miercuri, 26 mai 2021

ROMÂNIA , NU SE SCURGE NICIODATA !



Imagini pentru STEAGUL ROMANIEI.

                              

                                   Dragii mei,

În aceasta după amiaza,in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune cu fermitate asa:

              "România,nu se scurge niciodata !"

După care,glasul nu mai spune nimic.
Dragii mei, mari cuvinte sunt acestea si cu mare tâlc.
Ceea ce eu stiu,este faptul că, România este Tara DUHULUI SFANT ,este Gradina Maicii Domnului ,si va fi Viitorul al Doilea Nou Ierusalim.
Sa nu va indoiti niciodata, de acest lucru minunat.
Chiar daca vom trece si prin ciur si prin sită, va fi asa ,pentru purificarea Poporului român ales, pentru primirea MANTUITORULUI nostru IISUS HRISTOS in Noul Său IERUSALIM ,numit Romania Duhului Sfant.
Sa multumim Domnului si Maicii Domnului pentru toate acestea,in fiecare clipa a vietii noastre.

                                                   Cu dragoste,Maria.

7 comentarii:

  1. Doamne Ajuta la toata lumea si multa sanatate va doresc o zi binecuvântată
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți și să ne inchege in unitate si credința.

    RăspundețiȘtergere
  2. George Simion ;''PNNR votat astazi este probabil[pentru Romania] un Ajutor de Inmormintare in loc sa fie o lansare economica,in timp ce legea interzice indatorarea tarii peste 60 procente cum de fapt se intimpla prin PNNR''-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Problema Romaniei e faptul ca in loc de a prevedea pentru banii imprumutati prin PNNR spitale si infrastructura de secol 19, Nu are si nu e in stare sa ofere proiecte constructive de productie care sa aduca BANI si Dobinda fondurilor imprumutate, pentru secolul 21 cum ar fi retele Noi de preluare ,transport si transmitere a curentului Electric,OBLIGATORII de la Noile ferme Eoliene si Solare pentru care 'fizicianu lui peste prajit'- Iohannis nu se gindeste fie ca macar sa fi copiat proiectele tarilor mai avansate in acest Domeniu al Energiei Regenerabile pe care in caz contrar nu o putem prelua si folosii cu actualele retele invechite si aflate in alte regiuni Decit cele avantajate de proiectele noi Solare si Eoliene si fara care toata Dezvoltarea de VIITOR a Romaniei ar fi BLOCATA-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Un avocat sustine ca sub pretextul pandemiei si imprumuturilor pentru PNNR-plan nationaltinut la secret de putere ,UE transforma tarile sarace in tari captive ale UE[cum a fost si Grecia]si ca in acest context'' CITU e un pericol NATIONAL''-craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. Lipsa de transparenta a ''Autoritatilor romane' cu 'vaccinurile' care de fapt nu sint vaccinuri si nici Imunizarea nu o asigura cum sint prezentate dar pot modifica ADN-ul si genele si se dau fortat mai nou si copiilor intre 12-15 ani putind avea urmari grave in timp ce un studiu facut pe sute de mii de bolnavi in Mexic arata ca cel mai ieftin medicament IVERMECTINA reduce gravitatea bolii COVID si internarile cu 52-74 de procente.
    Aceiasi lipsa de Transparenta se intimpla si cu planul PNNR sau PNRR cum i-0 fi zicind si pe care il tin SECRET, DICTATURA Cleptocrata a padurilor si imobilelor Citu-Iohannis vor sa indatoreze Romania si pe romani fara al discuta macar cu opozitia si Parlamentul Romaniei cum procedeaza celelalte tari din UE, ci doar cu cealalta DICTATURA a functionarilor de la Bruxell,tratindu-i pe romani ca o turma de dobitoace-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Felicitări ca aveți curajul sa spuneți adevărul, nici nu știți ce plan diabolic este pus la cale contra acestui popor special. Dacă nu ne vom trezi și nu vom fi în iubire și lumina conectați la Dzeu, dacă tot timpul vom înjura și urî pe unul și pe altul vom dispare ca popor. Ne au luat tot mai au de luat sufletul. Romanii încă dorm, nu vad ca situația este extrem de grava

      Ștergere
  6. la ce datorii suntem expusi noi romanii de guvern, oare cum vom rezista?! au declarat ca bani pentru pensii vor fi doar pt 10 ani grav-s-a vandut la mezat biata tara-hoti si lipsa de patriotism maxim

    RăspundețiȘtergere