sâmbătă, 29 mai 2021

FURTUNA PUTERNICA LA SUD ! MULT PRAF SI NISIP !

                                             29 Mai 2021,ora 5,12 !

                                  Dragii mei,


In aceasta dimineata in zori, ma trezeste o lumina alba si stralucitoare foarte,lumina ce-mi arata inspre Sud o strada sub un Cer de ziua.

Brusc, linistea ce domnea sub Cerul liber, a disparut si astfel,vad cum de jos de la pamant se ridica nori de praf si de nisip.


.
Nu se vedea om cu om ,dar nici ce era in jurul  acelei strazi in mijlocul furtunii cumplite.
Dragii mei, furtuna care incepuse nu era de ploaie,ci era o furtuna cumplita ce ridica in aer tot praful si tot nisipul.
Unde si cand se va intampla aceasta ,eu nu stiu a va spune dragilor. Ceea ce stiu,este faptul ca,asa va fi precum mi s-a aratat.
Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului,ca sa ne ajute si sa ne apere cu mila si cu iubirea Sa de oameni,amin!
Cu dragoste,Maria.


3 comentarii:

  1. Efectul schimbarilor climatice datorat incalzirii globale urmate de foamete si razboie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Renuntati sa mai poluati! Totul se intoarce impotriva celor ce polueaza!
      Sa nu se mai foloseasca autoturismele personale pentru deplasare doar pentru a traversa strada cu ele sau pentru a le parca pe plaja, ca nu pot sa faca cativa pasi, parca ar fi ologi (si atrag acest lucru daca procedeaza astfel). Altii parcheaza chiar in usa de la intrarea in magazine astfel blocand accesul.
      Lasati, ca miscarea va face bine, insa lenea - NU! Lenea, nemiscarea va imbolnavesc, va distrug si nu faptul ca mergeti cativa pasi pe jos! Astfel, daca nu mai sunt folosite in exces masinile, nu va mai fi atata poluare.
      In trafic vezi omul si masina (care are de fapt 4-5 locuri).
      Situatie intalnita des - exemplu de neurmat: Daca 4 membri ai unei familii se deplaseaza in aceeasi directie, de ce nu pot folosi acelasi autoturism si trebuie fiecare sa foloseasca propriul autoturism (4 persoane, 4 autoturisme)????? De neinteles! Astfel nu ar mai polua atat si ar fi mai rentabil! Toata aceasta rautate, prostia, egoismul, razbunarea pe intreaga natura si Creatie a lui Dumnezeu, indolenta, toate se vor intoarce impotriva omului!!! Insa din nefericire mai stau sa suporte consecintele si cei nevinovati...

      Ștergere
  2. S-ar putea sa fie acest CICLON care va afecta partea de sud a tarii ......

    RăspundețiȘtergere