joi, 20 mai 2021

PENTRU MARIA ! FLORI DIN ADEVARUL DUHULUI SFANT !

                                                  

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

.

19 Mai 2021, ora 6,09 !

Hristos a Inviat, dragii mei !

In aceasta dimineata, m-a trezit un glas care spunea ceva tare frumos . Glasul spunea asa :

"Maria ! Flori pentru Maria !
Flori din ADEVAR !
Flori din ADEVARUL DUHULUI SFANT !"
Moment in care,am in fata ochilor inchisi, pagina mea de BLOG DUMNEZEU  EXISTA - MARTURII !

Dumnezeu există - Mărturii.

Maria Ghiorghiu.

Vedeam o fereastra  a Blogului prin care ,doua maini scot un buchet de flori divine si le intinde spre mine ,graind asa:

"Maria ! Flori pentru Maria !
Flori din ADEVAR !
Flori din ADEVARUL DUHULUI SFANT !"


.
Dupa care, totul dispare asa precum a si aparut.
Prieteni dragi, va rog din suflet ca tot ce am scris in acest articol,sa nu o luati ca pe o lauda de sine,ci cape un ADEVAR al DUHULUI SFANT.
Pentru mine,ceea ce am vazut,ceea ce am auzit, Florile divine pe care mi le-au intins cele doua maini divine,mi-au dat multa putere si tarie sufleteasca,m-au bucurat enorm de mult, si nu in ultimul rand, am bucuria si multumirea sufleteasca ca tot ce fac, este bineplacut Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului.
Eu daca fac VOIA DUHULUI SFANT,sunt cel mai fericit suflet din Univers.
Cu totii dragilor trebuie sa incercam ca sa facem Voia Duhului Sfant si a Maicii Prea Curatei Fecioare Maria,ca sa avem parte de bucurii duhovnicesti si de mantuire.
Cu dragoste,Maria.


2 comentarii:

  1. Invazia extraterestră care vine...
    (Cuvânt primit de la Domnul de Barbara Francis - 19 mai 2021)

    Domnul: „Fiică, vorbește despre „invazia extraterestră” care urmează... (înșelăciune demonică). Vorbește despre amăgire și minciuni ...

    Morminte antice vor fi deschise... Mulți vor leșina de frică iar inimile unor oameni vor ceda. Acum este momentul să Mă cautați.

    EU SUNT.

    Nu vă lăsați înșelați, veți vedea semne în lună, în soare și în stele. Sunt întotdeauna cu voi, acestea sunt într-adevăr vremuri periculoase. Dușmanii voștri vor fi cei chiar din propria voastră casă... V-am avertizat să nu aveți încredere în nimeni.

    Un rău mare vine și va încerca să-i supună pe cei slabi. Am plasat Îngerii Mei printre voi. Vă spun din nou, SĂ NU VĂ FIE FRICĂ de ceea ce urmează să vadă ochii voștri. Continuați pe cărarea îngustă. Fiți sfinți precum și EU SUNT Sfânt.

    Nu vă temeți, aceste lucruri trebuie să se împlinească, așa cum a fost la început, așa va fi și la sfârșit... Uitați-vă înainte, răscumpărarea voastră este aproape!

    Iisus Hristos."

    RăspundețiȘtergere