vineri, 25 iunie 2021

ATLANTIDA ! AFLAM DESPRE ATLANTIDA !

 




                                24 Iunie 2021,ora 6,37 !


                             Dragii mei, 


In aceasta dimineata,ma trezeste un glas care spune asa:

        "Atlantida ! 

     Intre timp,aflam vesti despre Atlantida!

   Stirile se potrivesc !"

Dupa care,glasul nu mai spune nimic.

Prieteni dragi, cunoastem cu totii faptul ca, Platon spunea de Atlantida ca se afla in apropierea marii si avea o structura circulara in centru. 

El explica, totodata, ca orasul se afla la 4.988 de kilometri departare de Atena, zona care ar fi inclus o parte din Europa, din Africa si din Orientul Mijlociu.

Prieteni dragi, cu siguranta vom afla vesti noi despre Atlantida ,vesti care pana acum au lipsit cu desavarsire.Ceea ce s-a spus pana acum despre Atlantida,sunt doar presupuneri,sau cum spunem noi,speculatii.Vom afla vesti adevarate despre disparitia ATLANTIDEI !

Dar,sa aflam mai multe din stirile care circula pe internet:

Oamenii de ştiinţă argumentează că Platon şi discipolii săi este posibil să fi greşit traducerea poveştii legată de Atlantida, ce fusese preluată de la un preot egiptean, sau să o fi prezentat în mod deliberat puţin distorsionată. 

De pildă, se crede că Atlantida ar fi existat mai degrabă în jurul anului 900 î.Hr. şi nu în anul 9000 î.Hr., aşa cum s-a scris, iar dimensiunile sale să fi fost mult mai reduse, ceea ce creşte considerabil numărul de posibile locaţii unde s-ar fi putut scufunda, se detaliază în lucrarea ”Istorii pierdute”.

 Posibilele locaţii ale Atlantidei pornesc  de la insula Creta, partea vestică a strâmtorii Gibraltar, Tartessos, un oraş-stat din sudul Spaniei, care a existat în jurul anului 1.000 î.Hr.,şi până la Irlanda şi Antarctica. 

Indiferent dacă a existat sau nu, Atlantida a oferit omenirii un punct de plecare în ceea ce priveşte provenienţa civilizaţiei. 

Sunt puţine date despre preistorie, pe parcursul căreia omul nu pare să fi avut istorie, deşi, din punct de vedere anatomic, omul modern există de cel puţin 100.000 de ani. În acest context, Atlantida vine să acopere cumva o parte din acest gol în istorie, în ciuda faptului că nu s-a dovedit de-a lungul vremii că aceasta ar fi existat cu adevărat, concluzionează Joel Levy în cartea sa.

 Potrivit grecilor antici, Atlantis era un oras enorm, cu legi perfecte si cetateni exemplari. Capitala insulei lui Atlas sau Atlantida era un bastion fara pereche, cu puteri ascunse, imposibil de cucerit. Din nefericire s-a scufundat si, de 2000 de ani, omenirea il tot cauta.

Michael Hubner, un specialist IT din Germania, se jura, chiar inainte sa moara, ca a descoperit locatia exacta a vechii metropole. Hubner a studiat atent scrierile filozofului Platon si a gasit 51 de indicii care descriau orasul pierdut si locul unde acesta se afla. El nu a calatorit in Creta, Malta, Sicilia sau Santorini, asa cum au facut alti exploratori, ci a introdus toate indiciile intr-un program si a obtinut coordonatele GPS ale pozitiei celei mai probabile a miticului oras pierdut cu peste 2.000 de ani in urma. Platon spunea ca Atlantida se afla in apropierea marii si avea o structura circulara in centru. El explica, totodata, ca orasul se afla la 4.988 de kilometri departare de Atena, zona care ar fi inclus o parte din Europa, din Africa si din Orientul Mijlociu. Hubner a marcat toate zonele care prezentau aceste caracteristici si a ajuns la concluzia ca o singura regiune avea cele mai multe dintre acestea, respectiv zona Souss Massa din Maroc, aflata la doar 160 de kilometri sud de Marrakech. In zona exista, totodata, muntii Atlas, lant muntos care depaseste altitudinea de 4.000 de metri. Hubner a formulat aceasta teorie in 2008, iar inainte sa moara, in 2013, el l-a intalnit pe scriitorul Marc Adams, i-a explicat ideea sa si l-a dus in zona pe care o identificase. Acum, Adams a publicat volumul „Meet me in Atlantis” in care explica intreaga munca depusa de german in cautarea orasului pierdut.

