miercuri, 26 mai 2021

MAICA DOMNULUI CU PRUNCUL IISUS,DAR SI IISUS HRISTOS ADULT SI FOARTE TRIST LANGA MAICA SA !


                  

                                  Dragii mei, 

În aceasta dimineata, m-a trezit o lumina alba si stralucitoare si astfel, treaza fiind,am in faţa ochilor inchisi un Cer de noapte albastra, iar sub Cer,foarte aproape de pămant,O vad pe Însusi Maica Lui Dumnezeu in vesminte albastre stralucitoare ,brodate cu stele aurii si mai stralucitoare.
   Imagine similară.
Dragii mei, Maica Domnului avea pe bratul stang pe Pruncutul Iisus Hristos care statea culcat pe brat si care, O privea pe Maica Sa si a noastra a tuturor,cu ochisorii Săi mari si divini de albastrul Cerului senin,asteptand parca sa fie alaptat.
Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu ,Il inveleste pe Pruncutul Iisus cu Vesmantul Său albastru stralucitor ,brodat cu stele aurii, după care, ceva se intampla.
Desi ,Iisus ca Prunc era in bratele Prea Curatei Fecioare Maria, Iisus adult fiind Dumnezeu si Om, apare in acealsi timp in dreapta Maicii Sale si arata exact asa:

                                                           Imagini pentru iisus hristos imagini    .

Mântuitorul era tare ,tare trist. 
Avea barba scurta neagra,asa o vedeam in noapte, Chipul alungit si slab,iar ochii Săi albastri erau tare tristi si ingrijorati.
Totul a durat cateva secunde bune,după care,a disparut intr-o clipă.
Prieteni dragi, sa ne rugam cu toata fiinta noastra si din tot sufletul nostru, la MAICA LUI DUMNEZEU si la Mantuitorul nostru Mult Prea Milostiv ,ca sa ne ierte păcatele noastre si sa ne indrepte pe Calea ce duce spre mantuirea sufletului.
Sa multumim in fiecare clipă a vietii noastre PREA SFINTEI TREIMI si PREA CURATEI FECIOARE MARIA, pentru faptul că suntem sanatosi si ne bucuram de cei dragi noua .
                              Cu dragoste,Maria. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu