luni, 24 mai 2021

INCENDIU URIAS IN PADURI ! VIETUITOARELE DIN PADURE NU VOR AVEA SCAPARE !

                                               23 Mai 2021,ora 3,12 !


                                  Dragii mei,


                      HRISTOS  A  INVIAT !


In aceasta dimineata in zori,ma trezeste o lumina alba si stralucitoare foarte ,lumina ce-mi aduce in fata ochilor inchisi ,o imagine vie de cosmar.

Vedeam o padure sau poate chiar un munte, ce ardea ca o torta cu flacari mari pana la Cer. 

.
Desi copacii si iarba erau verzi si frumoase,ardeau de parca ar fi fost stropite cu benzina.
Din iadul ce cuprinsese intrea vegetatie,vedeam cum vietuitoarele padurii alergau disperate ca sa caute un locsor unde sa fie ferite de flacarile iadului. La o margine de padure vad un CERB frumos tare si o CAPRIORA la de frumoasa si plina de gingasie. Amandoi singuri si cu flacarile care-i ajungeau din urma,priveau cu o triste spre marginea prapastiei in care focul inca nu ajunsese.
Ca niste oameni, priveau cand la iadul ce se apropia de ei,cand in jos spre adancul prapastiei de parca ar fi vrut sa coboare acolo.
Dragii mei, era o priveliste ingrozitoare.
Din pacate,vom auzi de un asemenea prapad al padurilor si a tot ce vietuieste in paduri.
Dumnezeu si Maicuta Domnului sa ne ocroteasca pe toti ,dar si pe vietuitoarele padurilor acolo unde acest Incendiu de vegetatie va avea loc.Eu nu stiu unde anume se va produce acest Incendiu de paduri,undeva spre Nord,am vazut acest dezastru.
Cu dragoste,Maria.

17 comentarii:

  1. Multi oameni nu inteleg chiar daca se cred Sfinti dar nu inteleg chiar daca iti faci multe griji negative si le tin pentru ei se condamna pe ei singuri,in loc sa ii spui ceea ce simnti lui Dumnezeu pentru ca El este ca un parinte si El stie aceste lucruri,degeba cunosti biblia de exemplu daca nu o faci din pasiune adica din tot sufletul tau sa te daruesti. Si inca ceva, degeaba vrei o masina sa iti cada din cer pentru ca nu o vei primii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Avertisment: Pentru cei isi aud chemarea odata activat subconstientul isi trezesc niste mici monstri de aceea nu abuzati prea mult de credinta voastra si sa acceptati cu moderatie felul vostru de a fi pentru ca oricum cind va venii vremea sa urcati la cer veti fi judecati dupa faptele voastre. Acesta este un avertisment de la Dumnezeu prin Fiul Sau pentru voi oamenii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa speram ca le ridica Dumnezeu intr-o lume mai buna! Scapă bietele animale de " zeul" om.

    RăspundețiȘtergere
  4. Incendiu si seceta merg impreuna ca 'bonus'la prostia despaduririlor lui Iohannis care se lauda in geci de firma cu impaduririle ,dar statistica arata ca anul trecut au fost cele mai putine impaduriri din ultimii zece ani,iar verificarile ale suprafetelor impadurite oficial arata ca toate lipsesc cu desavirsire in teren
    Noroc ca tara e bogata,''Nu pot ei fura tot'' vorba lui Basescu-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Prima tornada de anul acesta din Romania la Nojdorid-Bihor granita cu Ungaria, a distrus zeci de acoperisuri-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Incendiile de padure devastatoare care au fost in SUA, Australia si in alte parti ale globului sunt provocate de mana criminala a ocultei mondiale prin arme de inginerie climatica, intai stropesc pamantul cu subst chimice inflamabile (vedeti asa numitele chemtrails uri, dare pe cer lasate de avioane) si apoi e suficient un chibrit ca sa aduca nenorociri si pierderi de vieti omenesti ; e acelasi scenariu ca la covid, vor sa invoce incalzirea globala pentru a ne interzice sa folosim gazele, carbunii si benzina (adica sa fim la mana lor caci fara caldura in case, fara posibilitatea de a te deplasa cu mijloace ieftine stai izolat in inchisorile in care vrea oculta sa ne bage(exact ca in lagar- mancare cu portia , caldura cu portia daca ti-o da si pe aia, deplasare nu ai nevoie caci muncesti in lagar ) si IATA VIATA PE CARE NE-O PREGATESTE BILDERBERG SI SOBOLANII DE ACOLO!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Tornada din Bihor!? A început sezonul tornadelor! Exact cum au prezis specialiștii!

    RăspundețiȘtergere
  8. O noua explozie mare o sa aiba loc zilele acestea!? Sa ne rugam sa nu fie multe victime!

    RăspundețiȘtergere
  9. https://www.hotnews.ro/stiri-esential-24814579-japonezii-bbc-confirma-romania-depasit-germania-consumul-bere.htm

    RăspundețiȘtergere

  10. Video: A erupt brusc vulcanul Nyiragongo din Congo. Cel putin 15 morti si zeci de mii de persoane evacuate
    https://youtu.be/oFNT7xkmyoY

    RăspundețiȘtergere
  11. Europarlamentarul crestin[NTCD] roman Constantin Terches spune ca Guvernul Romaniei-Dancila a fost doborit la comanda de la Bruxell pentru avantajul jocului politic al PPE din care fac parte USR si PNL[Evreiesc] si nu al Romaniei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Atentie mare caci Necuratul si-a facut prezenta si sa dezichilibrat balanta pentru omenire care este in pericol, nu raspundeti la provocari caci nu este Dumnezeu doar Dumnezeu cel Adevarat si cel Drept va poate indruma prin Fiul său si prin Mama Sa care sufera din pricina acelor oameni necredinciosi care au incalcat Cuvântul cel Adevarat.

    RăspundețiȘtergere
  13. Doamne Apără si ne PĂZEȘTE
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți și cu toate animalutele.
    Doamne Apără

    RăspundețiȘtergere
  14. Sidney-Australia sub atacul unei invazii de soareci urmare a unor ani de seceta urmati de unul de abundenta.
    La noi soarecii rosii neo-marxistii USR-isti vin cu Dictatura de la Bruxell impusa si au acelasi efect,SARACIA Lucie-craciun

    RăspundețiȘtergere
  15. Terorism de stat,Belarusul a deturnat la 2 km de granita un avion de cursa civila cu 126 pasageri ce venea din Grecia spre tarile Baltice pentru a aresta un jurnalist belarus si o insotitoare.
    Dar in avion nu au mai urcat pe linga cei doi retinuti alte 3 persoane agenti secreti ai Belarusului sau ai Rusiei care sustine si ea pe fata actiunea.
    Ca reactie UE a interzis zborurile Belarusului in spatiul UE si ale sale peste Belarus unde zburau 2000 de avioane zilnic.
    Actiunile pot determina repercursiuni Politice prin unirea Belarusului cu Rusia si prinderea Ucrainei ca in menghina intre 3 fronturi de actiune ale Rusiei in nord prin Belarus,sud prin Crimeea si est prin Dombas-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Vizionati Michael Jackson - "Earth Song", srrigatul sau de disperare pentru intreaga natura, pentru Creatia lui Dumnezeu:

    https://www.youtube.com/watch?v=XAi3VTSdTxU

    RăspundețiȘtergere
  17. Ce a facut omul, cum a distrus natura:
    https://www.youtube.com/watch?v=UeBGp9PwS6M

    RăspundețiȘtergere