miercuri, 23 iunie 2021

NOI NU NE VINDEM ŢARA !!! NOI SUNTEM CRESTINI !

 


                                           Dragii mei, 

Astazi după  amiaza,in timp ce scriam aici pe BLOG, aud multe glasuri ca la un mare PROTEST .
La un moment dat, aud clar un glas care strigă asa:

                     "Noi nu ne vindem ŢARA ! 
                    Noi suntem crestini !"

Dragii mei, cu adevarat noi nu ne vom vinde ŢARA niciodata!
Dar daca vom vedea că altii vor s-o faca,fireste ca vom lua atitudine.
Noi suntem si vom rămâne intotdeauna CRESTINI.
Asa sa ne ajute BUNUL DUMNEZEU si MĂICUTA  DOMNULUI,Amin !
                                          Cu dragoste,Maria.

46 de comentarii:

  1. Mai nou in Romania a fi crestin si National e atacat de ca a fii nationalist de zebzecii de la USR care vine cu idei-relicve neo-marxiste si neo-cretine-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. De curind unor preoti ortodoxi care au tinut o slujba de pomenire la mormintul lui Zelea Codreanu de la Husi l-i s-au deschis dosare penale.
    Pentru cei care nu stiu Zelea Codreanu a fost Erou Martir pentru ca a fost Arestat ABUZIV la cererea regelui Carol al II-lea si premierului poet Octavian Goga,nascut in Rasinari-Sibiu, in scurtul lui mandat de citeva luni ,arestarea ilegala facind-o Armand Calinescu urmatorul premier al Romaniei ,dupa ce justitia la gasit pe Codreanu nevinovat,si a fost asasinat in timpul detentiei Ilegale prin strangulare tot in timpul lui Armand Calinescu si la ordinul expres al regelui dupa ce a refuzat sa faca orice concesie Germaniei naziste si lui Hitler
    Acum TOTI urmasii tuturor detinutilor politici decedati in inchisoare primesc o Indemnizatie lunara de circa 500 de lei conform unei legi date de PSD in Parlament de peste 3 ani-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Noi am vândut țară prin faptul că nu am luat atitudine, suntem vânduți de mult și conduși din afara iar copiii noștri au luat drumul pribegiei și multi dintre noi la fel

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unii au preferat sa plece ca niste lasi, in loc sa lupte pentru bunurile si pamantul lor, pentru tara proprie. Credeau ca strainului ii va fi mila si ii va pune de la soare la umbra. Din contra, strainii ii tin pe romani cu botnita la gura ca sa nu guste cand se afla la cules de capsuni, ci doar sa le curga balele.

      Ștergere
    2. Asa e pnl nea omorat romanii

      Ștergere
  4. E vândută deja...ascultați ce zice istoricul militar Mircea Dogaru....

    RăspundețiȘtergere
  5. Marturia despre asasinarea lui Zelea Codreanu este a principesei Ileana care obijnuia sa-l viziteze si sa se confeseze la Manastirea Brincoveanu de la Simbata de Sus facuta lui Arsenie Boca cel arestat si el in urma Dosarului facut de securistul Gheorghe Craciun din SIBIU si arestat de tatal lui Orban cel din PNL Evreiesc, atunci seful securitatii regiunii Stalin-Brasov.
    Un alt MARE preot ortodox arestat de comunisti dupa scoaterea de ei in afara legii a 'Rugul Aprins' a fost Nil Dorobantu din satul Crainici de linga Baia de Arama[unde era fata vinduta si traficata in SUA sub masca infierii cu scandal acum citiva ani].
    Preotul Nil Dorobantu a murit dupa iesirea din inchisoare la 57 de ani si are mormintul in satul oltenesc Crainici devenit loc de pelerinaj ca si cel al lui Arsenie Boca de la manastirea Prislop de linga Hunedoara in apropierea locului din Poartile de Fier ale Transilvaniei=Tapae locul ultimei din cei 40 de ani de batalii dintre dacii lui Decebal si romanii lui Traian.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sorin Rosca Stanescu;''Iohannis a cistigat Alegerile[din 2014] Ilegal'-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. ba si batranii au vandut terenuri pentru trai-asa s-au cuibarit marile firme si magnatii lumii se stabilesc la noi! iar guvernul tace si face-NU INREABA POPORUL

    RăspundețiȘtergere
  8. Dna Maria, cum de permiteti propaganda legionara pe blogul dvs.? Acest nerusinat care semneaza craciun scrie numai aiureli. De ce tolerati?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E vorba de istorie si nu de propaganda !!!

