miercuri, 2 iunie 2021

INUNDATII CATASTROFALE !

                                                         1 Iunie 2021.ora 3,12 !


                         Hristos a Inviat,dragilor !


In aceasta dimineata ,m-a trezit un glas care spunea ceva tare ingrijorator.

Glasul spunea asa:

              "Vor fi inundatii  extreme !

            Vor fi inundatii periculoase,catastrofale !"

Dupa care,glasul nu mai spune nimic.

Dragii mei, de obicei cand scriu despre inundatii,scriu din ceea ce mi se arata de la Duhul Cel Prea Sfant. Acum insa, am scris din Graiul Duhului Sfant.

Se pare ca vom auzi de astfel de Inundatii,cum nu au mai fost pana acum. Unde anume se vor produce aceste inundatii sau cand anume ,eu nu stiu a va spune.Cert este faptul ca, asa se va intampla precum am auzit eu din Graiul Duhului Sfant.


Sa ne rugam pentru semenii nostri ,care vor avea de suferit din pricina acestor inundatii extreme.

Sa ne rugam si pentru sufletul nostru si pentru lumea intreaga,ca sa fie pace si sa fim sanatosi cu totii.

                         Cu dragoste,Maria. 

7 comentarii:

  1. Sa ne apere Dumnezeu și Maica Domnului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Memoria Aventurii Istoriei Romanesti
    In anul 1949 satul in infintat dupa primul razboi mondial din veterani de razboi impropietariti cu locuri de casa de 2000 metri patrati de pe 7 coline ale judetului Botosani, Roma-este primul sat colectivizat in Romania dupa o revolta soldat cu 13 tarani arestati intre 6-13 ani si imprejmuit ca pedeapsa cu sirma ghimpata pina la revolutia din 1989.
    Tot in Moldova la Suraia-Vrancea colectivizarea a inceput cu o revolta-razboi cu sape si furci,in Noiembrie 1957 incheiata prin arestari cu confiscari de averi pe motive de 'Acte de Teroare' si un taran ascuns 22 de ani intr-o soba de teracota.
    Sint urmarile infintarii la Galati a PCR , unde a avut loc si prima revolta contra partidului Totalitar.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Probabil Dobrogea sau Moldova unde se anunta ploi puternice-craciun

    RăspundețiȘtergere
  4. Republica Moldova pe punctul de a pierde portul Giurgiulesti in care a investit 50 milioane de Euro pentru care a luat doar 1000 de Euro in urma unor inginerii financiare ilegale -in insolventa, in favoarea BERD-ului in spatele carora se ascund firme olandeze- cei care se tot luptau si ne santajau pentru cumpararea? portul CONSTANTA ,Olanda construind la santierul sau din Galati si cea mai mare nava militara facuta in Romania de 125 ori 24 metri care va fi terminata peste doi ani-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Guvernul PNL EVEIESC al cleptocratului Tradator Citu-Mitu[PERICOL National] ar fi si Aprobat deja vinzarea catre Olanda a portului Constanta care era aparat pina acum ca OBIECTIV NATIONAL STRATEGIC-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Guvernul PNL EVEIESC al Cleptocratului Tradator Citu-Mitu[ Repetentul evreu din Vilcea si PERICOL National] ar fi si Aprobat deja vinzarea catre Olanda a portului Constanta care era aparat pina acum ca OBIECTIV NATIONAL STRATEGIC???-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. vor fi inundatii in GRECIA asa au anuntat meteorologii sper ca publicati mesajul!

    RăspundețiȘtergere