miercuri, 23 iunie 2021

IISUS HRISTOS CEARTA MAREA ŞI OPRESTE FURTUNA !

 


                                          Dragii mei,

În aceasta după amiaza,in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune ceva divin despre POTOLIREA FURTUNII de catre IISUS HRISTOS,DOMNUL si MANTUITORUL nostru al tuturor.

Glasul spunea asa:

                 "Doar gandind la Furtună ,m-am gandit că Marea a oprit Furtuna !

Clipă în care, vad inspre Apus intr-un amurg , pe INSUSI IISUS HRISTOS,DOMNUL si DUMNEZEUL nostru al tuturor care era desculta si statea la suprafata Apei furioase ca pe uscat.
IISUS HRISTOS mergea pe apa ca pe uscat, era imbracat cu vesminte grena -rosii ,acoperit pe umeri cu o pelerina albastra.

Imagini pentru IISUS OPRESTE FURTUNA.

Mantuitorul nostru drag si scump avea Mâinile Sale întinse spre in faţă si privea la Apa Marii care, era tare involburata si facea un zgomot infiorator.
MANTUITORUL nostru fratilor, a oprit FURTUNA pe MARE certand MAREA!

Imagini pentru IISUS OPRESTE FURTUNA.

Prieteni dragi,asa cum auzim viforul la Polul Nord,asa auzeam eu FURTUNA cumplita pe Mare sub un Cer ca un amurg, si vedeam pe MANTUITORUL ca intr-o stramtoare a Marii,stand pe apa ca pe uscat ,întinzandu-si MAINILE SALE asupra APEI MĂRII,Apă ce facea valuri uriase si un zgomot inspaimantator.
In clipa in care IISUS si-a intins MAINILE SALE asupra MARII extrem de furioase,auzeam cum Apa Marii incetul cu incetul se potoleste.
Dragii mei, sa nu ne rusinam a ne ruga PREA SFINTEI TREIMI si MAICII DOMNULUI,sa nu ne rusinam a-L marturisi pe HRISTOS DOMNUL si DUMNEZEUL nostru al tuturor, si iarasi sa nu ne rusinam a ne inchina MACII PREA CURATEI FECIOARE MARIA,in care S-a intrupat HRISTOS ,S-a nascut ,a trait si S-a rastignit pentru ca noi sa ne mantuim.
Sa ne rugam PREA SFINTEI TREIMI si PREA SFINTEI NASCATOARE de DUMNEZEU ca sa fim sanatosi, iertati de toate gresalele noastre si mantuiti.
Sa multumim DOMNULUI si PREA CURATEI FECIOARE MARIA,pentru toate cate ne-a daruit si ne daruieste in fiecare clipa a vietii noastre,pentru aerul pe care il respiram, pentru bucatica de paine de pe masa,pentru pacea si linistea sufletului nostru care ne da aripi spre CALEA ce duce, la MANTUIREA SUFLETULUI nostru,Amin!
                                        Cu dragoste,Maria.

10 comentarii:

  1. 50 de grade azi la Arad,record atins doar acum 73 de ani in seceta din 1948-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din cauza defrisarilor masive, nu mai avem umbra copacilor, aer racoros si binefacator de la plante.

      Ștergere
  2. Poate pe polog la fan nea Craciune. Salutari de bine si tusii Marioara.Spune _i ca o iubesc.Pa.pa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cercetatorii israelieni se pregatesc de seceta si criza apei,ei au anuntat un succes ,extragerea apei potabile din atmosfera poluaata-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Romania tinta unui atac geofizic , manipularea vremii .

    https://www.youtube.com/watch?v=2NpEF0ny2Mk

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bomba sonica!?

      Ștergere
    2. Ei, na! Chiar asa? Sunteti voi vreun mare pericol pentru ei si va bat cu vremea! Mai terminati odata cu conspiratiile! Atragem spre noi ca tara ceea ce merităm. Si e valabil pentru toata omenirea.

      Ștergere
    3. 18,10, eu propun sa nu mai intrati pe blog, ca sa nu mai atrageti nimic - nici seceta, nici inundatii, da? :)))

      Ștergere
  5. Poate oprește Dumnezeu și Maica Domnului potopul,care a venit peste noi doamna Maria
    Ce sa facem din calea apelor este greu,am văzut oameni fără case si agoniseala de o viață, au rămas bătrâni,de care mi se rupe sufletul,a fost rău in unele locuri.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți să ne ocrotească cu mila sa

    RăspundețiȘtergere
  6. 00,35 Ave Ilie-craciun.

    RăspundețiȘtergere