luni, 28 iunie 2021

MAICA DOMNULUI PLÂNGE CU RÂURI DE LACRIMI !


                                                                     Dragii mei,
                  Image result for maica domnului

Doar ce îmi terminasem Rugaciunea dragii mei  şi m-am băgat în pat stând cu ochii închişi ca să adorm.
Vad dragilor două Mâini care ţin multe Iconiţe Sfinte în care ,este reprezentată MAICA  DOMNULUI  cu aripi mari lăsate în jos pe lângă corp.
Mâna dreaptă a Maicii Lui Dumnezeu,era întinsă spre în faţă, ca si cum Măicuţa ar vrea să ajungă la Fiul Ei Mult  Prea Iubit.
Pe Chipul Maicii vad lacrimi, râuri de lacrimi. 
Apoi, Cerul s-a deschis şi văd pe MAICA  LUI  DUMNEZEU exact ca si in acele Iconiţe Sfinte din acele două Mâini.!
Maica Domnului avea veşminte roşii ca de catifea, coroană de Împărăteasa pe cap  şi Aripi enorm de mari, roşii-grena , asa ca în poza de mai sus dar pe care ,le ţinea pe lângă corp.
Maica  Domnului este într-o Lumina albă orbitor de stralucitoare, este Vie, ca din carne si oase.
MAICA  DOMNULUI dragii mei, întinde Mâna Sa dreaptă spre în faţă ,ca şi cum ar vrea să ajute pe Cineva sau să ajungă la Cineva . 
Acel Cineva, nu putea fi decât Mult Prea Iubit Fiul Ei.
Dragii mei, dacă ati fi văzut cum plângea Prea Curata Fecioară Maria si cum Mânuţa Ei Sfântă se întindea ca să ajungă la Fiul Ei Mult Prea Iubit a cărui prigoană începuse, ati fi spus că nimic nu conteaza în Lumea asta, în Viata asta grabnic trecatoare, decat sa fim buni,sa avem Credinta si sa iubim cu adevărat pe Aproapele nostru, ca pe noi înşine. 
Să ne închinăm fraţilor la MAICA  DOMNULUI şi s-O rugam să ducă Rugaciunile noastre la Fiul Ei mult Prea Iubit şi Mântuitorul nostru, iar în Rugaciunea noastră să nu cerem decât ,
iertare de păcate, întărire în Credinţă şi Milă ! Doar atât ! Daca avem Acestea, avem tot ce ne este de folos sufletului !
Măicuţa Domnului este atât de Ocrotitoare cu sufletele care ajung Sus în Cer ! Aripile Ei cuprind tot Cerul Sfânt când Maica le întinde, iar sub ele ,cu trup de lumina stă fiecare suflet care a Crezut în MAICA  DOMNULUI şi care s-a rugat Ei !
Eu am văzut aceasta cand mătuşica mea a adormit întru cele veşnice. După 40 de zile de la înmormântare, am văzut la Rasărit Cerul deschis, şi pe MAICA  DOMNULUI  ocrotindu-şi puii (sufletele ),precum o cloşcă. Vedeam precum nisipul Mării ,mulţime infinită de capuri de oameni vii, toate aliniate, niciunul mai sus sau mai jos. Dar, toate erau undeva sub Aripa Dreaptă a MAICII  DOMNULUI, chiar de sub braţ s-a ridicat un cap cu părul alb ,frumos aranjat, care apoi a întors privirea spre mine. 
Era mătuşica mea Ana care a murit la 92 ani, iar aici arăta ca la 40 şi care, era uimitor de fericita.
Mătusica mea, o viaţă întreaga s-a rugat MAICII  DOMNULUI  si i-a adus Slava si LAUDA ,precum şi Închinare. Se ruga fireste şi Lui Dumnezeu ! Dar Maica  Domnului era Ocrotitoarea ei. Aşa simţea în suflet si asa a fost !Spun aceasta deoarece, după ce s-a spovedit a  primit Sfanta şi Dumnezeiasca Împărtăşanie, venise Preotul acasa la dansa, iar mătusica mea a vrut sa doarma putin si apoi să mânânce.
Eu am fost de acord iar ea  a adormit si  nu s-a mai trezit ! Fara chinuri, fara dureri, fara vreo suferinta cat de mica ! A adormit pentru vesnicie cu Sfanta Impărtăşanie în gura şi în suflet. 
Iar înmormântarea mătuşii mele, a fost chiar de 9 septembrie la Sfanta Sarbatoare a Sfintilor si Dreptilor Părinţi Dumnezeiesti Ioachim şi Ana, Părinţii Maicii  Domnului.
Si ceea ce a fost mai uimitor, a fost faptul ca ,eu i-am prezis sfarşitul mătuşii mele.
Se terminase Sfantul Post al Adormirii MAICII DOMNULUI de la 15 august. Si i-am dat sa mânănce de dulce, dar ea nu a vrut. A zis ca vrea sa posteasca până pe 8 septembrie cand, este NASTEREA MAICII DOMNULUI. 
Eu nu am fost de acord deoarece ,era tare slabita, si chiar am ridicat un pic  tonul la ea , ceea ce eu nu am facut niciodata cu ea ,spunându-i : ai să mori până atunci daca nu vrei sa mananci ca sa te mai intaresti. Ea s-a întristat pe moment, dar eu i-am respectat dorinţa sufletului ei si i-am dat in continuare mâncare de post. 
Iar pe 6 septembrie ,inainte cu 2 zile de NASTEREA  MAICII DOMNULUI, mătuşica mea a adormit extrem de linistita si de fericita. Dar iata dragilor, ce -a spus Preotul la înmormântarea ei :asta este cu adevărat moarte crestineasca ! Sa te culci cu Sfanta Impărtasanie in gura si sa adormi Întru Vesnicie. 
Iar la 40 de zile, o vad cum era fericita in Ceruri sub Aripa Dreaptă a MAICII  LUI DUMNEZEU pe care a iubit-O negrait de tare. 
Fratilor, să ne învrednicim si noi ca sa putem sta întru Vesnicie sub Aripile MAICII DOMNULUI.
Nu este greu !
CREDINŢA noastra,trebuie sa fie de neclintit in inima noastra si in sufletul nostru şi sa implinim Poruncile Domnului !
Dacă vom face aşa, nu avem a ce ne teme, nici în viaţa aceasta şi nici în cea vesnică !
                                      Cu dragoste,Maria.

Un comentariu:

  1. Cred doamna Maria, va cred ca asa a murit bunica,
    Ne-a spus că se așează un pic pe pat rezemată de perete si ne-a rugat copii fiind s-ai ținem în mâna lumânarea si cand ea adoarme sa o stingem, nu înțelegeam de ce și am văzut că a adormit mai bine zis a murit.
    Stand pe pat si asta a fost
    A spus cu 3 zile inainte ca in ziua cutare va trece la veșnicie era joi o zi de joi.
    Ce pot sa spun este greu când cineva drag pleacă
    Dumnezeu să-i odihnească acolo unde luminează lumina fetei sale si pe noi in pocainta ne primește.
    Cu mulți drag doamna Maria si multa sanatate va doresc.

    RăspundețiȘtergere