vineri, 14 mai 2021

PREA SFANTA TREIME PE CERUL SFANT , SI O INMA MARE ROSIE ,CARE BATEA LA PICIOARELE LUI IISUS HRISTOS !

 



                                                   .

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  


                     Hristos a Inviat ,dragilor !


                      13 Mai 2021,ora 6,54 !


       Tot in aceasta dimineata dragii mei,am in fata ochilor inchisi,un Cer senin de ziua ,un Cer foarte aproape de pamant pe care stralucea un Triunghi auriu ,orbitor de stralucitor. Era Triunghiul Prea Sfintei Treimi.

Acest Triunghi auriu,care era foarte mare,stralucea cat 1000 de Sori la un loc.

Jos,langa picioarele Lui IISUS HRISTOS in Triunghiul auriu de soare,batea o inima adevarata,o inima rosie,o inima din carne.

Bataile inimii din Triunghiul Prea Sfintei Treime,se auzeau atat in Cer ,cat si pe pamant.

Era Inima Tatalui Ceresc,era inima Mantuitorului Hristos,era inima Duhului Sfant! Era Treimea intruchipata,era Unimea si o singura inima.

Dragii mei, sa ne inchinam Prea Sfintei Treimi si Maicii Prea Curatei Fecioare MARIA,si sa cerem ajutor si mantuire,sa cerem iertare si intarire in Credinta.

Asa cum nu stim cand venim pe lume dragilor, tot la fel, nu stim cand si in ce fel vom pleca din aceasta lume grabnic trecatoare.

Deci, sa -ncercam sa fim mai buni,sa-ncercam sa fim mai milostivi si mai iubitori fata de Aproapele nostru,fie el prieten sau dusman.

Sa nu ne adunam comori pe pamant dragilor, ci sa ne adunam comori in Cer ,prin fapte bune, prin milostenie si iertare, prin iubire fata de Aproapele.

Sa nu ne lepadam nicicand de Credinta fratilor, ci sa ne intarim in Credinta si sa facem Voia Domnului si a Maicii Domnului ,ca sa fim si noi iertati de toate gresalele noastre.

                                   Cu dragoste,Maria.






Un comentariu: