duminică, 20 iunie 2021

ROMÂNIA ÎN MÂINILE DUHULUI SFANT ! ROMÂNIA ÎN ÎMPĂRĂTIA LUI DUMNEZEU !



           
                                                  Image result for tricolorul romaniei.

                         

                                         Dragii mei,

În aceasta dimineata ma trezeste o lumina alba si orbitor de stralucitoare. Am tresaltat pe patul meu ca la un şoc electric.
Astfel, vad stand in pat cu ochii inchisi ,vad un Cer de noapte albastra,iar pe Cer apare o singura STEA MARE si stralucitoare foarte. STEAUA era mare cât o portocala de mare.
În faţa acestei STELE unice pe Cerul Sfant, care coborâse pana aproape de mine, o Mâna nevazuta fratilor, intinde o  panglica cu Tricolorul României.
Chiar pe faţa STELEI mari. 
Arata de parcă, aceasta STEA MARE ne-ar fi fost împachetată ca pe un Cadou si legata cu TRICOLORUL ROMÂNIEI.

Image result for STELE PE CER.

                                  Image result for tricolorul romaniei.


Era uimitor, era minunat ceea ce vedeam cu ochii inchisi,adică, Cerul albastru de noapte fara de stele,doar cu o singura STEA MARE si stralucitoare acoperita de panglica cu TRICOLORUL ROMÂNIEI.
După doar câteva clipe,STEAUA MARE cu TRICOLORUL ROMANIEI se transforma intr-o alta STEA alba si orbitor de stralucitoare cu multe raze mari in jurul ei, asa precum arata DUHUL CEL PREA SFANT.
Iata:

                               Image result for DUHUL SFANT IMAGINI

                                             Image result for tricolorul romaniei.

Pe suprafaţa acestei STELE, aceeasi Mâna nevazuta scrie cu litere de Lumina alba si orbitor de stralucitoare,scrie doar un singur cuvant:

                      "R O M Â N I A  - R o m â n i a  !."

Totul a durat circa 10 secunde,in timp ce aceasta STEA a LUI DUMNEZEU, pulsa marindu-si razele-i albe cu tot cu acest cuvant scris de MÂNA LUI DUMNEZEU, cuvant ce reprezintă ROMÂNIA  DUHULUI SFANT.
               Sa credem dragii mei,sa credem in PUTEREA DUHULUI SFANT ,si sa fim ferm convinsi de faptul ca, Romania va fi al Doilea Nou Ierusalim !
              
                                Cu dragoste,Maria.

3 comentarii:

  1. Doamne Ajuta doamna Maria
    Dacă avem iubirea lui Dumnezeu și Maica Domnului nici un rau nu ne biruie
    Slavă Tie Doamne Slava Tie.

    RăspundețiȘtergere
  2. România noastră a ajuns de plâns și jale,ce ne spui tu Maria poate peste sute, mii de ani,pana și copiii copiilor noștrii sunt condamnați, deocamdată suntem și așa vom muri, o colonie,din păcate.

    RăspundețiȘtergere
  3. OPRITI MASACRUL IMPOTRIVA ANIMALELOR daca sunteti crestini!!! Orice fiinta are dreptul la viata! Omul nu are drept de viata si de moarte asupra celorlalte fiinte lasate de Dumnezeu!!!!!!
    Daca oamenii nu se potolesc si sa nu mai faca rele, Dumnezeu isi va intoarce fata Sa de la români si ii va parasi, chiar daca se numeste România "Gradina Maicii Domnului"!
    Se aude pe inregistrare si un catel care se bucura si el de sfintirea Troitei.
    Sunt foarte multi sfinti care stateau alaturi de animalele padurii si erau hraniti de acestea, incalziti iarna in padure.
    Iisus a fost inconjurat si incalzit de animale in ieslea sfanta. Iisus, Maica Domnului si Sfantul Iosif nu au fost primiti, adapostiti in casa de catre oameni, ci au fost inconjurati de necuvantatoare!
    Sfantul Gherontie Puiu, Sf. Arsenie Boca si multi alti sfinti au iubit si ocrotit animalele.
    La slujba, la Sfantul Francisc de Assisi, se adunau toate vietuitoarele si asistau linistite la slujbe, la Liturghie, si nu se atacau nici macar leul cu iepurele, de exemplu.
    Unii oameni au devenit asa de rai ca de aceea se abat atatea nenorociri si tot nu vor sa invete si sa nu mai faca atrocitati.
    Acum vor sa dea o lege sa fie omorati ursii sau animalele padurii. In loc sa le duca de mancare pentru ca se arunca atata mancare, prefera sa arunce, dar sa nu dea o firimitura vreunei pasari sau unui animal.
    Animalele sunt nobile, pure, sunt fara de pacat, nu au rautate.
    Sunt atatea exemple de animale care au salvat oameni sau care au preferat sa se jertfeasca pentru faptul ca stapanii lor au murit.
    Sa speram totusi ca nu se vor lua asemenea masuri, sa fie infaptuite atrocitati si omorate animalele padurii si creat un dezechilibru natural de nedescris doar pentru niste mici beneficii trecatoare!
    Dupa ce ca oamenii s-au dus si le-au ocupat teritoriile, au fost defrisate paduri intregi, s-au facut constructii in inima padurii, le sunt luate fructele de padure si toata hrana de la gura bietelor suflete care au fost lasate de Dumnezeu sa traiasca pe lumea aceasta alaturi de oameni, le este invadat teritoriul si sunt asuprite, nu se mai arunca mancare pentru animale in padure desi se prefera sa se arunce tone de mancare decat sa fie hranite niste suflete, acum se mai vrea si sa fie ucise miseleste.
    Dumnezeu nu doarme si se vor abate multe nenorociri asupra omenirii daca pamantenii nu se potolesc cu distrugerea intregului mediu inconjurator, a faunei, pana la urma se va ajunge la extinctia propriei specii, a omului care provoaca atatea dezastre naturale si dezechilibre in natura!

    RăspundețiȘtergere