miercuri, 19 mai 2021

GLASUL TATALUI CERESC ! NU AVEM PANDEMII !!! PENTRU CA , EU SUNT AICI ! SFANTA CRUCE IN SLUJBA OMENIRII !

                                                    19 Mai 2021,ora 4,11 !


                                     Dragii mei,


                        HRISTOS  A INVIAT !


"Nu avem Pandemii ! Pentru ca, Eu sunt aici !!!"



Prieteni dragi, 

Nu-i asa,ne bucuram pentru ca a scazut numarul celor infectati cu Covid si mai ales ca,s-au mai relaxat si masurile de prevenire a infectiei cu Covid 19.
Dar oare,se intampla toate acestea pentru ca asa vrem noi oamenii? 
Categoric nu ! Toate acestea se intampla numai cu Voia Lui Dumnezeu. Lui Dumnezeu si Maicutei Domnului trebuie sa multumim, pentru tot si pentru toate cate traim in aceasta viata grabnic trecatoare.
Stiu,multi dintre voi dragilor, nu ati crezut si nici nu credeti probabil,cand am scris de la Duhul Cel Prea Sfant,ca Pandemia se va termina atunci cand vor fi alegeri.Care alegeri? Eu nu stiu a va spune.Dar stiu ca asa va fi.
Ne laudam cu faptele noastre, ne laudam cu bogatiile noastre,ne laudam cu intelepciunea noastra,etc etc.Dar oare ,sunt ale noastre ? Nu Dumnezeu ni le-a daruit noua?Nimic nu este al nostru dragii mei.Absolut nimic! Goi am venit pe lume si goi vom pleca din lume.Asadar,sa avem mare grija de tot DARUL si de tot HARUL pe care l-am primit spre administrare,deoarece,vom da socoteala in fata Lui Dumnezeu si a Maicii Domnului.
Dar iata ce spune un glas divin,GLASUL CREATORULUI :
"N-avem Pandemii !
Pentru ca,aici sunt Eu...!"
Clipa in care, vad un Cer senin ca un amurg,un Cer de noapte chiar,iar pe Bolta Cereasca,asa precum vedem Soarele,Luna si Stelele,tot asa vedeam si eu Tronul TATALUI CERESC inconjurat de o Lumina aurie,orbitor de stralucitoare.Desi Cerul era ca un amurg, SFANTA TREIME cu ARIPILE DUHULUI SFANT intinse,Aripi alb -aurii, imbratisa pamantul si pe noi toti de pe pamant,de-acolo de Sus,de pe Bolta Cereasca.
Asa :
.
PANDEMIA si toate cate au fost si vor mai fi pe pamant si in Cer,toate se intampla numai cu Voia Lui Dumnezeu. Dumnezeu a ingaduit ca aceasta sa vina peste omenire,si tot Dumnezeu o va ridca,o va face ca sa dispara. Ganditi-va dragilor, cati dintre semenii nostri,de cand a inceput aceasta Pandemie, cati s-au intors la Dumnezeu.Multi,foarte multi ! Acesta a fost si scopul,Voia Lui Dumnezeu si a Maicii Domnului,ca sa ne intoarcem cu fata catre DIVINITATE.
Dar iata, ce spune chiar acum un glas:
"Iar pentru mine ,Slujba omenirii este cea mai importanta !"
Si am in fata mea dragilor, doua maini barbatesti care tin strans o Sfanta Cruce din lemn maro.


.


Mainile se ridica usor in aer,si-mi arata Sfanta Cruce ! Da,SFANTA CRUCE slujeste omenirii,slujeste celor Careia I se inchina.
Nu uitati sa fiti buni dragilor, sa fiti milostivi si iubitori!
Sa ne inchinam si noi fratilor,sa ne inchinam PREA SFINTEI TREIMI si MAICII LUI DUMNEZEU,sa ne inchinam PREA SFINTEI CRUCI a MANTUITORULUI nostru IISUS HRISTOS,Careia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin! Cu dragoste,Maria.

