marți, 11 mai 2021

4 IUNIE 2021,ORA 11 ,SFINTIREA TROITEI MAICII LUI DUMNEZEU,DE UN SOBOR DE PREOTI ! MINUNI CE SE VOR PETRECE ,LA SFANTA TROITA A MAICII LUI DUMNEZEU !

 

MINUNI CE SE VOR PETRECE ,LA SFANTA TROITA A MAICII LUI DUMNEZEU ! SFINTIREA TROITEI MAICII DOMNULUI ,VA FI SAVARSITA ÎN ZIUA 4 IUNIE 2021 ,DE UN SOBOR DE PREOTI !

                                                  8 Mai 2021,ora 4,17 !


                        Hristos a Inviat,dragii mei !


In aceasta dimineata in zori ,ma trezeste o lumina alba si orbitor de stralucitoare,nu deschid ochii,deoarece nu aveam nevoie,ci vad cu ei inchisi toate frumusetile Mainilor Lui Dumnezeu.

Astfel, nu mai eram in patul meu,ci eram in faţa Troitei sfinte a Maicii Lui Dumnezeu,Troita sfanta la care ati contribuit si voi prieteni,dupa putere ,dupa inima si suflet,pentru a o ridica,pentru ca MINUNILE sa se arate noua prin aceasta Sfanta Troita a Maicii Lui Dumnezeu. Tocmai din acest motiv,se spune ca atunci cand se ridica o Troita, este bineplacut Lui Dumnezeu si Maicutei Domnului ,ca sa fim cat mai multe suflete pentru a pune cate una sau mai multe caramizi.

Ceea ce s-a si intamplat si se intampla cu Sfanta Troita a Maicii Lui Dumnezeu,din curtea mea,dar cu iesire la cele 4 strazi care se intersecteaza,cu deschidere catre locul public,catre strada ,loc in care, fiecare trecator credincios ,se poate opri o clipa ca sa se inchine si sa lase o lumanare aprinsa sau o floare.

Nu eu am ales locul dragii mei,nici macar cum ar trebui ca s-arate Troita sfanta ,ci MAICA LUI DUMNEZEU a ales pentru noi toti cei care ,O iubim si-L iubim si pe al Său Fiu Iisus Hristos,Mantuitorul Lumii intregi,pentru noi cei care,ne inchinam pâna la pamant,cu inima si cu sufletul,cu intreaga noastra fiinta.

Dar iata ce vedeam:

Vedeam Candelutele aprinse care ard zi si noapte in faţa usii Troitei sfinte,5 la numar,cateodata 4,depinde cum se mai sting sau se termina de ars lumanarica din borcanelul special.

Vazand ca o candeluta mai mare s-a stins, lumanarica din ea nu mai ardea, in sinea mea,ma gandeam ca as dori s-o reaprind din nou cu o lumanare din ceara,din acelea pe care le cumparam in Sfanta Biserica. In acea clipa,in mâna mea dreapta imi apare din senin o astfel de lumânarica.


.
Candeluta rosie avea capacul cazut,iar lumânarea din interior stinsa.
Mă aplec,am lumânarica cazuta ca din Cerul sfant in mâna mea, si asa cu ea stinsa ,ating fitilul candelutei stinse,spunand in sinea mea:
"Ia sa văd ,daca ating cu lumânarica pe care mi-a pus-o Duhul Sfant si Maicuta Domnului in mâna mea, daca ating Candeluta stinsa,oare nu se aprinde?"
La acest gand al meu fratilor,Lumânarica divina se aprinde singura,desi era acolo in interiorul borcanelului rosu,atingand fitilul stins al acestuia.
Avea acum in interior, doua flacari vii,aurii,pâlpâinde: una a lumânarii din mâna mea si a doua din borcanel,din Candeluta sfanta.La atingerea cu lumanarea divina,si lumanarea din borcanelul rosu s-a aprins,avea flacara vie si pâlpâinda,galbena ca de soare.Amandoua flacarile se unisera ca intr-o imbratisare.
Aud glas acre intreaba asa:
"Cum se cheama Evanghelia de azi?
Iar raspunsul veni de peste tot,atat din Cer cat si de pe pamant,si era asa:
Redescopera Evanghelia Dreptatii ,inchinata Maicii Domnului !"
Glasuri din Cer,cor de INGERI cantau asa:

"Sfinte Dumnezeule,Sfinte fara de moarte,Sfanta Cruce !"

Dupa care,glasurile au disparut precum dispare un ecou.
Dragii mei, impreuna ,in timp,vom redescoperi si noi cu totii,atat EVANGHELIA DREPTATII inchinata MAICII LUI DUMNEZEU,cat si MINUNI care se vor petrece odata cu ridicarea acestei Sfintei Troite a Maicii Lui Dumnezeu.Repet dragilor, nu eu am ales locul,nu eu am ales cum trebuie s-arate,ci MAICA LUI DUMNEZEU,Pururea Prea Curata Fecioara Maria ,mi-a aratat pas cu pas cum sa fac,si asa am facut precum a fost VOIA si Dorinta Sa!
Asa precum am scris si fireste,scriu CARTILE ADEVARULUI DUHULUI SFANT,care pana si a copertile lor au venit din Cer ca sa le vad  si sa le fac asa intru totul, tot la fel,si TROITA MAICII LUI DUMNEZEU,a fost ridicata cu Puterea Duhului Sfant si cu indrumarea MAICII LUI DUMNEZEU .Dar iata mai jos,ADEVARUL TROITEI MAICII LUI DUMNEZEU:               

 

                                         4 Mai 2021,ora 7,17 !


            HRISTOS  A INVIAT,dragii mei !

TROITA SFANTA  A MAICII LUI DUMNEZEU,ARATA DIVIN DE FRUMOS!

                           .

.
Dragii mei,

Iata cum,cu ajutorul vostru al tuturor,Troita sfanta a Maicii Lui Dumnezeu,asteapta ca sa fie sfintita de un Sobor de Preoti.
Dar ,Minunile au loc in continuare in Troita Sfanta si in jurul Troitei sfinte. Dragilor, nu este o Troita obisnuita! Este o Troita aleasa de MAICA PREA CURATA FECIOARA MARIA,de PREA SFANTA NASCATOARE de DUMNEZEU.
Aceasta Sfanta Troita ,deja face Minuni prin ceea ce vad si aud de la Duhul Cel Prea Sfant si va face Minuni de-acum incolo zi si noapte! Nu a fost voia mea, nu a fost alegerea mea, ci a fost numai Voia Prea Sfintei Nascatoarei de Dumnezeu,ca in acest loc din curtea casei mele,cu dechidere la cele 4 strazi,Troita Sfanta sa-I fie ridicata in numele Său. 
Bucurati-va dragii mei, căci ati contribuit cu totii la ridicarea Sfintei Troite a Maicii Lui Dumnezeu si cine doreste poate sa ne mai ajute, deoarece intotdeauna mai avem nevoie de cate ceva. Heruvimul cel cu sase Aripi, urmeaza sa achitam Pictorilor si sa fie pictat pana la sfintire.
Dar iata ce mi s-a aratat in aceasta dimineata a primei zi de Pasti.
Dormeam,fiind obosita ca abia venisem de cateva ore ,de la Sfanta Slujba a Invierii Domnului.
Si astfel, ma trezesc mai multe glasuri dragii mei,glasuri care spuneau asa:

"Troita Maicii Domnului !
Iata,Troita Sfanta a Maicii Lui Dumnezeu!

Clipa in care,vad in jurul Troitei sfinte, din curte pâna in strada in faţa usii,vad acele canite din lut,canite din care MANTUITORUL cu cei 12 Apostoli au baut vin la Cina cea de Taina.
In fiecare caniţă din lut,exista puţin vin alb.



Toti Sfintii Apostoli impreuna cu Iisus Hristos se aflau in Sfanta Troita a Maicii Lui Dumnezeu.Stateau ca la Cina Cea de Taina,doar ca-si lasasera canitele cu vin alb,jos pe pământ in jurul Troitei,afara.
De la mica distanta,in curte langa Troita Sfanta,erau circa 3 -4 barbati imbracati in vesminte lungi de culoarea Cerului senin.
Unul dintre acei barbati de afara  spune privind la canitele cu vin,13 la numar, dar in acelasi timp privind si la IISUS HRISTOS in jurul Caruia stateau cei 12 Apostoli.
Si spune asa:

"Cu siguranta ,Stăpânul lor acum,este si Stăpânul meu !"
Si vad dragii mei, Sfanta Troita luminata de sfinte candelute cu ulei si din ceara curata,iar in mijlocul lor ,Mantuitorul nostru IISUS HRISTOS cu cei 12 Sfinti Apostoli. Cina Cea de Taina,in Troita Maicii Sale si a noastra a tuturor!
Ce mai este de spus ,dragii mei?
TROITA aceasta a Maicii Lui Dumnezeu ,a fost pur si simplu oranduita de Sus din Cer,de MAICA DOMNULUI si de MANTUITORUL nostru IISUS HRISTOS! 
Este cu adevarat o SFANTA TROITA divina,deoarece,asa a fost Voia Divinitatii,nu a oamenilor !
Sa ne bucuram cu totii dragii mei, si sa asteptam inca putin momentul sfintirii,moment in care si pana la care se vor mai petrece multe Minuni divine!
Eu m-am gandit la ziua de 4 IUNIE 2021,este o zi de VINERI ,o zi a Sfintelor Mironosite Marta si Maria ,surorile dreptului Lazar ,prietenul cel mai bun al Lui Iisus Hristos.
Voi vorbi si cu Soborul de Preoti si cu siguranta vor fi de acord. 
Asadar dragii mei, sa ne pregatim pentru Sfintirea Troitei Maicii Lui Dumnezeu,pentru 4 Iunie 2021 ! Cine doreste si poate sa vina la aceasta divina sfintire,îi vom astepta cu multa iubire si cu multa dragoste sufleteasca. 
Daca va interveni vreo schimbare ,vă voi anunta din timp prieteni dragi!
Deci,în ziua 4 iunie 2021,va avea loc Sfintirea Troitei sfinte a Maicii Lui Dumnezeu !
Ora o vom anunta, dupa ce Preotii vor cadea de acord!
Iata:
MARTA si MARIA :


Mironosiţele femei, cu miruri venind la groapa Ta, Mântuitorule, plângeau; iar Îngerul către dânsele a grăit, zicând: 
De ce socotiţi pe Cel viu cu cei morţi? 
Căci ca un Dumnezeu a înviat din mormânt“ 
(Alt tropar al Învierii de la aceeaşi slujbă).
Cu şase zile înainte de Paşte, o masă mare i-au pus lui Iisus în Betania, în prezenţa lui Lazăr. Marta se silea ca de obicei slujind la masă, în timp ce Maria, luând o litră de mir de mare preţ, unse picioarele Domnului şi le şterse cu părul ei. Cum Iuda, cel zgârcit, se arăta nemulţumit de o asemenea risipă, Domnul îi spuse că pentru îngroparea Lui îi păstrase ea mirul acesta (Ioan 12).

După Înălţare, Marta şi Maria însoţiră pe Lazăr pentru a răspândi Vestea cea Buna a Învierii.

Sa ne bucuram si sa multumim din inima din suflet,MAICII LUI DUMNEZEU si MANTUITORULUI nostru iubit,blând si drag,Iisus Hristos ,Fiul Lui Dumnezeu si al Prea Curatei Fecioare Maria ,pentru acest DAR divin,pentru acest Loc in care multi credinciosi isi vor gasi alinare si vindecare trupeasca si sufleteasca!
Cu dragoste,cu recunostinta si cu pretuire,Maria!
Iata din nou,si articolul din urma:






                          

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

..

                                Prieteni dragi,


SFANTA TROITA a MAICII LUI DUMNEZEU,arata divin de frumos si de minunat,si toate acestea vi se datoreaza si voua dragilor, celor care ati contribuit si veti contribui la ridicarea si pictarea Troitei Sfinte.

Intre Sfintele Pasti si Înaltarea Domnului,o vom sfinti.

Un sobor de Preoti vor desavarsi ,Slujba Sfintirii Troitei alese de MAICA LUI DUMNEZEU.

Va voi anunta, cu cel putin 7 zile inainte dragilor! 

                  .

Acum insa,suntem in asteptarea Sfintei mari Icoane cu Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil si a Heruvimului.

Iar acum ca sa va bucurati cu inima si cu sufletul,cu toata fiinta voastra dragilor, sa stiti ca oamenii care trec pe strada,prin faţa Troitei Sfinte,se opresc si se inchina,lasa lumanari aprinse in faţa usii,lasa flori. Si copilasii se opresc din joaca lor si se inchina la vederea TROITEI SFINTE. Imi curg lacrimi de bucurie cand vad din casa, ce se intampla in faţa Troitei Maicii Lui Dumnezeu.

.

Mai avem de pictat acest HERUVIM cu sase aripi! Dar chiar daca HERUVIMUL nu va fi gata,sfintirea Troitei Maicii Domnului tot va fi savarsita si desavarsita de un Sobor de Preoti,dar sa nadajduim ca va fi gata si Heruvimul,ne rugam impreuna ca totul sa fie desavarsit!


Atunci cand va fi gata,vom putea stabili si data Sfintirii Troitei Maicii Lui Dumnezeu!

Cine poate si doreste ca sa participe la Sfintirea Troitei divine, poate veni la Tecuci unde este asteptat (ă) cum mult drag si cu multa dragoste sufleteasca!Multumim din suflet tuturor donatorilor si-i asiguram ca ,Pomelnicele lor vor fi citite de un Sobor de Preoti la sfintirea Troitei,după care,vor fi depuse pentru totdeauna la piciorul Sfintei Cruci! Cine doreste ca sa mai doneze pentru SFANTA Troita a MAICII LUI DUMNEZEU,aleasa chiar de MAICA DOMNULUI ,o poate face in continuare astfel:

GHIORGHIU MARIA
Tecuci.
RAIFFEISEN BANK :
Cod IBAN:
RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307 !
Va rog insa,ca sa specificati la banca,pentru ridicarea unei TROITE !

Va multumesc cu inima si cu sufletul dragii mei,ca impreuna am putut zidi aceasta micuta Biserica pentru MAICA LUI DUMNEZEU,pentru SFANTA TREIME cu toti Sfintii Săi.

                 Cu dragoste si cu recunostinta,Maria.

18 comentarii:



  1. În 1921, Dienach, din cauza unei boli, a căzut într-o comă profundă și a rămas în această stare un an întreg la spitalul din Geneva. Când s-a trezit, a înregistrat in jurnalul său faptul că el a fost treaz, alert tot timpul, dar nu și în anul sau locul unde trupul său s-a aflat (adică 1921). În conformitate cu jurnalul de Dienach, conștiința sa a călătorit în corpul unui alt om, numit Andrew Northman, iar anul a fost 3906, adică peste vreo 2.000 ani!

    Iată un rezumat al evenimentelor;


    2000-2300: Omenirea încă se luptă cu problemele suprapopulării, cu distrugerea ecologică a mediului, cu inegalitățile economice, cu sistemul monetar greșit, cu lipsa de nutriție adecvată pentru toți oamenii și cu războaie minore locale. Oamenii trăiesc în această stare, fără să fie orientaţi către dezvoltarea spirituală.

    2204: Este colonizată complet planeta Marte, cu 20 de milioane de oameni. Dar, în anul 2265 un dezastru natural îi va omorî pe toţi. Niciodată omenirea nu va mai încerca să colonizeze Marte.

    2309: Ca rezultat al problemelor acumulate și nerezolvate, un alt dezastru mare vine pe Pământ și începe un mare război mondial. O mare parte a civilizației, așa cum o știm, nu mai există. În special, rasa neagră şi cea galbenă sunt distruse (adică asiaticii şi negrii).

    2396: Această schimbare profundă duce la stabilirea definitivă a unui Parlament global pe Pământ şi a unui singur Guvern global. Dar acest Parlament global, deși ei este ales prin vot de către oameni, el nu este al politicienilor sau oamenilor de afaceri, ci al oamenilor de știință, al inginerilor şi al tehnocraţilor. Banii, aşa cum îi ştim astăzi, nu mai există. Resursele planetare sunt redistribuite, iar acum sunt de ajuns pentru fiecare persoană. Suprapopularea, clima, hrana şi problemele ecologice sunt rezolvate. Viața este ușoară, și oamenii muncesc mai puțin în timpul vieții lor. Începe renumerotarea anilor, cu anul 2396 văzut ca anul 1 n.e. (noua eră). Cu toate acestea, Guvernul global este o formă de totalitarism, iar guvernele naționale se opun, direct sau indirect, pentru un mai multe secole. Oamenii au în continuare conștiința națională, neavând încă o conștiință planetară; numai după 2-5 secole aceasta a fost dobândită până la urmă. Deși nu mai există inegalitățile economice așa cum le știam, există încă inegalități la nivelul tehnologic și al proprietăților. Oamenii sunt slabi spirituali și lenţi. Această ciudată "Eră întunecată" durează până în anul 3400.

