duminică, 20 iunie 2021

AM VAZUT POGORAREA SFANTULUI DUH , DE - ACUM 2000 DE ANI !

 


Imagini pentru duhul sfant imagini

       


                              Dragii mei,

În aceasta dimineata, ma trezeste un glas care spune ceva uimitor.
Glasul spunea asa ,dragilor:

                  "Aud Tămâia! Aud Clopotele!
               Se aude până la noi !

Clipă în care dragii mei, vad inspre Rasarit o cladire extrem de inalta ,cladire ce parca se unea cu Cerul.
Numai că,aceasta cladire era inclinată destul de tare spre spate. Multime de oameni lucrau la aceasta cladire si tot voiau ca s-o ridice si  mai mult.
                          

Brusc,se aude un Tunet cumplit din Cer,un Vuiet mare, si vad cum din Cerul Sfant cad precum ploaia torentiala, niste fulgere alb -albastre  care au cuprins intreaga cladire de jos in sus, au inconjurat-o precum se urca o ederă pe pereti.
Chiar daca fulgerele alb- albastre au cuprins intreaga cladire, o vad tot la fel de inclinata spre spate, iar in faţa acestei cladiri uriase ,vad multime de oameni care vorbeau unul cu altul si priveau la cladirea ce parca se tot inclina spre Pămant,pana sa fie jos la orizontala.
Si iarasi un vuiet puternic vine din Cer, iar acum, vad deasupra crestetului fiecarui om care lucra la acest TURN,vad precum sunt pastaile de roscove ca formă,vad mici fulgere de foc,late si rosii la culoare.

Culoarea limbilor de foc, era precum sunt visinile bine coapte.
Fiecare limba de foc atingea crestetul fiecarui om ce privea cu uimire, cum TURNUL BABEL era culcat la Pămant de fulgerele alb-albastre ce l-au prins ca intr-o pânza de păianjen, si astfel ,nimeni nu era ranit.
            Imagini pentru LIMBILE DE FOC AL DUHULUI SFANT
In clipa urmatoare,cand TURNUL era deja la Pămant , oamenii incercau sa vorbeasca unii cu altii dar nu se mai intelegeau. 
Din multimea de cateva sute de oameni care vorbeau aceeasi limba inainte ca TURNUL sa fie la orizontala, acum vedeam  cum oamenii disperati  se cautau unii pe altii după cuvintele pe care le rosteau, si abia ,daca se mai formau grupuri mici de 3 -4 persoane care vorbeau aceeasi limba.
Si astfel dragilor, s-au format multe grupuri mici de 3 -4 persoane,care vorbeau aceeasi limba si puteau sa se inteleaga intre ei.
MINUNEA se întamplase !
 DUMNEZEU a oprit nebunia lor de a tot construi varful TURNULUI ca sa ajunga la EL.
 Întâi a pus la Pămant TURNUL cu ajutorul fulgerelor alb-albastre ,fulgere care l-au infasurat ca un balot de jos din temelii pana au ajuns la varf, după care, l-au culcat fara probleme la Pămant.
Apoi ,a trimis limbile de foc pe crestetul fiecaruia, si astfel, le-a incurcat limbile  si nu s-au mai putut intelege .
Acest fapt, i-a convins ca trebuie sa se opreasca din nebunia lor,si sa nu mai construiasca nimic la TURNUL culcat la Pământ.



               
Si iata Prieteni dragi cum s-au petrecut lucrurile ,cand DUHUL CEL PREA SFANT S-a pogorat din CER sub forma de limbi de foc care,au stat deasupra crestetului fiecarui om ,incurcandu-le limbile vorbirii lor si oprindu-i din nebunia lor de a construi un TURN prin care sa ajunga la DUMNEZEU.
Putem sa ajungem si noi la DUMNEZEU fratilor, dar nu construind o cladire inalta, ci intarindu-ne in Credinta, facand fapte de milostenie,iubindu-ne Aproapele, mergand la Sfanta Biserica macar in ziua Sfintei Duminici, spovedindu-ne la Preot si primind pe IISUS HRiSTOS în inima si-n sufletul nostru, prin ÎMPARTASIREA cu PREA SCUMP si PREA SFANT TRUP si SANGELE DOMNULUI, Amin!
De vom face asa,ne vom cladi SCARA la CER si vom dobandi un loc în ÎMPĂRĂTIA LUI DUMNEZEU si a MAICII DOMNULUI.
Asa sa ne ajute PREA SFANTA TREIME si MAICA LUMINII,Amin!
Cu dragoste,Maria.

6 comentarii:

  1. Pogorirea Sfintului Duh e consemnata in Biblie sub forma de porumbel,soare de lumina sau raze.
    Unele sarbatori romanesti ortodoxe cuprind multe obiceiuri si Datini precrestine cum sint Cei 40 de Mucenici si Sarbatorile de Mosi cu Pomenirea Mortilor si Chiar de Sarbatoarea de Craciun care inainte romanii sarbatoreau si in DACIA cultul lui Mitra pe 25 Decembrie iar dacii erau obijnuiti cu sarbatorirea tot atunci a solstitiului de iarna.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa este doamna Maria
    Turnul nostru este credința noastră
    CREDINTA IN BUNUL DUMNEZEU SI MAICUTA DOMNULUI acesta este turnul nostru care nu se va darama niciodată.
    Slavă Tie Doamne Slava Tie.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc o zi binecuvântată tuturor🌹💐

    RăspundețiȘtergere
  3. Decamdata la noi au coborit apele de trei zile peste toata Moldova si Dobrogea si vor mai dura,mesajul s-a implinit-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Patru piloti intre 30-50 de ani ai unei aceleiasi companii britanice au murit aproape simultan dupa vaccinare.
    O fii Astra Zeneca sau altul?
    O gluma spune ca cine nu se vaccineaza anti-COVID risca sa moara de batrinete.?-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Adevarul vă va elibera daca spuneti lucrurilor pe nume cu subiect si predicat dar sa va asumati cele spuse si de a venii cu fapte sau dovezi.Fiti sinceri cu Dumnezeu.by anonimus

    RăspundețiȘtergere