21 de comentarii:

  1. Ce alegeri vor veni posibil suspendare

    RăspundețiȘtergere
  2. I se face mila lui Dumnezeu cind vede lipsa de organizare si GENOCIDUL din spitale cu romanii sedati legati de pat fara aparare si morti Inecati in somn fara aparare cu lichid in plamini de la pneumonii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa este doamna Maria
    Cat ma bucur la auzul,văzul acestui mesaj SFÂNT, nu pot sa va descriu câtă bucurie este in sufletul meu.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți, o zi binecuvântată tuturor 🤗🌹💐

    RăspundețiȘtergere
  4. Asta ii oftica pe actualii guvernanti viitorii parnaisti cu tot chinul lor prin presa sau facebook . Ce se chinuiau ei sa faca lumea sa creada in escrocheria lor de covid. Nu crezi in covid ? De parca erau sectanti. Nu am crezut si nu cred . Meritati un nurnberg 2 si sa putreziti in puscarie pentru ce a ti facut. Nu mai votez in viata mea cu partide de dreapta in romania partidele de dreapta s au dovedit neonaziste si pungase. Covidoescrocheria prin care s a dorit reducerea populatiei folosind spitalele ca lagare de exterminare si introducerea unor practici naziste fardate . Nu va vom ierta niciodata pnl si usr partide mai rele decat partidul comunist .

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca il veti accepta pe Dumnezeu ca prieten in totalitate veti avea o viata mai buna pentru ca este ca un Parinte pentru voi dar si voi trebuie sal ascultati si vă va atrage atentia de fiecare data cind gresiti pentru ca va stii toate gindurile si vorbele scose pe gura.Totul depinde de voi daca vreti o viata fericita si sa ii multumiti de fiecare data, ca va ocroteste si cind mergeti undeva. Ps: Nu o spun eu ci spun oamenii care lau cunoscut pe Dumnezeu. Pentru mai multe informatii cautati pe Google

    RăspundețiȘtergere
  6. Păi nu există pandemie ptr cei care au ales crucea lui Hristos. asta vrea să spună mesajul lui Dzeu. iar cei 60 milioane de oamenii care sau vaccinat. au ales semnul fiarei nu crucea lui Hristos. Acum am înțeles dna Maria de ce nu v-ati vaccinat și vă scuzați că încă nu va recomand medicul să o faceți. Nici cel fff păcătos să nu scape de semnul fiarei.

    RăspundețiȘtergere
  7. Atît de scurtă poate fi viața omului pe pămînt... aceasta ne-a arătat această situație critică prin care am trecut cu spaimă pe alocuri, cu nădejde și înfrigurare. Parcă si anotimpurile trăiesc ceea ce are omul în suflet... cu adevărat, numai Dumnezeu știe zilele omului întrucît spun părinți ai Bisericii că moartea este numai cînd îngăduie bunul Dumnezeu și o face atunci cînd consideră că omul este cel mai bine pregătit să ajungă la El, la Creatorul său. Doar că faptele fiecare și le va lua cu el la judecata particulară. De aceea, cei din închisorile comuniste care au dobîndit un har deosebit prin rugăciune și răbarea suferinței cu mulțumire, i-au iertat pe torționarii lor! E greu acest cuvînt dar acesta este în acord cu Domnul nostru Iisus Hristos care a spus:” În lume necazuri veți avea dar îndrăzniți, Eu am biruit lumea”.... Bunul Dumnezeu să aibă milă cu neamul românesc, dar și cu toate neamurile, aducînd lumină, iubire și respect pentru toată zidirea Sa! Fie ca să ne regăsim unii pe alții în credință, în buna cuviință creștină, ...iubire sfîntă... acesta este chipul divin din om!

    RăspundețiȘtergere
  8. Da Marioara surioara alegerea ai a noastra.Te iubesc mereu pentru mesajele tale datatoare de viata.Al tau fratior mai mic,iliuta sorinel.Pa pa,tai tai.

    RăspundețiȘtergere
  9. dar despre inundatiile grave din vest nu aveti mesaj?!

    RăspundețiȘtergere
  10. Priministrul,Iohanis și Gheorghiță spun că pandemia se termină dacă ne vaccinăm toți.Zilele trecute și d-na Maria ne indemna să ne vaccinăm.......Acum văd că D-zeu nu vrea să ne vaccinăm.....vrea să credem in D-zeu,nu în vaccin.

