatia acoperita brusc sub ghetarii din muntii Anzi ai Americii latine-craciun

    RăspundețiȘtergere
  14. an 19 iunie 01:20-sunt ANONIM 5 eu am auzit de acest fapt de prin anii 1991-1992- si multe altele pe care nu am voie sa le spun-sanatate si pace in suflet-d-na MARIA are viziunile sale pe care uneori nu le putem pricepe si chiar ea spune uneori ca nu le intelege

    RăspundețiȘtergere