miercuri, 23 iunie 2021

AJUTOR PENTRU A SALVA VIATA UNUI TANAR ! ELENA FLORISTEAN NE ROAGA SA-I AJUTAM BAIATUL !

                                                             Dragii mei, 


Am primit de la dna Elena Floristean,mamica cu 6 copii,iar dansa fiind bolnava de cancer, randurile de mai jos:

Cerere de Ajutor de la Elena Floristean !
📷
Elena Floristean telefon 0787677895


SĂRUT MÂNA DOAMNA SUFLETULUI MEU, vreau în primul rând să vă mulțumesc tuturor celor care m ați ajutat de a lungul timpului și mi ați fost alături atît financiar cît și moral!! Mă iertați că îndrăznesc din nou la dumneavoastră dar nu știu unde să mai apelez, trebuie să merg în străinătate să schimbe proteza băiatului pentru ca medicii i au recomandat o proteză electronică din cauză că i s a deformat coloana și măcar atît să l pot ajuta (proteză care costă 52000 de euro pot demonstra cu oferta de preț),pentru umăr trebuie să i fac fizioterapie și iar am nevoie de ajutor financiar (din păcate se poate face doar în clinica particulara) mă văd neputincioasa în acest moment și vă rog cu lacrimi în ochi, din toată ființă mea dacă credeți că mă mai puteți ajuta vă mulțumesc din toată inima mea pentru ajutorul dumneavoastră!!



Fie ca BUNUL DUMNEZEU ȘI MĂICUȚA DOMNULUI SĂ VĂ DĂRUIASCĂ SĂNĂTATE MEREU, SĂ VĂ BINECUVÎNTEZE ȘI SĂ VĂ ÎNTOARCĂ DARUL DUMNEAVOASTRĂ DE 1 MILION DE ORI MAI MULT!! IERTAȚI MI ÎNDRĂZNEALA DE A CERE și mă rog la MĂICUȚA DOMNULUI ȘI L A DUMNEZEU să vă pregătească o bucata de RAI la fiecare în parte!!

TELEFONUL Elenei Floristean este acesta :
 0787677895 .
Iar Contul :
Cont in Lei la BCR :
RO36RNCB0240107732190001


Cont in Euro BCR:


RO79RNCB0240107732190003

Dumnezeu sa va imbuneze inima si sa va lumineze sufletul,iar DARUL pe care il veti face sa vi-l intoarca BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI inzecit,insutit.Sanatate multa sa va daruiasca si multe,multe bucurii voua si celor dragi voua.


Tânărul din Capu Câmpului rămas fără un picior în urma unui accident rutier are nevoie în continuare de ajutor

de 
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Tânărul din Capu Câmpului rămas fără un picior în urma unui accident rutier are nevoie în continuare de ajutorul nostru. Florin-Alexandru Floriştean, în vârstă de 20 de ani, a adunat cu ajutorul oamenilor care au aflat de povestea lui din paginile Monitorului de Suceava şi de pe reţelele de socializare circa 10.000 de euro, din cei aproape 40.000 de euro cât costă o proteză care să-i permită să-şi reia viaţa de dinainte de accident.

Tânărul speră în continuare că viaţa lui nu se va rezuma doar la un scaun cu rotile, la cârjele de care acum nu se poate despărţi. Are o şansă imensă să poată din nou munci, să se deplaseze normal, să-şi reia toate activităţile de dinainte de accident doar cu ajutorul protezei salvatoare, din păcate, foarte costisitoare, cu mult peste posibilităţile financiareale familiei Floriştean.

 

Invalid, la doar 20 de ani

Florin-Alexandru Floriştean a rămas fără un picior în urma unui accident rutier petrecut anul trecut, la sfârşitul lunii octombrie. Din acel moment, viaţa lui s-a dat peste cap. Dintr-o persoană veselă, plină de viaţă, care a muncit de la o vârstă fragedă pentru a-şi ajuta familia, a devenit o persoană dependentă, ţintuită într-un cărucior cu rotile, un om care nu mai poate să muncească şi care se vede nevoit să apeleze la ajutorul celor din jur pentru lucruri mărunte. Florin are nevoie de o proteză performantă, care să-i permită să-şi reia viaţa de dinainte de accident. Din păcate, costurile unei astfel de proteze depăşesc 40.000 de euro, bani de care familia Floriştean nu dispune.