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu cred că Dumnezeu ,poate sa-i ajute doar pe cei care cred cu adevărat în El......D-zeu nu vrea moartea pacatosului...vrea îndreptarea lui.

    RăspundețiȘtergere
  12. In primăvară la anul scăpăm de pandemie!? Pandemia se termina definitiv.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 08:59
      Stii sau te intrebi?
      Mai du-te pe la scoala, maturizeaza-te!
      Nu te mai baga asa de mult in seama.

      Ștergere
  13. Patriarhul Daniel il critica pe Teoctist pe care-l considera' razvratit' si i-i refuza avansarea la episcop.
    In timp ce acuim fata Parlamentului e Protest contra restrictiilor, la Curtea Constitutionala se discuta neconstitutionalitatea Starii de Alerta data de Dictatorul Iohannis fara votul Parlamentului cu incalcarea drepturilor fundamentale si constitutionale ale romanilor si in baza careia Politia si Jandarmeria au facut numeroase abuzuri si Amenzi date ilegal-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. In romania nu avem pandemii ci doar paranghelii.

    RăspundețiȘtergere
  15. Sa se faca mai degraba vaccin anti-diabet, anti-cancer si anti-insuficiente de organe pentru toti cei care au astfel de afectiuni, insa si acele vaccinuri sa fie facute doar de catre cei care doresc, nu sa fie obligatorii!

    RăspundețiȘtergere
  16. Exista deja pentru cancer (de ex. Vaccinul hpv impotriva cancerului de col). Un vaccin contra tuturor tipurilor de cancer e in aprobare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Culmea ca acel vaccin hpv se pare ca provoaca boala si 100% sterilitate. Deci sa se faca vaccinuri bune daca se fac, nu vaccinuri care sa faca mai mult rau decat bine. Orice persoana trebuie sa fie lasata sa aiba dreptul de a decide daca vrea sau nu sa urmeze un tratament, sa faca sau nu un vaccin. Nu este admisibil sa fii obligat sa faci ceva ce iti face mai mult rau decat bine atat pe moment, cat si in timp.

      Ștergere
  17. Ai dreptate 15:09
    Eu cred ca au si leacuri pentru aceste boli dar il dau numai la cei care vor ei.
    Ma uitam la cei care au diabet,bieții oameni toata viata trebuie sa ia medicamente,medicamente care după părerea mea nu aduc nimic bun,îmbolnăvesc și celelalte organe din corp.
    Numai BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului hotărăsc pentru fiecare suflet când pleacă de aici si se muta la cer.
    Este greu pentru cei care rămân, ne macină dorul lor în primul rând.
    Despărțirea este foarte grea,dar trebuie sa intelegem ca mai devreme s-au mai tarziu toți plecam si nu luăm nimic cu noi doar faptele noastre.
    Cat putem sa ducem o viață plină de sfințenie pentru ca vremurile sunt aproape și să fim TODEAUNA pregătiți ca si cum ar veni vremea pentru noi azi,maine.
    Hristos a Înviat,o zi frumoasa si binecuvântată va doresc la toata lumea si multa sanatate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarat a Inviat!
      Pentru diabet ar fi putut sa se agite sa creeze un leac permanent, sa nu mai trebuiasca sa se faca insulina zilnic. Boala asta a diabetului exista de mult timp, deci ar fi avut timp sa creeze, sa cerceteze si sa scoata pe piata un remediu permanent.
      Dar covrigul asta covid este de atat de putin timp "pe piata" si ce s-au grabit sa ii scoata "remediul". Oricum exista tratament pentru covid, deci nu era asa important sa scoata vaccin.
      Ati vazut ca au disparut gripele, racelile de cand cu covrigul?
      Toti cei raciti, gripati, cu viroze ies pozitiv la covid. Asa e testul facut, nu face diferenta. Chiar si la o infectie de orice natura iese pozitiv. Sau mai sunt testele acelea despre care s-a vorbit ca sunt pozitive si fara sa fie bagat betisorul in nas, a iesit direct din cutie pozitiv, ce sa vezi?!

      Ștergere