marți, 8 iunie 2021

SĂ NU AVETI ALŢI DUMNEZEI !!! SĂ NU ŢINEŢI ALŢI DUMNEZEI !




                                      Dragii mei,

În aceasta dimineata, m-a trezit un glas la imperativ care ne graieste asa:

                "Alţi Dumnezei nu se ţine !!!
            Înafară de Dumnezeul vostru si al nostru al tuturor,Acesta se ţine !"

După care dragilor, vad in faţa ochilor mei inchisi,vad ÎNSUSI TRONUL ÎMPĂRĂTESC cu PREA SFANTA TREIME si cu MAICA DOMNULUI inconjurat de multa lumina alba orbitor de stralucitoare.
                      Image result for prea sfanta treime imagini
Toate acestea le vedeam intr-un Cer de noapte albastru violet ,intr-un Cer deosebit de frumos.  Părea că acest Cer a coborât foarte aproape de Pământ ,foarte aproape si de mine.
                          Image result for prea sfanta treime imagini
Dragii mei, cu totii,toata suflarea trebuie sa ne inchinam in DUH si-n ADEVAR,trebuie sa ne inchinam LUI DUMNEZEU TATAL, LUI DUMNEZEU FIUL -IISUS HRISTOS si PREA SFANTULUI SĂU DUH .
Sa ne inchinam MAICII PREA CURATEI FECIOARE MARIA si s-O chemam in ajutorul nostru ,ori de cate ori suntem la necaz si-n suferinta.
Sa multumim fratilor PREA SFINTEI TREIMI si PREA SFINTEI NASCATOARE de DUMNEZEU  pentru toate DARURILE DIVINE pe care le revarsa asupra noastra si neaparat pentru MINUNEA LUMII intregi, de a ne fi ales pe noi ca Popor român, sa devenim al Doilea Viitor Nou Ierusalim.
Sa respectam si sa implinim cu dragoste PORUNCILE DOMNULUI, si nu in ultimul rand,sa mergem la SFANTA BISERICA, la SFANTA si DUMNEZEIASCA LITURGHIE,acolo unde este mantuirea sufletului nostru.
Asa sa ne ajute Mult Prea Milostivul Dumnezeu si Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu, in fiecare clipă a vietii noastre.
                                        Cu dragoste,Maria.

6 comentarii:

  1. adica sa nu ne mai inchinam, sa nu mai fim obedienti acestor administratori trecatori, ca unor zei ci doar lui Dumnezeu! IN DUH SI IN ADEVAR!

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa este,cum scrie doamna Maria!
    Nu trebuie sa va faceti alti dumnezei, ci sa credeti Intru Unul Dumnezeu!
    Isi mai fac unii "amulete", "talismane" si alte minunatii si zic ca ii protejeaza. Daca vor sa fie protejati, sa poarte Sfanta Cruce, sa aiba o cruciulita la gat care sa ii protejeze. Nu alte obiecte va protejeaza, ci Sfanta si Dumnezeiasca Cruce a Mantuitorului Iisus Hristos!
    Mare greseala fac sectele sau cei care nu cred in Sfanta Cruce, in Maica Domnului sau in Sfintii lui Dumnezeu! De aceea se spune clar ca nu se mantuiesc decat daca trec la ortodoxie.
    Cititi cartea Sf. Parinte Arsenie Papacioc - "Singur ortodoxia".

    RăspundețiȘtergere
  3. Slavă lui Dumnezeu întru cei de sus pe Pământ pace întru oameni bunăvoire.
    Doamne Ajuta poporului român și lumii întregi.
    Mantuieste Doamne si milueste Doamne pe noi pe toți fii tai

    RăspundețiȘtergere
  4. Senatoarea Sosoaca ;''Curtea Constitutionala a stabilit ca legea 55 cu stabilirea la nivel national a Starii de alerta e NE-Constitutional ,ea putind fi data sau oprita la nivel local,asa ca mergeti calare pe Prefecturi,iar vaccinarea copiilor de 12-15 ani Periculoasa si o face cam doar Romania deocamdata''-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Firma Pfizer dar si Moderna predatesc un nou 'vaccin' si pentru copii de peste un an ,unde dupa parerea mea Riscul e maxim datorita multiplicarii dese a celulelor si contaminarii ADN-ului dar si vechiul risc pentru ca vaccinul e in perioada de testare oficiala pina in 2023-craciun.

    RăspundețiȘtergere