joi, 20 mai 2021

PANDEMIA VA TRECE ,IAR NOI NE VOM BUCURA DE VIATA FRUMOASA!

                                                    20 Mai 2021,ora 6,22 !


                              Hristos a Inviat, dragilor !


In aceasta dimineata ,treeaza fiind,am in fata ochilor inchisi o imagine vie,o imagine de care-mi era tare dor.

Vedeam o strada inspre rasarit,un Cer senin de ziua si pe strada vad doi tineri care se bucura tare mult ca se revad.

Unul dintre ei,inchide pumnul de la mana sa dreapta si voia sa se salute asa. Prietenul lui insa, ii prinde pumnul,ii desface degetele si astfel, isi strang mainile,fara teama de a se mai infecta cu Covid 19.




Aceasta era bucuria revederii,aceasta era bucuria imbratisarii si a strangerii de maini.

Doamne ajuta dragii mei,ca sa fie cat mai curand aceasta veste minunata,sa se implineasca cat mai repede .
                                  Cu dragoste,Maria.
                            

24 de comentarii:

  1. Dar valurile programate pentru septembrie si inca ..... dar tulpinele noi, ..... dar vaccinurile contractate deja pentru anii urmatori, mai multe decat dublu populatiei ...... constrangerile care se mentin in continuare si descriminarea celor nevaccinati .....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 12:25 orice virus nou sufera mutatii, deci virusul nu "se programeaza" cum spui tu.Este posibil in perioada rece a anului sa reapara valul 4 alaturi de gripa si virozele sezoniere.Si este firesc sa fie actualizat si vaccinul covid pentru noile tulpini.Si DA, ca toti oamenii deschisi la minte sunt pro vaccinare si nu mi se pare corect sa fiu discriminata din cauza celor Nevaccinati

      Ștergere
    2. 15,42 perfect ti-ai facut vaccinul, fa si doza a3a cand o vor oferi si atunci vei fi protejat(a) peste 90% si ca orice om deschis la minte nu mai poti da vina pe nevaccinati pt valul 4,ca ei isi asuma pana si libertatea de a se imbolnavi sau de a muri. Valul 4 nu se mai justifica atata timp cei care vor sa se protejeze au luat vaccinul iar ceilalti au ales sa nu il ia, zik sî eu!

      Ștergere
    3. Nu prea ești deschisa la minte. Mai citește( pe net) și alte păreri,de la adevărații specialiști( daca vrei,dar nu vrei). Ce discriminare suferi,dacă ești vaccinata? Ești protejată,de ce vrei să fie obligați și alții să fie vaccinați,daca ei cred că nu e bine?

      Ștergere
    4. Adică cum tanti ești discrimanată ???
      Te-ai vaccinat ai scăpat de bolă și forme grave.
      Nu așa ziceau pretinii tăi????
      Vaccinul nu are nici o valoare.
      Nu te scapă de boală nu te imunizează nu împiedică transmiterea virusului.
      Și atunci de ce să mă vaccinez???
      Restul ține de puțină minte.

      Ștergere
    5. Daca nu ar fi existat vaccinul anticovid, masca si distantarea sociala nu ar fi fost suficiente pentru a tine sub control pandemia.Ar fi fost si acum lockdown.Faptul ca avem aceasta posibilitate de a ne imuniza, asta face diferenta intre ce a fost si ce va fi.Virusul nu va disparea, repet,va suferi mutatii.

      Ștergere
  2. De ce nu exista vaccin anti-cancer, anti-diabet, anti-insuficiente de organe?
    Pentru covid exista tratament, de ce atata insistenta cu vaccinarea?!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru ca acesta nu e un vaccin ci e nanotehnologie. Au planuri "marete" demonii cu umanitatea. Ne vor roboti. Dar nu le va reusi!

      Ștergere
    2. Exista vaccin anticancer ....

      Ștergere
  3. Nu va mai fi nici un virus si nici o pandemie.
    Gata,oficial sa terminat.Nu mai vine nici un val 4.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pina sa treaca Pandemia azi judecatorii Curtii Constitutionale au votat azi cu 9 la 0 ca Legea 55 e neconstitutionala ca si starea de Alerta a Dictatorului dar actul va fi oficializat doar la inceputul lunii viitoare spre GHINION-ul puterii in favoarea celor amendati neconstitutional care o sa-si putea recupera banii de la DICTATURA Iohannista-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pentrucă în curând capii plandemiei a acestui război biologic vor fi anihilați...

    RăspundețiȘtergere
  6. DOAMNE AJUTA!Apara-ne de tot ce e mai rau,boli,dusmani vazuti si nevazuti.AMIN!

    RăspundețiȘtergere
  7. Pandemiea va trece dar nu stie nimeni când se va întâmpla lucrul acesta.

    RăspundețiȘtergere
  8. https://mucenicul.wordpress.com/2021/05/08/bomba-lucrarea-stiintifica-a-institutului-salk-dezvaluie-ca-proteina-covid-spike-cauzeaza-cheaguri-de-sange-mortale-si-se-afla-in-toate-vaccinurile-covid-cu-premeditare/

    RăspundețiȘtergere
  9. In primăvară la anul scăpăm de pandemie!? Pandemia se termina definitiv.

    RăspundețiȘtergere
  10. Viata care a mai ramas si NU frumoasa, cu pensiile Blocate citiva ani ,fara drept de pensionare Anticipata si fondulde pensii blocat ,cresterea virstei de pensionare La 70 de ani unde jumatate din barbati nu vor mai ajunge,conform celor impuse de Bruxell evreilor de la conducere Citu ,Iohannis ORBan pentru a putea primii din cei 90 miliarde promisi ca MAREA cu Sarea de Iohannis de la UE in campaniile electorale pierdute de cei de la putere au ramas apoi 30 si apoi 28 miliarde si astia doar cu respectarea conditiilor si restrictiilor amintite si ajunse la publicul roman prin usi laturalnice ale unor europarlamentari.
    Deci n-i sa promis de DICTATORUL Iohannis pasarea de pe gard si ne asteapta doar cu tepele parilor din gard.
    OFF ,OFF,VIATA GREA si Amara ii asteapta pe fraierii de Romani care i-au votat pe ALOGENI-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Era sa uit si de capacul pus peste tara si de vinzarea tarii si a bogatiilor ei la straini pregatita de evreii de la conducere,ultimul fiind bogatiilor romanesti de gaze din Marea Neagra vindute ungurilor de la OMV-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa cum evreii si-au vandut tara, pamanturile si au ramas fara tara, asa vor pati si romanii daca nu gandesc si nu isi pastreaza pamanturile, sa nu le mai instraineze. Cand se vor trezi, nu vor mai avea unde sa locuiasca, unde sa se intoarca daca vor continua sa isi vanda proprietatile mai ales din mediul rural!

      Ștergere
  12. Departamentul de stat SUA spune ca virusul Sars Cov- 2 nu a avut o evolutie naturala ci artificiala pornind de la doi bolnavi din Wuhan care colaborau si cu armata Chinei.
    Deci teoriile conspirationiste se confirma ca si mesajul primit de doamna Maria,Bomba biologica-craciun.

    RăspundețiȘtergere