vineri, 11 iunie 2021

MANTUITORUL ERA IN LOCUL TURLEI SFINTEI BISERICI !


                                                   11 Iunie 2021,ora 4,44 !


                 Hristos S-a Inaltat,dragii mei !


Tot in aceast dimineata,ma trezeste un glas duios,un glas care spune asa:


       "A fost posibil sa-L inalte ! Sa vina pe lume !


Clipa in care ,am in fata ochilor inchisi un varf de Turla a unei Biserici,Turla inalta pana la Cer.

In varful Turlei,in locul sfintei Cruci,era in carne si oase,Insusi Iisus Hristos Domnul si Mantuitorul lumii intregi.


.
Iisus avea vesmant rosu intens,iar peste vesmantul rosu avea o pelerina albastra violet. Parusl Sau lungut pana pe umeri, era de culoare castanelor coapte si tare frumos inelat,ondulat.Chipul Lui Iisus era invaluit de o lumina alba ,orbitor de stralucitoare.Vad cum Turla sfanta cu IISUS HRISTOS in varful ei,in locul Crucii sfinte,vad cum coboara lin din Cerul sfant.
Asa precum coboara frunzele luate de vant,tot la fel cobora Turla cereasca cu Iisus Hristos in varful ei. Turla sfanta,aluneca in zbor prin aer,de parca ar cauta un loc anume.
Brusc, imi apare in fata o Sfanta Biserica care nu avea deloc Turla si nici Cruce pe acoperis.
Acum ,vad cum TURLA cereasca cu IISUS in carne si oase in varful ei, Turla de culoare gri dens si lucrata in multe unghiuri,si care,se aseaza lin si cu hotarare pe acoperisul acestei Sfinte Biserici.
A stat aici cateva secunde bune, dupa care, a zburat intr-o clipita din nou in Cerul sfant;s-a facut nevazuta in doar cateva clipe.
Dragii mei, sa ne inchinam si noi Sfintei Cruci a Mantuitorului Hristos, sa-I aducem cinste,slava si inchinare din toata inima noastra si din tot sufletul nostru. Sa purtam la gatul nostru o sfanta Cruce care ne va ocroti intotdeauna.Sa nu ne lipseasca din casa noastra Sfanta Cruce pe care S-a rastignit Domnul si Mantuitorul nostru al tuturor,si oriunde am pleca,orice am face ,sa facem mai intai de toate semnul sfintei Cruci si sa spunem: Doamne ajuta !
Cu dragoste,Maria.




20 de comentarii:

  1. Hristos s-a Înălța! doamna Maria, se pare ca se adeverește articolul cu roșiile tuguiate din România. Va pup și va îmbrățișez cu drag Georgiana https://m.adevarul.ro/life-style/bucatarie/rosii-coapte-ajutorul-substante-neomologate-pietele-romania-diferentele-greu-sesizat-1_60c21bbf5163ec4271f4515e/index.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca nimeni nu va mai cumpara acele tipuri de rosii tuguiate, nu le vor mai produce pentru ca nu vor avea cui sa le vanda!!!
      Deci nu le mai cumparati pentru a nu va otravi cu buna stiinta si pentru a nu incuraja punerea pesticidelor in exces si a otravurilor in alimente!
      Nu cumparati, nici nu se mai produc! Foarte simplu!

      Ștergere
  2. Astazi pensionari legati cu LANTURI de gard la Guvern si la sediul PNL Evreiesc care in campania electorala promitea'Marea cu Sarea' mintind ca vor majora pensiile si vor respecta legile.
    Acum ei spun ca nu vor majora pensiile din acest an nici macar cu inflatia pina in 2023,iar legea 113 prin care erau obligati sa restituie pensiile calculate gresit indiferent de vechime au anulat-o printro Hotarire de Guvern, desi s-a intimplat la cele mai mici pensii a peste un milion de pensionari,iar ipocritii din PNL Evreiesc acum ulterior hotaririi de guvern motiveaza ca ar fi impus de UE prin planul PNRR facut prost si respins a treia oara,in schimb pensiile lunare de zeci de mii de Euro ale CALAILOR Comunismului ramin nemodificate-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. DICTATURA Minoritarilor evrei ajunsi la putere prin Lovitura de stat inceputa in 12 August 2018 finalizata prin Complotul de la Vila Lac al lui Iohannis care a impus la Conducerea Romaniei actuala putere a minoritarilor PNL Evreiesc,UDMR si USR Bruxelez care au pierdut alegerile din decembrie 2020 cistigate de PSD ,cu toate ca le-au si Falsificat ca in cazul lui Clotilde la sectorul I Bucuresti,Frit spionul german impus la Timisoara unde nu avea domiciliu pentru a putea candida, si incompatibila Fodor la SIBIU cu doua decizii judecatoresti de incompatibilitate salvata de Iohannis cum declarase ea presei.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu mai luati rosii tuguiate!