      Ștergere
    2. Anonim 19:53 încă n-ai înțeles ??? 😳

      Ștergere
    3. Vezi de treaba ta, lasă-l pe Crăciun în pace, ceee....esti userist???!!! Ieși de pe blogul Mariei, cine ești tu să-i ceri socoteala????

      Ștergere
    4. Nu confundati propaganda cu faptele istorice reale !!!

      Ștergere
    5. Intotdeauna doamna Maria a fost impartiala si publica parerile exprimate in mod civilizat ale oricui, inclusiv ale userului 23 iunie 2021, 19:53. Asa ca nu vad de ce va revoltati. Nu va place, schimbati blogul sau ca la TV - schimbati postul daca nu va place! Nu va obliga nimeni sa intrati pe blog.

      Ștergere
    6. 22.00 minciuna gogonata, la feL ca si craciun care scrie si fara sa se semneze ca sa para alta persoana. Dna Maria e impartiala atata timp cat nu te iei de PSD, iar craciun, se stie, este si simpatizant PSD.
      07.49 iesi tu afara, nesimtitule de craciun care esti! Eu nu sunt userist dar tu sigur esti simpatizant si propagandist legionar. De cate ori ii ridici in slavi incalci legea, cretinule!

      Ștergere
  9. Sosoaca;In Parlament toti voteaza la ORDIN,se incalca toate normele constitutionale,trebuie schimbat -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Judecatorii inamovibili ai Curtii Constitutionale acuza atacurile pentru schimbarea lor ca presiuni ilegale echivalente cu desfintarea Curtii Constitutionale si ca Lovitura de stat-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce nu se invata la Istoria Romanilor este ca Dacia a fost ocupata de Imperiul Roman in patru secole in trei etape .
    Prima etapa a fost in secolul I inainte de Hristos a Dacilor de la sudul Dunarii,a doua etapa cu batalii de 40 de ani este cea finalizata de luptele de la Nordul Dunarii cu ocuparea capitalei Sarmizegetusa .
    Iar a treia etapa, a fost ocuparea in secolul 4 de imparatul Constantin a cimpiei din nordul Dunarii si sudul Moldovei cind a construit celebrul VAL de Pamint pentru apararea in principal de Dacii liberi din Nord.
    Constantin fiind si cel care a impulsionat crestinismul legalizindu-l in tot Imperiul Roman prin Sinodul de la Niceea in anul 325 fapt pentru care e sarbatorit ca Sfint in calendarele crestinatatii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Iubitilor frati romani, noi nu ne vindem tara ci o dam GRATIS !!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa prosti nu gasesti niciunde in intreaga lume, nu vedem asta la nici un popor sa fie atat de prost sa dea gratis tot...

      Ștergere
  13. Ce esti tu 19,53 ? de te deranjaza Istoria crestina Romaniei si a romanilor.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. 17,09 Tara e tradata si vinduta partial pentru ca si acum e prea mare si bogata pentru a fi terminata.
    Doar un zacamint nou descoperit dupa Revolutie la Rovina la 13 Km de Brad si 23 de Deva se va forma o exploatatie miniera a unei firme romanesti din o mina subterana si doua de suprafata cu o gaura de 1km si 300 metri adincime din care se va exploata peste 200 tone aur si mii de tone de cupru si argint din care la anul se vor topii fara folosirea ceanurii primele lingouri de Aur-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Interesant ca ambele locuri cu pelerinaje crestine, atit satul Crainici de linga Baia de Arama din Oltenia de la Sud de Carpati cu mormintul preotului Nil Dorobantu cit si Prislopul de linga Poarta de Fier a Transilvaniei unde este mormintul lui Arsenie Boca pe vremea voivodatelor romine intre 1277si 1290 faceau parte din acelasi Voivodat roman condus de Barbat nume ce mai exista si acum in Transilvania si Oltenia.
    Dupa cum arata si numele comune ale locurilor Crai-nici,Baia de Arama,Poarta de fier a Transilvaniei sint zone montane din Munti Vulcanici bogate in mineralele Arama=Cupru respectiv Fier la nord unde acum peste Mures unde in retragere se spune ca s-a sinucis Decebal pentru a nu fi dus viu la Roma si unde in apropiere se afla noua mina de aur,cupru si argint de la Rovina in Tara Motilor romani din Apuseni cu muntii sai bogati in Aur. -craciun

    RăspundețiȘtergere
  16. De slogane suntem buni în rest nu se face nimic. Tara e vândută cu oameni cu tot, romanii habar nu au ce li se pregătește încă mai așteaptă sa le pice din cer. Iaca ca nu pica. Credeam ca primiți mesaje cu situația asta în care ne aflam dar foarte puține mesaje în ultima vreme când lumea fierbe.

