marți, 8 iunie 2021

IATA-L PE DUMNEZEU TATAL !!!

 

           

                             Dragii mei, 

În aceasta noapte, tot in timp ce mă rugam la Bunul Dumnezeu si la Măicuța Domnului, aud un glas care -mi spune tare asa:

              ”Iata-L !
            Iata-L pe Dumnezeu Tatăl !
            Iata-L pe Dumnezeu Tatăl Cel Ceresc ! ”

Clipă în care ,văd dragilor cum se deschide Cerul Sfant, iar în Cerul Sfânt ÎL văd pe DUMNEZEU TATAL CEL CERESC, care arăta la Chip ,exact ca in imaginea de mai jos: 

     .
DUMNEZEU TATĂL CEL CERESC  avea vesminte albastre precum Cerul senin, si se afla în mijlocul unui nor alb stralucitor , cu Mâinile Sale întinse lateral de parcă ar vrea să ne îmbratiseze pe toti .
Dragii mei ,se spune în Cărtile SFINTE ale BOR, că pe DUMNEZEU nu-L poate nimeni ca sa-L vadă. 

   Eu spun că este -Total gresit !!! 

Pe DUMNEZEU ÎL poate vedea orice suflet bun si credincios, orice suflet care, traieste împlinind cu dragoste si din dragoste PORUNCILE SALE.

Dragii mei, DUMNEZEU TATĂL privea trist în jos ,spre Pământul pe care l-a creat cu Mâinile Sale. 
DUMNEZEU  TATĂL privea la noi fiii Săi, de parcă ar fi căutat cu privirea Sa ca să vadă cine își mai ridică ochii spre El ,ca sa-I multumeasca pentru toate si sa-I ceara ajutorul. 
Văzând că noi cei care suntem Lucrul Mânilor Sale si suflarea Sa, nu ridicăm ochii spre Cer,ci căutam peste tot în jurul nostru, DUMNEZEU TATĂL CEL CERESC S-a întristat foarte tare.
În urmatoarea clipă,Cerul s-a inchis precum am trage cortina, iar eu dragilor, m-am grabit a scrie cele văzute si cele auzite.
Dragii mei, haideti să lăsăm grijile Lumii deoparte, sa le lăsăm în grija Tatalui Ceresc, în  grija Prea Sfintei Treimi si a Maicii Lui Dumnezeu si sa multumim pentru faptul că traim, pentru ca suntem sanatosi si ne bucuram de copiii nostri, de nepotii nostri ,si de toti cei dragi noua.
Pentru toate aceste bucurii fara de margini, se cuvine ca sa multumim in fiecare clipă,fie si in gandul nostru.
 Iar in SFANTA DUMINICĂ, cand MÂNTUITORUL nostru IISUS  HRISTOS ne invita la CINA SA, adica la SFANTA  si DUMNEZEIASCA LITURGHIE, sa nu-L refuzăm sub diferite pretexte fara  rost. Ci să mergem ca sa aducem multumire, slava, închinare si dragoste infinită, pentru a ne fi noua si celor dragi inimii noastre ,bine pentru suflet si astfel ,vom câstiga un loc în Împărătia Lui Dumnezeu si vom dobândi mântuirea. 
                                           Cu dragoste,Maria. 

Un comentariu:

  1. Doamne Ajuta doamna Maria
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.

    RăspundețiȘtergere