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamne Ajuta doamna Maria
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți
    CRUCEA vieții sa o ducem cu dragoste ,și cu credința sa ne rugam la Sf. CRUCE pe care sa răstignit Mântuitorul Sufletelor Noastre
    O zi binecuvântată tuturor.cu mult drag🥰💐

    RăspundețiȘtergere
  6. Astazi slujba de pomenire cu participarea a 1000 de credinciosi la Manastirea sfintii Voivozi din judetul Arad pentru preotul Iustin Pirvu cel ce spunea ca cei 17 ani de inchisoare comunista au fost pentru el un maxim de de sansa pentru retrospectie a credintei personale prin suferinta-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Continua actiunea de DEMOLARE a MEMORIEI Istoriei Nationale Romanesti promovata la Alba Iulia de Iohannis si noul primar USR-ist de data asta ,a fost Demolata si Statuia lui Corneliu Coposu din Alba Iulia.
    Asa este daca au ajuns Alogenii Tradatori sa conduca prin DICTATURA Romania-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cea mai veche biserica romaneasca este cea Turn cu acoperisul deteriorat la Geoagiu la un km de bucla Orastie a autostrazii cu o vechime de peste 1000 de ani datata dupa osemintele de copii ingropati sub altar.
    Acces asfaltat pina la incinta ei cu biserica reformata maghiara construita inaintea primului Razboi mondial la care se observa pe linga cei tri lei din perioada romana de la intrare si alte piese istorice demolate si unele deteriorate aduse de la castrul roman de la 8 km din Cingau dar si de la Sarmizegetuza in incercarea maghiarilor de a-si insusi perioada romana au tapetat pur si simplu biserica lor reformata noua cu bazoreliefuri din perioada romana.
    Pentru ca a cazut cascada Bigar sus la Geoagiu se poate admira o frumoasa si racoroasa cascada chiar in centru statiunii facuta acum 2000 de ani de romani cu apa de la termele romane.
    De fapt judetul Hunedoara are si cea de a doua biserica ca vechime la Densus cit si cele mai frumose cetati ca cea a Devei si castelul Huniazilor reconstruite pe temelia si cu pietre luate de la cele Dacice printre care se pot vedea temeliile de 2000 de ani de la Costesti si Blidaru ca si Sarmizegetuza lui Decebal si Burebista cel ce a mutat capitala Dacica de la Argedava pe Arges de linga Dunare pe valea Orastiei cit si Ulpia Traiana Sarmizeghetuza de la riul Strei unde ascunsese Decebal comoara Dacilorsi printre multele monumente romane se vad urmele cetatii Colti a lui Vocu romanul unde se desfasoara actiunea romanului Castelul din Carpati a lui Juls Vern.
    Merita vizitat pas la pas toate imprejurimile Tinutului Hunedoarei care mustesc de istorie veche dacica si romana si unde in apropiere este si manastirea Prislop loc de pelerinaj al credinciosilor crestini unde este ingropat parintele Arsenie Boca.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. S-a implinit mesajul de anul trecut cu copilul pindit de animale,a fost atacatsi omorit la 3 ani-craciun

    RăspundețiȘtergere
  10. DOAMNE,iti multumim pentru tot ce ne daruiesti noua pamantenilor,cu totii sa ingenunchem inaintea TA,cat ai suferit pentru pacatele noastre,dar s n pacate nu toti stiu sa-si ia crucea si sa te urmeze in rugaciune si fapte bune.Stiu ca in tara multe biserici au nevoie de reparatii,noi am plecat din satul natal,si am uitat de biserica and n care am fost botezati,am uitat sa ma reparam si casa parinteasca,am uitat sa-i cinstim pe mosii si stramosii nostri,care si-au dat viata pentru aceasta tara Sfanta,iar cei care conduc Romania,au vandut-o strainilor,tot aurul Romanie,si cel din 2012,care putea sa salveze tara,sa nu mai plece multi din tara,pentru un trai mai bun.De INALTAREA TA LA CER,priveam cerul,si cu ochii in lacrimi ma gandeam de ce nu toti pamantenii te sarbatorim odata,si ma gandeam cum va fi ziua cand va aparea si PRUNCA LUI DUMBEZEU 7,tot asa nepasatori vor fi pamantenii si Romanii.

