marți, 22 iunie 2021

ARDE PAMANTUL INSPRE APUS ! INCENDII DEVASTATOARE !

                                                                    

                                        20 iunie 2021,ora 22,11 !


                             Dragii mei, 


In aceasta seara,in timp ce scriam aici pe blog, desi eram cu ochii pe monitor,vad inspre apus un Incendiu devastator.

.
Nu ardea vreo casa sau vreo masina,ci ardea pamantul ; ardea pamantul cu flacari pana la Cer.
Dragii mei, cred ca aceste Incendiu devastator, sunt de fapt Incendii devastatoare. Cred ca este vorba, de padurile care se aprind instantaneu.Dar chiar si-asa ,vietile oamenilor locului ,vietile animalelor ,a tot ce este viu,sunt in mare pericol.
Vom auzi din pacate dragilor, de astfel de Incendii catastrofale. Cand anume sau unde anume si din ce cauza,eu nu stiu a va spune.
Stiu doar,ca asa va fi precum mi s-a aratat de la Duhul Cel Prea Sfant.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului, ca sa ocroteasca pe toti oamenii care vor fi in primejdie si pe noi toti deopotriva.
Cu dragoste,Maria.


5 comentarii:

  1. Oare nu are legatura cu viziumea anterioara cu americanii si cu focul .... ???

    RăspundețiȘtergere
  2. OPRITI MASACRUL IMPOTRIVA ANIMALELOR daca sunteti crestini adevarati (nu doar cu numele)!!! Orice fiinta are dreptul la viata! Omul nu are drept de viata si de moarte asupra celorlalte fiinte lasate de Dumnezeu!!!!!!
    Daca oamenii nu se potolesc si sa nu mai faca rele, Dumnezeu isi va intoarce fata Sa de la români si ii va parasi, chiar daca se numeste România "Gradina Maicii Domnului"!
    Se aude pe inregistrare si un catel care se bucura si el de sfintirea Troitei.
    Sunt foarte multi sfinti care stateau alaturi de animalele padurii si erau hraniti de acestea, incalziti iarna in padure.
    Iisus a fost inconjurat si incalzit de animale in ieslea sfanta. Iisus, Maica Domnului si Sfantul Iosif nu au fost primiti, adapostiti in casa de catre oameni, ci au fost inconjurati de necuvantatoare!
    Sfantul Gherontie Puiu, Sf. Arsenie Boca si multi alti sfinti au iubit si ocrotit animalele.
    La slujba, la Sfantul Francisc de Assisi, se adunau toate vietuitoarele si asistau linistite la slujbe, la Liturghie, si nu se atacau nici macar leul cu iepurele, de exemplu.
    Unii oameni au devenit asa de rai ca de aceea se abat atatea nenorociri si tot nu vor sa invete si sa nu mai faca atrocitati.
    Acum vor sa dea o lege sa fie omorati ursii sau animalele padurii. In loc sa le duca de mancare pentru ca se arunca atata mancare, prefera sa arunce, dar sa nu dea o firimitura vreunei pasari sau unui animal.
    Animalele sunt nobile, pure, sunt fara de pacat, nu au rautate.
    Sunt atatea exemple de animale care au salvat oameni sau care au preferat sa se jertfeasca pentru faptul ca stapanii lor au murit.
    Sa speram totusi ca nu se vor lua asemenea masuri, sa fie infaptuite atrocitati si omorate animalele padurii si creat un dezechilibru natural de nedescris doar pentru niste mici beneficii trecatoare!
    Dupa ce ca oamenii s-au dus si le-au ocupat teritoriile, au fost defrisate paduri intregi, s-au facut constructii in inima padurii, le sunt luate fructele de padure si toata hrana de la gura bietelor suflete care au fost lasate de Dumnezeu sa traiasca pe lumea aceasta alaturi de oameni, le este invadat teritoriul si sunt asuprite, nu se mai arunca mancare pentru animale in padure desi se prefera sa se arunce tone de mancare decat sa fie hranite niste suflete, acum se mai vrea si sa fie ucise miseleste.
    Dumnezeu nu doarme si se vor abate multe nenorociri asupra omenirii daca pamantenii nu se potolesc cu distrugerea intregului mediu inconjurator, a faunei, pana la urma se va ajunge la extinctia propriei specii, a omului care provoaca atatea dezastre naturale si dezechilibre in natura!

    RăspundețiȘtergere
  3. O fi profetia lui Arsenie,vom fi înconjuraţi de foc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamna Maria in California arde padurile sunt 50 grade căldură.
    Este groaznic ce se întâmplă
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.

    RăspundețiȘtergere
  5. schimbarile climatice cu veri toride pot aprinde padurile in orice continent sau tara-a se vedea marele incendiu din Australia

    RăspundețiȘtergere