    RăspundețiȘtergere
  17. pt an 24 iunie 01:01 si pt craciun-a ramas tara fara tineret iar bogatii lumii pacalesc batranii ramasi si le cumpara pamantul pe mai nimic-ce este greu de inteles!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Batranii ramasi sa nu isi vanda pamantul, ce este asa de greu de inteles?

      Ștergere
  18. Nu întâmplător se întâmplă toate,are Dumnezeu grija si de noi
    În afară de mila si iubirea lui nu ne iubeste nimeni
    Cat pot sa ne distrugă ca popor.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să ne apere de toți spurcatii lumii.
    Ma uitam ca se cearta pe cum să-i învețe pe copii despre sex,nu iar mai răbda Dumnezeu.
    Imi pare rau sa spun vad ca doar pe asta se ceartă, nu pe necazurile care au loc ,ape,alunecări de teren,etc.
    Plânge sufletul in mine.

    RăspundețiȘtergere
  19. Tara e tradata si vinduta pe gratis cum s-a intimplat cu Fabrica de mobila de export in SUA si Canada de la Negoiu pe valea Buzaului hectare intregi de cladiri si utilaje vindute primului Terorist Oficial al Tarii arabul Omar Haisam la un pret mai mic decit cheresteaua din depozitele fabricii care acum sta nefolosita.
    Sint mii de astfel de exemple ca sa nu mai vorbim de evreul TRADATOR Ungureanu si grecul Tariceanu care au vindut pe nimic dar pentru comisioane personale grase Fundatia Gojdiu din centrul Budapestei a romanilor ortodoxi ardeleni .
    Sint multe astfel de exemple dar ce e grav ca Dictatura actuala minoritara a PNL Evreiesc pregateste alte tunuri printre care compensatii ca daune pentru evreii care au introdus HOLOCAUSTUL Comunist al romanilor in Romania in frunte cu pistolara Ana Pauker-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  20. Pentru cei care nu cunosc despre'Rug aprins' care a fost o miscare pur spirituala ortodoxa si teologica o asociere de preoti intelectuali de mare valoare despre care gasiti informatii in ultimul sau penultimul numar al revistei ''Magazin Istoric' care se mai gaseste prin chioscurile de ziare din marile orase sau pe internet.
    Rud aprins' a fos scoasa in afara legii la venirea comunistilor in 1949 iar multi din preoti arestati care si-au continuat activitatea prin inchisori sau in clandestinitate printre care si preotul Nil Dorobantu-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  21. Deputatul USR-ist Iulian BULAI a fost amendat cu 5000 de lei pentru afirmatia lui publica pe TV si ireventioasa la adresa Fecioarei Maria pe cind primarita Fodor din Sibiu a fost premiata pentru Incompatibilitate de Iohannis cu postul de primar al Sibiului dupa ce a intervenit pentru anularea celor doua hotariri judecatorest,pentru astia nu exista legi nici constitutie.
    -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  22. Totusi in topul Prostiei la primari este neamtul Frit USR-stul spion al Germaniei de la Timisoara care a comandat tramvaie din strainatate in timp ce in Timisoara se fabrica tramvaie de un secol.
    Pe locul intii dar de bine este primarul Buzaului care a adus orasul in clasament european pe locul intii inaintea Parisului si care reuseste sa produca si sa vinda mai nou toata berea care se produce in Romania desi dupa mine berea produsa ca URSUS are acelasi gust cu Timisoreana produse ambele la BUZAU-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  23. Linga Sighetul Marmatiei militari polonezi si preoti au sfintit un monument dupa ce au descoperit o groapa comuna unde au fost ingropati polonezi.
    Si aici se vede deosebirea dintre Polonia condusa de patrioti si Romania condusa de Alogeni Tradatori prin PNL Evreiesc ,UDMR si USR Bruxelez si alti Fritzi ca cei de la Timisoara si SIBIU-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  24. Profesorul Colceag antrenorul geniilor spune ca;'Romania este o tinta,un teritoriu experimental cu vaccinarea riscanta a copiilor impotriva recomandarii OMS-ului, care ar urmarii eliberarea teritoriului de populatie in vederea popularii lui cu cei care vor trebui sa paraseasca orasele de coasta unde a inceput deja cresterea destul de rapida a nivelului oceanic din cauza incalzirii globale.''
    Sosoaca adauga ca se folosesc la vaccinarea copiilor fara informarea despre riscurile efectelor adverse de catre medici stomatologi care nici nu stiu nimic despre vaccin dar sint platiti pentru vaccinul lor cu 90 de lei pe ora si ca vor fi mule decese in rindul copiilo,ucidere in masa GENOCID.- craciun.