19 octombrie 2016, 06:04deValentin Trufasu


Citeste mai mult: adev.ro/pbbpa7

15 comentarii:

  1. Se preconizează că în urma unor calamități naturale(cutremur,etc)Va iesi la suprafață Atlantică.
    Este ținută undeva si va ieși la suprafață.
    Doamna Maria mare este puterea lui Dumnezeu și Maica Domnului

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este posibil și chiar probabil ca să apară dovezi mai clare, de netăgăduit.

      Ștergere
  2. Daca orasul se afla la 5000km cum se poate afla in Europa ?Din transcriptul filmului ,,Inger Rus ,, Groapa Marianelor (din Oceanul Pacific, în care s-a scufundat Atlantida) Filmul 2 seria 2 la minutul 59.Cu sonor filmul poate fi descarcat de pe vimeo .https://vimeo.com/130532723

    RăspundețiȘtergere
  3. Se pare ca atlantii erau atat de evoluati, cam cum sunt oamenii de astazi, fapt care a dus la autodistrugerea Atlantidei si la disparitia sa de pe fata Pamantului!
    S-a intamplat ca si cu Frankenstein care a fost distrus de propria lui creatie. Asa ca oamenii trebuie sa aiba grija ce fac si spre ce se indreapta ca sa nu duca la pierirea speciei si la disparitia intregii planete prin actiunile lor iresponsabile cum ar fi defrisarile, poluarea, omorarea celorlalte specii de animale lasate de Dumnezeu, etc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Magia neagra, folosirea puterilor " paranormale" fara discernamant, creând distorsiuni grave in matricea energetica a lumii...etc
      Se repeta istoria. Atlantii, renăscuti aici au avut o sansa de a repara ce din nou au distrus, dar s-au infumurat si vortexurile deschise spre alte dimensiuni ii înghit. O sa auzim de multe cazuri ajunse la psihiatrie...

      Ștergere
  4. Civilizatia atlantica avea o mult mai mare acoperire pe glob. Subnugau oamenii de atunci. De ce_i ridicam atat in slavi,ca erau asupritori. Cand si_au dat dat cu seama ca au gresit au cerut reantrupare.Apostolii in afata de unul au fost atlanti reantrupati.Toti marii oameni de stiinta sunt atlanti reantrupati,adica ingeri cazuti care au primit a doua sansa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De unde ști?!

      Ștergere
    2. 19.22, ce aberatii poti sa spui, sa indrugi acolo!
      De unde scoti asemenea blasfemii despre Apostoli???????
      Cum sa fie Apostolii sau sfintii atlanti sau aberatii pe care le indrugi si pentru care vei da socoteala? Cum sa fie ingeri cazuti sfintii sau apostolii? Dar mai si gandesti, 19.22? Oricum, normal nu gandesti, asta este foarte clar!
      Unde scrie un Biblie sau in cartile sfintr asa ceva ce afirmi? Doar o minte bolnava poate sa spuna despre sfinti asa ceva!

      Ștergere
  5. Platon se banuieste ca ar fi fost de stirpe atlanta, despre Pitagora se afirma ca e sigur atlant, ceea ce le explica geniul. Nu toti locuitorii Atlantidei au murit.

    RăspundețiȘtergere
  6. Bomba sonica!?
    Folosesc din nou? Ploi artificiale?

    RăspundețiȘtergere
  7. Cine doreste sa afle mai multe informatii despre Atlantida poate citi cartea https://www.scribd.com/doc/31302958/Rapirea-pe-a-noua-planeta-Profetia-Thiaoouba-de-Michel-Desmarquet

    RăspundețiȘtergere
  8. A început sa îmi placă astrologia și mi-am luat un manual despre..mi se pare fascinanta..oare e bine ?Multi zic că e păcat dar eu nu prea cred că e logic să fie așa..e o știință frumoasa și plină de mister,mie misterul îmi place

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa si vrajitorilor li se pare "fascinant", "plin de mister" ce fac ei acolo si nu este bine deloc ce fac!
      Faceti ceva mai serios cu care sa ajutati cu adevarat, nu astrologie.

      Ștergere
  9. PLATON a spus ATLANTIDA este situata dincolo de COLOANELE LUI HERCULE-adica stancile care delimiteaza EUROPA DE AFRICA- asadar in ATLANTIC DE UNDE SI DENUMIREA

    RăspundețiȘtergere
  10. continuare-STRAMTOAREA GIBRALTAR-s-au descoperit resturi de locuinte , coloane aproape de CARAIBE

    RăspundețiȘtergere