    RăspundețiȘtergere
  11. Recomandare,pentru amatori de gen.Cel mai tare autor român care a decriptat Biblia și scriere vechi,Cartea Egipteană a morților,Upanișadele,Zoharul,ș.a.Mai tare decât von Daniken ci ale sale amintiri despre viitor...Toni Victor Moldovan și al său Program Terra un atentat extraterestru,iar acuma ci O nouă apariție de senzație Programul Terra în Egiptul antic,Cartea Egipteană a Morților decriptate și explicate în sinteză de autor pe canalul său de youtube.Vizionare cu folos!
    https://youtu.be/BlTex8nhYis

    https://youtu.be/tO3VXDHg69c

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce de comentarii....craciun !!! Dna Maria , v-au rămas doar Craciun si Mașinca ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si 08.03 printre ei!
      Daca nu va place, de ce intrati sa va 'pierdeti' timpul?

      Ștergere
  13. Astazi se implinesc 30 de ani de la Mineriada din Bucuresti inceputa fals de securisti imbracati in falsi mineri in 13 iunie 1990 prin distrugerea monstrelor unice din roci si a Facultatii de Geologie [ care au propulsat in lupta pentru prezidentiale pe evreul Constantinescu cel care a TRADAT tara si Basarabia prin semnarea rizind a tratatului cu Ucraina ] din Bucuresti si atacarea planificata a sediilor partidelor istorice si a ziarelor din capitala soldata oficial cu 4 morti si peste 1000 de bucuresteni raniti si arestati din care doar unii de la manifestatia maraton din Piata Universitatii si a carui proces nu s-a incheiat si a fost aminat mereu ca si cel al Revolutiei ,inprescriptibile ca acte de GENOCID. Unde s-ar incadra si unii din miile de morti de pneumonia COVID din 2020-21 sedati si inecati in spitale prin propriile secreti de apa de la Plamini si tratati gresit care ar fi putut fi salvati cu medicamentul ieftin IVERMECTINA de la animale care a primit si premiul Nobel pentru ca nu are efecte adverse la ficat si pentru care a fost criticata gresit si anchetata, de Ministerul Sanatatii, doctorita salvatoare de la ORADEA,minister care a obligat doctorii la tratamente unice si tinerea la secret a deceselor din spitale unele pe motive electorale pentru pofta de PUTERE prin FORTAREA''alegerile anticipatele'' ale lui Iohannis si recunoasterea tirzie a Pandemiei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. De o Turla Noua are nevoie Urgenta cea mai veche biserica romaneasca de la Geoagiu-sat intrucit cea veche e completata cu un nailon mare,poate asta e si semnificatia mesajului cu Iisus,si nici nu ar costa mult daca nu am avea Alogeni de 30 de ani la conducerea Ministerului Culturii si a tarii.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Chiar daca am ramas sa zicem asa eu si domnul Craciun,mi-a dat Dumnezeu sa vad si sa simt la Sfintirea Troitei ce nu am simtit vreodată.
    Iubesc pe Dumnezeu și Maica Domnului
    O iubesc pe doamna Maria pentru tot ce face ,pentru a ne pregăti temeinic pe calea mântuirii,nimic greșit.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să ne binecuvinteze pe noi pe toți.
    Și mai este o problemă dragilor,
    NU-MI DORESC SA FIU IN ALTA PARTE,DE CAT AICI,AICI ESTE DUMNEZEU SI LA LACASURILE LUI,SFINTELE BISERICI
    Cu mult drag tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  16. Se stringe Latul pe linga Ministerul sanatatii pentru Protocoalele cu medicamente obligatorii experimentale aplicate de medici anti-Cvid la cererea ''economica'' a Mafiei medicamentelor -craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa-zisii medici care se preteaza la asa ceva (pseudo-medici) nu au nimic in comun cu a vindeca oamenii, ci cu a-i omori! Si asta pentru ce? Pentru ceva trecator, de care nu se vor putea bucura pentru ca daca sunt obtinute averile pe suferinta altor fiinte, nu te poti bucura de nimic!!!!!!!

      Ștergere
  17. pai cum sa mareasca pensiile daca imprumuturile de miliarde sunt deturnate-nici alocatia copiilor n-o platesc-oameni fara DUMNEZEU si constiinta

    RăspundețiȘtergere