vineri, 28 mai 2021

UN GRUP DE SFINTI , LA PICIOARELE SFINTEI TREIMI !

 

                                                

                                              Dragii mei, 


                                   Image result for sfanta treime imagini.

În aceasta dimineata, treaza fiind vad cu ochii inchisi,vad CERUL LUI DUMNEZEU.
Vedeam TRONUL  PREA  SFINTEI  TREIMI, într-un Cer bleu senin ca de oglinda, in mijlocul unei Lumini albe si orbitor de stralucitoare.
Vedeam pe DUMNEZEU TATAL, pe DUMNEZEU FIUL si PREA  SFANTUL DUH care îmbrăcase cu LUMINA SA alba si orbitor de stralucitoare, totul deasupra si-n jurul TRONULUI LUI DUMNEZEU.
Intr-o clipită, apare in faţa TRONULUI  PREA SFINTEI TREIMI o silueta alba, o silueta a unui INGER al TRONULUI PREA SFINTEI TREIMI care aseaza ceva la picioarele SFINTEI TREIMI.
Aud GLASUL LUI DUMNEZEU care spune asa:

                   "Grupul  cel  mai sfant !
                  Un Grup de Sfinti,asezati la picioarele TRONULUI  PREA SFINTEI TREIMI!

În acest moment dragii mei, acel INGER in alb tinea in mainile sale, legati ca un balot alb, tinea cateva persoane, dar nu mai multe de trei.
SFINTII erau infasurati in lumina alba, exact ca un balot, toti trei la un loc, iar INGERUL i-a culcat la orizontal cu capul spre stanga, adică spre MANTUITORUL, si cu picioarele spre dreapta,adică, spre picioarele TATALUI CERESC.
Nu vedeam chipul lor, sau câţi erau in balotul de LUMINĂ,dar acest grup de Sfinti a fost asezat la PICIOARELE PREA SFINTEI TREIMI.
Dragii mei,eu stiu că in Cartile bisericesti se spune ca pe DUMNEZEU nu-l poate vedea nimeni.

TOTAL  GRESIT !!!

DUMNEZEU poate fi vazut de oamenii buni si credinciosi,de oamenii care au mila si dragoste fata de Aproapele Său.
DUMNEZEU se va descoperi celor care-L iubesc si-I slujesc trup si suflet ,inima si cuget.
Eu sunt sigura ca foarte multi oameni L-au vazut pe DUMNEZEU,dar le-a fost frică sa vorbeasca pentru a nu fi catalogati drept nebuni,sau pentru a nu contrazice scrierile bisericesti.
NU FRATILOR ! 
Sa nu va fie teama ca sa spuneti ADEVARUL  LUI DUMNEZEU si al MAICII  DOMNULUI.
Spuneti tuturor ceea ce ati vazut si ati auzit,chiar daca nu vor crede.  Este păcatul lor,al celor care nu cred si mai ales,al celor care arunca cu piatra,al celor care jignesc si judecă.
Marturisiti-L pe HRISTOS si pe PREA CURATA FECIOARA MARIA, si astfel, veti castiga un loc binemeritat in ÎMPĂRĂTIA CEREASCA.
Asa sa ne ajute BUNUL DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI,Amin!
                                             Cu dragoste,Maria.

2 comentarii:

  1. "PREGĂTIȚI-VĂ POPORUL LUI DUMNEZEU PENTRU MAREA LUPTĂ SPIRITUALĂ CARE VINE: NU LĂSAȚI GARDA JOS CU RUGĂCIUNEA; ÎMBRĂCAȚI-VĂ ÎN ARMURĂ SPIRITUALĂ DIMINEAȚA ȘI NOAPTEA, EXTINZÂNDU-LE COPIILOR ȘI MEMBRILOR FAMILIEI VOASTRE, RĂMÂNÂND ÎN HARUL LUI DUMNEZEU, ASTFEL ÎNCÂT NICI O FORȚĂ A RĂULUI SĂ NU VĂ POATĂ FACE RĂU."
    26 MAI 2021 - 12:30 P.M.

