joi, 3 iunie 2021

UN INTENS CUTREMUR DE PAMANT ?

                                                                 

3 Iunie 2021,ora 5,19 !


Hristos a Inviat ,dragii mei !

Astazi dimineata,m-a trezit un glas care spunea asa:

"Cutremur ca in "77 "?
Nu ca la Cutremurul din "77"?
Iar un alt glas ii raspune >
Da, Cutremurul din "77"!
.


Prieteni dragi,cunoastem cu totii ce dezastru a fost in 1977,la Cutremurul foarte mare produs in Romania.
Iata:

Cutremurul din 1977 (Cutremurul din '77) a fost un puternic cutremur care s-a produs la ora 21:22:22[1] în data de 4 martie 1977, cu efecte devastatoare asupra României. A avut o magnitudine de 7,4 grade pe scara Richter[2] și o durată de circa 56 de secunde (55 conform altor surse[3]), 1.570 (1.578 conform altor surse[3]) de victime, din care 1.391 (1.424 conform altor surse[3]) numai în București.[4] La nivelul întregii țări au fost circa 11.300 de răniți și aproximativ 35.000 de locuințe s-au prăbușit. Majoritatea pagubelor materiale s-au concentrat in București unde peste 33 de clădiri s-au prăbușit.

Cutremurul a afectat de asemenea și Bulgaria. În orașul Sviștov, trei blocuri de locuințe au fost distruse și peste 100 de oameni au murit.

Epicentrul cutremurului a fost localizat în zona Vrancea, cea mai activă zonă seismică din țară, la o adâncime de circa 100 km. Unda de șoc s-a simțit aproape în toți Balcanii.

4 martie 1977. Ora 21, 22 de minute şi 22 de secunde. Încep 56 de secunde în care pământul se mişcă: este cutremur cu magnitudine 7,2 pe scara Richter.

.
Sa nadajduim insa,ca acest Dezastru nu se va mai repeta in Romania si nici in alta tara. 
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la MAICUTA DOMNULUI ca sa ne jaute cu mila si cu iubirea Sa de oameni.
Stiu ca de foarte multi ani se tot vorbeste de un posibil mare Cutremur in Romania.
Dar noi dragilor,am fost si ramanem optimisti,credinciosi si iubitori de DUMNEZEU si de MAICUTA DOMNULUI,iubitori fata de Aproapele nostru,si astfel,vom fi ocrotiti si ocoliti de posibile dezastre.
Cu dragoste,Maria.




12 comentarii:

  1. Daca e comparat cu cel din 77 precis e cutremur in Romania,a doua,chiar a treia avertizare dupa ce luna trecuta a fost in Vrancea cel mai mare de anul acesta,sigur un precursor al celui ce va urma-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. E cazul sa se intareasca Parterul imobilelor din zonei zero la 200 km de Vrancea cu ziduri suplimentare la parter ,stipi grosi de fierbeton si cei mai saraci si rapid la parterele mari comerciale cu grinzi tari de stejar din vechi traverse de la CFR-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Peste noapte sa intaresti atatea blocuri nu se poate. Ce nu s-a facut 30 de ani se va vedea la cutremur. Cei care traiesc in zone aglomerate vor trai disperarea. Pentru dezmatul nostru vom avea de suferit.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am citit despre acest cutremur,l-am simtit in '77 A fost groaznic,acea vuiala si nu puteai sa stai in picioare si nici culcat,a cernut Dumnezeu pămîntul in toate direcțiile.
    Sa ne apere Dumnezeu și Maica Domnului.
    Am citit ca vor fi 2 replici când credem că sa terminat va începe a2-a replică mai tare.
    Va mărturisesc cu sinceritate ca am visat acest cutremur si eram singură 2 bărbați in strae albe si unul dintre ei mi-a zis asa:
    Pastreaza-ti credința ta pe care o ai de la bunicii si mama ta si sa nu te temi,
    Roaga-te la BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului și să nu-ți fie frică.
    Stim ca îți este frică de cutremure,în acel timp unul mi-a luat mâinile mele in mâinile lui,cu degetele mari pe încheietura mâinilor a ridicat capul către cer a zis ceva ce nu am înțeles si am vazut spre Ploiești un canion o adancitura de la nord la sud și un câmp verde si multe clădiri culcate la pământ.
    Putem să ne dăm seama daca va fi la noi.
    Dumnezeu și Măicuță Domnului sa ne apere și să ne ocrotească.
    Este multa energie negativă.
    La noi totuși lumea parca nu mai este asa de supărată poate ne apara Maicuta Domnului. O zi frumoasa si binecuvântată va doresc la toata lumea.

    RăspundețiȘtergere
  5. Intr-o noapte de 19 spre 20, simbata spre duminica, in preajma unei mari sarbatori religioase ... ( Ioan Istrate )

    In luna Iunie, va fi o asemenea conjunctura - zilele de 19 si 20 pica simbata si duminica si tot atunci va fi si o mare sarbatoare ( pe 20 va fi Pogorirea Sfintului Duh )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ioan Istrate, Dumnezeu sa-l ierte, a spus multe lucruri dar nu imi amintesc sa se fi implinit ceva.

      Ștergere
  6. Este vorba despre bombe

    RăspundețiȘtergere
  7. Bombe, acumulări de gaze...

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu am trait cutremurul din '77, in Bucuresti. Nu pot uita mirosul de praf si de ars, cladirile uriase prabusite, oamenii in pijamale si papuci, copii plangand privind la ruinele sub care se aflau parintii lor, nu apa, nu lumina electricaa, nu gaze, nu paine. Ceausescu a adus provizii de paine si apa, s-au mobilizat cascadorii (unul a si murit sub ruine, incercand sa salveze), a venit armata, au adus caini dresati. Nu mai avem cascadori, nu mai avem armata, iar medicii...prea ocupati cu guvizii. Nici o "intarire" nu mai poate salva oamenii din Bucuresti. Iar cei care ar mai putea fi salvati, ar muri in chinuri intre daramaturi sub minunata guvernare si chestia aia care zice ca este du urgenta si a urgentat, dar nu salvarea. Preocuparea majora sunt carpele pe fata.

    RăspundețiȘtergere
  9. pamantul nu se odihneste peste tot vor fi cutremure daaar A SPUNE CA VA FI CUTREMUR MARE INFRICOSEAZA LUMEA -FRICA NU ESTE DE LA DUMNEZEU-mai bine sa nu fim avertizati ca tot nu stim momentul

    RăspundețiȘtergere
  10. Am visat și eu în luna februarie că a fost cutremur mare in Romania seara pe la apus)..Credeți ca este posibil sa se adeverească Doamne ferește?
    Ce înseamnă visul?

    RăspundețiȘtergere
  11. Un Raport Oficial estimeaza ca la un cutremur similar celui din 1977 in Bucuresti vor murii 30 000 de oameni,unde exista peste 1400 cladiri cu risc seismic iar oficial sau consolidat anul trecut doar 4 imobile din cauza birocratiei si lipsei de fonduri desi ceva bani sint prevazuti si in PNRR dar insuficienti
    Printe cladirile cu probleme blocul cu fostul cinematograf Patria,o problema e si timpul de peste un an pentru reabilitarea unui bloc-craciun.

    RăspundețiȘtergere