Florin provine dintr-o familie cu şase fraţi. Viaţa lui Florin-Alexandru Floriştean s-a schimbat radical pe 25 octombrie 2018. Avea un loc de muncă şi planuri mari pentru viitor. O întâmplare neaşteptată i-a curmat toate visurile. După ce s-a întors de la serviciu, după tura de noapte, Florin a vrut să facă o plimbare cu motocicleta sa (marca Suzuki) de care era tare mândru, neştiind că aceasta îi va schimba viaţa pentru totdeauna. Pe 25 octombrie 2018, în jurul orei 11:20, pe un drum judeţean, la ieşirea din localitatea Capul Câmpului, în timp ce conducea motocicleta, Florin a pierdut controlul asupra direcţiei de mers din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum şi a lipsei de experienţă în conducere, a pătruns pe contrasens şi a intrat într-un şanţ, izbindu-se în capul unui podeţ. În urma impactului, Florin a fost grav rănit.

A urmat o perioadă grea pentru el. Imediat după accident a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava, unde a fost internat şapte zile (medicii l-au diagnosticat pe tânăr cu traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial, hematom epicranian parietal stânga, pneumotorax stânga şi pneumoperitoneu), după care a fost trimis de medicii suceveni la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Spiridon” Iaşi, Secţia chirurgie vasculară. După mai multe investigaţii, medicii ieşeni nu au mai putut să-i salveze piciorul stâng. Acesta i-a fost amputat de la nivelul coapsei.

Florin se deplasează acum într-un scaun cu rotile sau cu ajutorul cârjelor. Până în ultimul moment, tânărul a sperat că medicii îi vor salva piciorul, că nu va fi nevoie de amputare, că nu se va transforma în câteva zile într-o persoană cu handicap, un om care trebuie să fie sprijinit mereu dacă vrea să se deplaseze singur sau să apeleze la cărucior. Este greu de acceptat această schimbare de oricine, dar mai ales de un tânăr de 20 de ani, aflat la început de drum.

 

Apel umanitar

Tânărul din Capu Câmpului are nevoie de o proteză performantă, care să-l ajute să poată să muncească şi să-şi continue viaţa fără să depindă atât de mult de cei din jur. Proteza care i-a fost recomandată (după multe căutări, la mai multe firme de specialitate) costă în jur de 40.000 de euro, la care se mai adaugă şi alte cheltuieli, bani pe care familia lui Florin nu îi are. Parohia Capu Câmpului a lansat o campanie de strângere de fonduri pentru Florin, campanie care se desfăşoară pe perioada Postului Mare, până la sărbătoarea Învierea Domnului.

Acest tânăr are mare nevoie de ajutorul cât mai multor oameni, de cât mai mulţi donatori, pentru că suma necesară pentru cumpărarea protezei este foarte mare, dar nu imposibil de adunat. Dar din dar se face... o proteză pentru Florin. Totul este să ne deschidem inima şi să donăm orice sumă, cât de mică, pentru că bănii noştri pot face diferenţa. Viaţa unui om în scaun cu rotile este o povară. Să fim noi cei care-l ridicăm pe Florin din acest scaun al suferinţei şi să-i oferim şansa de a purta o proteză de calitate, care să-l repună pe picioare.

 

Strigătul disperatal unei mame

„Îi cerem Bunului Dumnezeu să ne lumineze, ca să îl susţinem pe Florin, să-l punem pe picioare cu ajutorul unei proteze, deşi costisitoare, dar care i-ar deschide uşa spre a-şi relua activităţile zilnice şi munca. Vă mulţumim din suflet pentru susţinere, pentru banii pe care i-aţi donat în conturi pentru Florin, banii pe care mi i-aţi dat personal, atunci când am venit la dumneavoastră cu foaia de ziar (Monitorul de Suceava) în care era prezentată povestea băiatului meu, banii trimişi din diferite locuri, de la oameni care au aflat de necazul lui Florin. Vă mulţumim şi vă rugăm să fiţi în continuare alături de noi. Singuri nu vom reuşi niciodată. Cu ajutorul dumneavoastră, suntem siguri că viaţa lui Florin se va schimba radical”, este mesajul Elenei Mihaela Floriştean, mama lui Florin, pe numele căreia au fost deschise şi conturile unde oamenii pot să facă donaţii: IBAN LEI RO36RNCB0240107732190001; IBAN EURO RO79RNCB0240107732190003.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânărul din Capu Câmpului rămas fără un picior în urma unui accident rutier are nevoie în continuare de ajutor.
                                      Cu dragoste,Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu