sâmbătă, 15 mai 2021

RACHETE BALISTICE SE RIDICA UNA CATE UNA DE LA SOL ! RAZBOI IN SIRIA ?


ONU, în alertă după violenţele din Israel. Avertisment: posibil ...




h

t

tps://www.mediafax.ro › externe › onu-in-alerta-dupa...
Acum 3 zile — Avertisment cu privire la un posibil „război total”. Confruntările militare dintre Israel şi grupuri palestiniene s-au amplificat; În Fâşia Gaza se ...

                 14 Mai 2021,ora 5,11 !

          Hristos a Inviat, dragii mei!

In aceasta dimineata,ma trezeste un glas care spune asa:
             "Rachete balistice!
            Rachetele balistice se ridica una cate una !
Si vad dragii mei,am in fata ochilor inchisi,inspre Apus,var cum se ridica una cate un RACHETELE balistice. Vedeam cum erau desprinse din acel dispozitiv de unde ieseau flacari. Era cumplit ceea ce vedeam.Iar acum in timp ce scriu aici pe Blog,aud glas care spune:
                 "Razboi in Siria!"
Asadar fratilor, este foarte posibil ca si Siria sa fie atacata,sa fie in stare de razboi.
Sa ne rugam fratilor pentru pacea noastra,pentru pacea lumii intregi sa ne rugam si asa sa putem ca sa ne intarim in Credinta si in iubire fata de Aproapele nostru. 
                       Cu dragoste,Maria.
P.S.

Situația se deteriorează în Israel - 3.000 de militari israelieni sunt desfășurați la granița cu Gaza: „Ne pregătim de luptă”

Conflict Israel-Hamas
Explozie a unei rachete în Fâșia Gaza, după bombardamente. Foto: Profimedia Imagesânt”

Ostilitățile intense între Israel și militanții palestinieni nu dau semne se ameliorare – după un bombardament masiv asupra Israelului din partea Hamas, militari israelieni au fost defășurați la granița cu Fâșia Gaza, relatează BBC.

Israelul trimite întăriri la granița sa cu Fâșia Gaza – 3.000 de rezerviști urmează să fie desfășurați. Au existat, de asemenea, informații conform cărora Israelul se pregătește de o operațiune similară incursiunilor din 2014 și 2008-2009.

„Avem trupe care sunt desfășurate spre graniță. Este vorba de o mișcare de pregătire”, a spus purtătorul de cuvânt al Forțelor Terestre Israeliene, Jonathan Conricus.

Conricus a precizat că 3.000 de rezerviști au fost convcați, iar oficialilor militari de la granița li s-a cerut de către guvern să se pregătească pentru „orice eventualitate și pentru o escaladare a conflictului”.

Conricus a precizat direct că trupele desfășurate se pregătesc de luptă - „Am intrat acolo în procedura de bătălie. Ne pregătim de luptă, asta facem”, a spus el. „Dar asta nu va fi primul lucru pe care îl vom face neapărat mâine dimineață – ne concentrăm pe diminuarea capacităților militare ale dușmanilor noștri”, a adăugat Conricus.

Conflictul, din ce în ce mai intens: „În orice moment, casa îți poate deveni mormânt”

Militanții Hamas au lansat, joi, zeci de rachete spre Israel, ca răspuns la bombardamentele israeliene, iar situația s-a degradat atât de mult încât ONU a avertizat cu privire la eruperea unui război pe scară largă.

De atunci, 70 de oameni au murit în Gaza și 7 în Israel.

Escaladarea conflictului armat a dus și la accentuarea violențelor de stradă între evrei și arabii israelieni, iar incidentele sunt filmate și publicate pe rețelele sociale.

Un bărbat evreu din Acra se află în stare gravă după ce ar fi fost atacat de protestatari arabi. Polițiștii spun că persoanele care l-au atacat erau înarmate cu bețe și pietre, iar imaginile i-ar arăta în timp ce îl aleargă și îl pun la pământ pe bărbat, după care îl bat în timp ce încearcă să se protejeze cu mâinile.

Arabii israelieni protestează în mai multe orașe, printre care și Ierusalim, Haifa, Tamra și Lod. În ultimul, guvernul a impus stare de urgență după violențele de marți.

Arabii formează 21% din populația Israelului, aproximativ 2 milioane de oameni.

Nadia Sheikh Ahmed, care locuiește în Fâșia Gaza împreună cu cei cinci copii ai săi, a declarat pentru BBC, că situația este „terifiantă” „Nu putem dormi, nu ne putem calma copiii, nu putem să avem siguranță în propria casă. În Fâșia Gaza, senzația de siguranță pe care ți-o dă propria locuință nu există. În orice moment, casa îți poate deveni mormânt”, a spus ea.

Situaţia din Ierusalimul de Est s-a agravat la finalul săptămânii trecute, 600 de palestinieni fiind răniţi în ciocnirile violente cu forţele de ordine israeliene începând de vineri seară, în apropierea Porţii Damascului, una dintre intrările în Oraşul Vechi, şi în zona Esplanadei Moscheilor.

Tensiunile s-au manifestat de la începutul Ramadanului, luna sfântă de post şi rugăciune a musulmanilor. Numeroşi palestinieni sunt furioşi întrucât poliţia israeliană a restricţionat accesul în unele zone din Oraşul Vechi.

Editor : Adrian Dumitru


16 comentarii:

  1. Rusia obijnuieste sa-si arate muschii cu astfel de rachete sa-si intimideze adversarii, dar probabilitatea mai mare e ca in Siria sa intervina Israelul,pare o escaladare a conflictului inceput-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Războiul, în Siriia,ține de câțiva ani și va mai ține.
    https://www.b1.ro/stiri/externe/tensiunile-din-orientul-mijlociu-iau-amploare-siria-a-lansa-trei-rachete-catre-israel-367933.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Au inceput sa se lanseze rachete din Siria spre Israel .

    RăspundețiȘtergere
  4. pai SIRIA este in estul globului dar e posibil ca AMERICA sa se amestece in ORIENT-ca de obicei ca sa-si consume armamentul -asa face si RUSIA

    RăspundețiȘtergere
  5. Dictatorul Iohannis probabil sfatuit de heelvinisti ne-a luat masca,luindu-i masca lui Sosoaca a lasat-o MASCA luindu-i obiectul muncii si al Protestului de ASRAZI pozind in ''Omul Bun'al zilei dar tot printr-un gest de DICTATOR ca nu era atributiunea presedintelui, vazut la Biden care doar a multumit la consiliul medical pentru 'ridicarea' Mastilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Europarlamentar din Maramures preot crestin;'Puterea politica in loc sa lupte cu boala face APARHAID luindu-ne drepturile si redindu-le cu tiriita ,UE a comandat un milion de vaccinuri obligindu-ne sa ne mai vaccinam de 4 ori in loc sa faca Testare, mai ales la NOI unde ne impune verificari la vaccin in loc sa faca testari''-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cu atit mai mult cu cit actuala DICTATURA conduce prin Politie,Armata Servicii care nu au atributii incalcind legea si Constitutia in loc sa conduca prin civili si metode Democratice si Constitutionale-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Aproape 10 mii decedati de COVID nu se regasesc in statistica masluita de putere,curios ca este cam acelasi numar de asasinati de PNL Evreiesc la Rascoala din 1907 si a caror evidenta a distrus-o intentionat regele Carol I-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ieri Protest in piata Universitatii Impotriva Discriminarii si distrugerii industriei HORECA,
    Protestatarii transmit DICTATURII'Libertatea ori e ori NU E'', in timp ce vizavi la teatru National cei fara vaccin nu aveau voie inclusiv din gresala unii Vaccinati-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Guse a vorbit pe TV despre alegerile falsificate de la sectorul I ca o continuare a celor din 2009 din al doilea mandat al lui Basescu[evreul] care au fost incendiate dupa doua luni pentru ascunderea ADEVARULUI fapt pentru care de atunci Romania nu se mai afla in Democratie ,cit si de boala irecuperabila a lui Coldea.
    El arata exemplul fostului ambasador Gintenstein al Ieraelului in Romania devenit ambasador la UE, ca exemplu asupra presiunilor mari exercitata asupra Romaniei de agentii straini-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Civilii, avocații, judecătorii, procurorii, lingăii din politica au adus tara unde este acum. Nu militarii ca nu a fost dictatura militara

    RăspundețiȘtergere
  12. 13,21 Circula vorba prin tirg ca Coldea s-a intors de la Viena unde s-a tratat de Parchinson dupa unii,dupa altii de boala degenerativa a creierului Huntinton-o boala genetica a caror simtome se accentueaza in timp pentru care nu ar fi trebuit sa lucreze in SRI unde am inteles ca si sotia lui ar fi lucrat ca psiholog-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc de informație! Nu știam! O să mă rog pentru el.

      Toate cele bune!

      Ștergere
  13. pt an 19 mai 15:48-daca stii ceva geografie globul pamantesc este impartit in EST SI VEST incepand de la primul meridian=0 din estul ANGLIEI dar in raport cu EUROPA centrala avem tari vestice si estice-ROMANIA unde se afla in acest context -stii?

    RăspundețiȘtergere