    3382: Un fenomen remarcabil se întâmplă în umanitate. Oamenii dobândesc brusc o nouă abilitate spirituală, pe care am putea-o numi hiper-viziune sau hiper-intuiţie. Are loc un acces direct la "marea lumină spirituală" sau la "cunoașterea directă", cu puteri creatoare extrem de puternice și o claritate uimitoare. De asemenea, apare o mutație majoră a creierului uman.

    3400-4000: O nouă "epocă de aur" apare în umanitate, după aproape 1.000 de ani de "eră întunecată". Acum, în guvernul global nu mai sunt oameni de ştiinţă şi tehnocraţi, ci "creatori universali", adică personalități care combină simultan calitățile și abilitățile de filosof, artist, om de știință, mistic etc. Totul în societate este gratuit: casă, alimente, mijloace de transport etc. Nu mai există nicio proprietate privată, iar singurele inegalitățile sunt cele legate de onoare și reputație. Succesul în viaţă al oamenilor nu mai este dat de nivelul de trai, ci de dezvoltarea lor emoțională, mentală și spirituală. Oamenii lucrează doar doi ani în viața lor, între 17 şi 19 ani. Populația de pământ este mai mică cu un miliard de oameni, și există abundență de produse pentru un trai decent. Legile în societate sunt reduse la doar câteva, întrucât intenţiile negative sau criminale ale indivizilor sunt aproape inexistente.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru persoana care descrie ca intampina greutati cu ruda/mama sa ca are comportament neadecvat, trebuie sa stiti ca in vremea comunismului, nu toti erau botezati in biserica. Venea preotul acasa si boteza cu parintii si nasii de fata copilul. Botezul avea loc in apartamentul acela cutie de chibrituri. Se incalzea apa de baita, si se facea cu grija. De aceea sunt acum reticente in a merge la biserica pentru ca nu religia te impinge in viata ci chiar viata insasi. Stim si noi ca te duci la biserica sa socializezi. Socializarea e diferita de a fi in viata. Nu lasa prejudecatile sa-ti umbreasca mintea! Lectia in viata este iubirea si daca mergi pe calea iubirii nu ai de pierdut. Nu este asa usor. Inca la varste inaintate oamenii invata ce este iubirea. Nu este usor sa spargi tiparele dogmei.
    Ca o tii pe mama dumitale in varf de cutit sa danseze cum iti place dumitale nu este bine. Nu arati ca o cinstesti. Nu ti se cere sa o iubesti ci sa o cinstesti. Sper ca am ajutat.
    Nota: Eu nu sunt mama deci nu am cum sa stiu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este o matusa care face rau intregii familii, inclusiv copiilor ei.

      Ștergere
    2. Este gresit a spune sau a merge la biserica pentru socializare. Mersul la biserica ar trebui sa se faca pentru a fi mai aproape de Dumnezeu in Casa Sa si pentru a vorbi cu El.

      Ștergere
    3. C 3.49 care vad ca nu aveai somn:
      Ce treaba ai tu cu cine unde trebuie sa fie?
      Dupa mintea ta nu trebuie sa fie la biserica, ci la carciuma.
      Dar ce treaba ai tu unde trebuie sa fie cineva? Nu inteleg.
      Nu ai auzit ca pe vremuri cand erau molime, se faceau slujbe, ieseau cu moastele sfintilor in sate si orase, mergeau oamenii la biserica si se vindecau trupeste si sufleteste, molima disparea ca prin minune.
      Acum, oamenii vor spitale in loc de catedrale sau biserici si Dumnezeu le da, ca prea si-au dorit. Asa ca e bine sa avem grija ce ne dorim, sa nu dorim raul nostru sau al aproapelui!

      Ștergere
    4. @An 21:57
      Intr-o familie in care mama este incapacitata, copii in mod natural se indreapta catre o alta persoana feminina a familiei extinse sa-i iubeasca, protejeze si prima persoana gasita devine mama surogat. Poate fi o matusa sau chiar bunica si pe ea o iau drept mama.
      Dar matusa, bunica, pot sa nu fie pregatite pentru astfel de situatie si atunci ofera si ele din ce au.
      Daca nu primesc nimic, copiii se reorienteaza a doua oara. Mai au si un tata la care sa mearga sa ceara afectiune si bani.

      "Dupa mintea ta nu trebuie sa fie la biserica, ci la carciuma."
      No comment!

      "Dar ce treaba ai tu unde trebuie sa fie cineva? Nu inteleg."
      Nici eu! De cand sunt eu rezolvitor de probleme altuia? Si gratis? Sa se fereasca de ea si gata!