    APELUL SFÂNTULUI ARHANGHEL MIHAIL CĂTRE OAMENII LUI DUMNEZEU;

    MESAJ CĂTRE ENOCH:

    "Slavă Lui Dumnezeu în cer și pe pământ, Pace oamenilor de bunăvoință.

    Sămânța Tatălui meu, pacea Celui Preaînalt să fie cu voi toți.

    Oameni ai lui Dumnezeu, vin zile de luptă spirituală puternică, unde trebuie să fii pregătit spiritual, astfel încât să poți rezista atacurilor forțelor răului. Trebuie ca Armura voastră Spirituală să fie bine unsă cu rugăciune, post și pocăință; întărit în credință și în Harul Lui Dumnezeu, astfel încât să poți respinge săgețile incendiare ale spiritelor rele, care te vor ataca în minte. Închideți fiecare ușă spirituală pe care o aveți deșchisă, frați muritori, făcând o mărturisire bună, astfel încât dușmanul sufletului dvs. să nu vă poată fura pacea și să vă facă să pierdeți.
    Înțelegeți fraților, că lumea este în puterea întunericului și spiritele rele unite cu emisarii răului aici pe pământ, caută cu disperare să piardă cel mai mare număr de suflete pentru a le uni cu forțele răului. Ființa nelegiuirii (Anticristul) este deja printre voi și își îndoctrinează și pregătește armata pentru marele Armaghedon. Îngerii căzuți pe care îi numiți extratereștri din lumea voastră invadează Pământul; privirile navelor infernale sunt în creștere, în timpul ultimei domnii a Antihristului le veți putea vedea. Aceste ființe infernale vor veni ca îngeri de lumină, vorbind despre dragoste și pace; mulți din cauza lipsei lor de credință, cunoaștere și înstrăinare față de Dumnezeu, îi vor urma și, făcând acest lucru, vor pierde viața Duhului.
    Acești îngeri căzuți îl vor însoți pe Antihrist în ultima sa domnie și vor avea, împreună cu el, aprobarea regilor acestei lumi. O vreme împreună cu ființa nelegiuirii se vor arăta ca ființe de lumină pentru a înșela omenirea. Când va veni vremea Armaghedonului, ei vor deveni împreună cu stăpânul lor ceea ce sunt: ​​demoni. Prin urmare, sunteți avertizați oamenii Lui Dumnezeu, astfel încât să nu cădeați în această înșelăciune; spectacolul Antihrist este pe cale să înceapă; toate mass-media și regii acestei lumi îl vor sluji și îi vor anunța apariția; se va face o mare afișare de propagandă în lume care anunță sosirea falsului mesia. Antihristul se va arăta ca salvator, în ultima sa domnie va începe războiul planificat care se va încheia cu intervenția sa, proclamându-se pe sine ca mare făcător de pace. El va fi închinat ca zeu, iar euforia îi va cuceri pe toți cei care nu sunt înscriși în Cartea Vieții.

    Pregătiți-vă, așadar, oameni ai Lui Dumnezeu pentru marea luptă Spirituală care se apropie; nu coborâți garda cu rugăciune; Îmbrăcați-vă armura spirituală dimineața și noaptea, extinzându-l la copiii și membrii familiei dvs., rămânând în harul Lui Dumnezeu, astfel încât nici o forță malefică să nu vă poată face rău.

    Pacea Celui Preaînalt să rămână în voi, oameni ai Lui Dumnezeu

    Fratele și slujitorul tău, Mihail Arhanghelul

    Dă-le fraților să cunoască mesajele Mântuirii către întreaga omenire!"

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa este doamna Maria
    Aveți dreptate.
    Multa dragoste si bucurie sufletească simte omul care îl are pe Dumnezeu și Maica Domnului.
    Trece mai usor peste toate rautatile si necazurile,și BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului nu ne lasă niciodată.
    Puterea,tăria sănătatea de la Dumnezeu nu te lasă dacă ai credință.
    Doamne Sfânt Este Numele Tau!!
    Doamne Ajuta poporului român și lumii întregi.🌹💐

    RăspundețiȘtergere