    RăspundețiȘtergere
  25. Astazi se implinesc 500 de ani de la prima scrisoare oficiala in limba romana a unui negustor din Cimpul Lung,desi neoficial clujenii detin la muzeul lor a unei scrisori si mai vechi din Maramures dar scrisa intr-o romana si mai arhaica-craciun

    RăspundețiȘtergere
  26. Noi nu ne vindem tara, dar pe noi nu ne intreaba nimeni. Din 1989 incoace tot ce se face la nivel decizional este o perpetua vanzare. Sunt curioasa ce se intampla cu noi dupa ce nu mai au ce sa ne ia.

    RăspundețiȘtergere
  27. Daca vor introduce ore de educatie sexuala va fi o tara de degenerati, de obsedati sexual. De curiozitate si vor incerca copiii ce li se spune la ore sau despre ce li se tot vorbeste si inoculeaza.
    Cum sunt englezoaicele bete si drogate permanent si cu copii la varsta de maxim 16 ani, asa vor fi si romanii!!!!!!
    Icoanele le-au dat jos de pe pereti si in anumite scoli au desfiintat religia ortodoxa a acestui popor, dar ore de sexualitate vor sa bage. Nu vedeti ca se vrea distrugerea poporului si a intregii societati???!?!?!?!?!???

    RăspundețiȘtergere
  28. Sa nu uitam ca anul acesta se implinesc 306 anu de la sacrificiul suprem facut de Constantin Brincoveanu cu cei patru fii ai sai din anul 1715 omoriti la Istambul in fata sotiei sale Maria si celorlalte 7 fete ale lor dar si in fata tuturor ambasadorilor europeni de la Istambul.
    Un exemplu suprem de credinta Crestina si Patriotism pentru tara careia i-a lasat monumente si un stil de arhitectura care dainuie in toate cele trei tari romanesti de la nordul Dunarii si care trebuie sa le dea de gindit atit romanilor cit si conducatorilor vremelnici de azi ai Romaniei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  29. Sa nu uitam ca anul acesta se implinesc 306 ani de la sacrificiul suprem facut de Constantin Brincoveanu cu cei patru fii ai sai din anul 1715 omoriti la Istambul in fata sotiei sale Maria si celorlalte 7 fete ale lor dar si in fata tuturor ambasadorilor europeni de la Istambul.
    Un exemplu suprem de credinta Crestina si Patriotism pentru tara careia i-a lasat monumente si un stil de arhitectura care dainuie in toate cele trei tari romanesti de la nordul Dunarii si care trebuie sa le dea de gindit atit romanilor cit si conducatorilor vremelnici de azi ai Romaniei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  30. Acum unii din urmasii lui Brincoveanu exilati cu urmasii lui Ieremia Movila din Moldova, care si-au pastrat limba si numele traiesc intr-un satuc sarac romanesc si uitat de lume si de romani in Ucraina Transcarpatica , ei stiu ca doar ca vorbesc limba de 'Aici Radio Bucuresti'' pe care au auzit-o la radio.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  31. Pardon,sint 10 sate in Ucraina Transcarpatica=Zacarpatia cu urmasii exilati ai domnitorului Moldovei-Movilesti si ai Tarii Romanesti-Brincoveni in Poroscova raion Perecino din care unii au fost deportati dupa al doilea razboi Mondial de Stalin in Cecenia dar s-au reintors dupa 3 luni inapoi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  32. Una din urmasii acestor romani moldoveni Movilesti exilati si asezati in Ucraina Transcarpatica de regele Poloniei, care tinea atunci de Polonia ,a fost Maria sotia ultimului Rege al Frantei care au fost Decapitati in urma Revolutiei franceze de la 1799 si ai carei ruda de singe era regina Ana sotia regelui Mihai I al Romaniei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  33. Istoricul Troncota de la Sibiu; ''In Romania dupa Iohannis in foarte scurt timp dupa alederile de azi[iei] va fi o DICTATURA Corporatista'-craciun

    RăspundețiȘtergere
  34. Bobi Paunescu;'' Ar trebui nu o revolutie in turism,ci bai degraba o REVOLTA''-craciun

    RăspundețiȘtergere