      "Acum, oamenii vor spitale in loc de catedrale sau biserici si Dumnezeu le da, ca prea si-au dorit. Asa ca e bine sa avem grija ce ne dorim, sa nu dorim raul nostru sau al aproapelui!"
      No comment!

      Ștergere
  3. SUA Avertizeaza asupra unei posibile Explozii eminente la Sarcofagul Nuclear de la Cernobil, nesolutionat corespunzator, cu contaminarea radioactiva de rigoare a Europei,avea si doamna Maria un mesaj cu o explozie la o centrala nucleara-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Război în Israel, atac cu 500 de rachete!!!

    S-a decretat stare de urgenţă în zonă, reuniune a Consiliului de Securitate al O N U
    Grupurile fundamentaliste Hamas şi Jihadul Islamic au lansat peste 500 de rachete, în ultimele 36 de ore, din Fâşia Gaza spre teritoriul israelian. Bilanţul actual în Israel este de trei morţi şi peste 120 de răniţi, iar în Făşia Gaza depăşeşte 32 de victime.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Absolut toti oamenii de pe intreaga planeta ar trebui sa fie constienti ca razboaiele nu aduc nimic bun. Ce rost are sa se razboiasca intre ei si sa se bucure altii de necazurile celor in cauza?
      In loc sa prefere pacea, bunastarea, aleg sa se omoare. Dar pentru ce? Pentru ceva vremelnic, trecator din lumea asta?

      Ștergere
  5. https://youtu.be/DG6Yi_5UV0M?t=13

    RăspundețiȘtergere
  6. La biserica mergi sa te rogi,este casa lui Dumnezeu și Maica Domnului
    Mergi din dragoste din iubire fata de divinitate.
    Sa mergem cât mai mulți sa ne rugam ca BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți să ne apere de războaie,boli de tot raul si nu in ultimul rand sa ne apere de războiul dintre noi.
    O zi binecuvântată tuturor

    RăspundețiȘtergere
  7. 21,33''Pentru ce??'' Pentru PAMINT ,binenteles Palestinienii sint Vinovat dupa spusa evreilor pentru ca nu vor sa le dea casele si pamintul din Ierusalim pentru noul val de colonisti cum le-au dat timp de 80 de ani ajungind straini in propria tara.
    Sa nu uitam ca evreii la un congres din 1899 la New York voiau sa-si faca intii o tara in Bucovina si Basarabia si chiar toata Moldova si ne-a salvat doar constitutia din 1923 si chiar comunismul adus la noi tot de evrei dar care apoi nu le-a mai placut.
    Dar tot au facut sa le pierdem in favoarea Rusiei dupa ce in 1940 au tras in armata romana in retragere ei si nu rusii au umplut cimitirele Bucovinei cu soldati romani morti,ca si la rascoala din 1907 a taranilor si mosierilor romani contra expoatarii lor de catre arendasii evrei care atunci inca nu aveau drept constitutional de a cumpara pamint in Romania cum doreste acum PNL Evreiesc sa- l vinda la straini evrei pregatindu-ne soarta palestinienilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da... se pare ca oamenii nu si-au dat seama ca nu iau nimic cu ei pe lumea cealalta, ca totul este trecator si ca nu este bine sa-si piarda sufletul definitiv, pentru vesnicie, unde se vor duce in iad daca fac rau pe pamant.
      Asupritorii vor da socoteala in fata lui Dumnezeu.

      Ștergere
  8. d-na MARIA a vazut ce scrie an C?-iata aici cuvinte jignitoare nu ce intrebari va pun altii si la care nu aveti raspuns

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc ca mi-ai spus ! Am sters ! Aceasta sau acest C,este bun de legat si dus ca sa se vindece !

      Ștergere
  9. Dupa vizita lui Citu , Bruxelul a respins definitiv finantarea din banii UE a planului Romaniei pentru irigatii, desi canalul Siret -Baragan respecta conditiile de agricultura ecologica cu un consum minim de energie, ne asteapta secete mari in viitor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. specialistii au spus ca oltenia va fi desertificata iar BARAGANUL nu va mai rodi-mare pacat de canalul SIRET-DUNARE era o lucrare minunata

    RăspundețiȘtergere
  11. am scris un mesaj despre sfintirea troitei pe 4 iunie -nu a aparut era important!

    RăspundețiȘtergere