luni, 28 iunie 2021

DOAMNA MARIA HANDIC ne roaga,ca s-o ajutam sa-si cumpere reteta medicala! La RMN i-au fost gasite mici tumori tiroidiene !

                                                                Prieteni dragi, 


Mi/a scris dna MARIA HANDIC si chiar am vorbit cu dansa la telefon, si cu lacrimi in ochi m-a rugat ca sa public din nou rugamintea ei, deoarece, medicul i-a dat o reteta si costa mult,nu are bani ca sa o cumpere.

Eu cu mult drag am publicat rugamnintea sa, si cine poate dragilor ,cine are mila si inima buna,o poate ajuta asa precum vedeti in articolul de sub mesajul dnei Handic,care l-am preluat de pe pagina mea de facebok, acolo a scris dna Handic.

Va multumesc din toata inima prieteni,si sa fiti siguri ca Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului o sa va daruiasca inzecit fata de cat veti darui voi pentru dna Handic si nu numai. 

Iata Prieteni dragi si cu suflet bun si cu inima mare,iata cum o putem ajuta pe dna MARIA HANDIC:

Faceti bine dragilor, si veti gasi numai bine !

Iata mesajul dnei Handic:

 Maria Handic

Buna seara oameni cu suflet bun ! Cu permisiunea d-nei.Maria,căreia i-am povestit ;ce mi-a descoperit la tiroida.Sunt noduli ,mici tumori tiroidieni,din cauza aceasta ,Ma hrănesc  cu  lichide si cu tot ce nu trebuie mestecat.Mi-am facut analizele si mi-au spus că,e benign.Am primit medicamente destul de costisitoare! Eu nu am la cine sa pot cere,singura varianta e provident,acolo dobânda e uriașă si nu am din ce sa-i restitui! Va rog frumos,ajutati-ma sa pot cumpara medicamentele.Le multumesc din suflet acelor persoane care m-au ajutat  mereu si acum ca sa-mi fac un RMN! Acum mi-a dat medicul reteta,dar nu am cu ce sa o cumpar . Ajutati-ma va rog din suflet !Dumnezeu va răsplătește! Nu ptr.mine ma zbat,ci ptr.amaratul asta de copil. Imi cer iertare ca,am apelat din nou la dumneavoastră! Doamne ajuta! Cu drag Maria H


luni, 7 iunie 2021

DOAMNA MARIA HANDIC E TARE BOLNAVA, SI ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU !

 

DOAMNA MARIA HANDIC E TARE BOLNAVA, SI ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU !


    HRISTOS A INVIAT ,dragii mei !


Astazi am primit mai multe SMS/uri de la dna MARIA HANDIC,care ne roaga cu lacrimi in ochi,ca s-o ajutam sa-si faca niste Investigatii medicale.

Iata dragii mei, doar cateva Mesaje ale dnei MARIA HANDIC :

 

Maria Handic

  Te pup Maria,Maria ,stiu ca nu de mult am cerut,as avea neevoie sa fac o topografie la ficat si un RMN la gât! O sa trimit trimiterea de la dr.Te pup! Nu ma simt bine de loc,Azi am fost la dr.si mi-a dat trimiterea! Trebuie sa merg la Bv.ptr.asta! Aici nu au aparatura. Oameni buni,Eu am probleme de sanatate,,m-am neglijat o perioadă de timp si acum trag ponoasele!Nu mi-am permis sa cumpăr medicamente!Azi am mers la dr.mi-a dat să fac un RMN la blândă tiroida ,si topografie ptr.ficat.Aparatura în zona nu au ,trebuie sa ajung la Brașov.Nu stiu sa postez biletele de trimitere,trebuie sa rog pe cineva sa o faca.Imi cer iertare ca,apelez din nou la oamenii cu suflet!Oameni buni,Va cer ajutorul din nou! De ce va timp ma simt tare rau,am tot amânat,Azi am fost la dr.de familie ,mi-a dat trimiterea sa fac RMN ptr.glanda tieoida si topografie la ficat,aici nu exista aparatura si trebuie sa merg la Bv.Va rog .mult ajutati-ma! Macar sa-mi revin,sa pot avea grija de Claudiu!! Va multumesc ! Am vrut să postez biletul de trimitere,dar nu ma pricep!,trebui
e sa apelez la cineva.

Maria a trimis Azi la 11:35

Maria Handic
Maria a trimis Azi la 11:35
Te rog mult,dacă poți,poate sa si pe blogul Tau! Iti multumesc !

Iata Prieteni dragi si cu suflet bun si cu inima mare,iata cum o putem ajuta pe dna MARIA HANDIC:

2 comentarii:

  1. D-na Handic, ce medicament v-a prescris doctorul pt.nodulii tiroidieni?

    RăspundețiȘtergere
  2. Tumori tiroidieni=noduli tiroidieni, mie mi-au fost depistați cu un simplu ecograf, nu cu un RMN,nodulii mei fiind milimetric. Tratamentul:EUTHYROX

    RăspundețiȘtergere