luni, 3 mai 2021

SE VA INTAMPLA IN ROMÂNIA ! MARE,PUTERNIC IN ROMÂNIA !

 

.
Hristos a Inviat ,dragii mei !

Ne-am odihnit cu totii,ne-am bucurat de Sfanta Inviere a Domnului si Mântuitorului nostru Iisus Hristos,ne bucuram de Maicuta Domnului si de Sfintii Săi, si nu in ultimul rând ,ne bucuram de inca 2 zile a Sfintelor Pasti,alaturi de cei dragi fiecaruia dintre noi.
Dar,a venit timpul ca sa aflam ce ne mai asteapta,si nu de la mine scriu,ci numai cu Voia si cu Graiul Duhului Celui Prea Sfant,numai din PORUNCA LUI IISUS HRISTOS si din graiul prea dulce al Maicii Prea Curate Fecioara Maria.
Dragilor, mai sunt persoane care ma suna si-mi spun ca sunt asa zisii mesageri ai Lui Dumnezeu, iar cand vad ca acestea om niau de-a dreptul pe aratura,daca vad ca nu vor sa-nteleaga ca eu scriu numai de la Duhul Sfant si ca nu oblig pe nimeni sa creada sau sa nu creada,atunci le inchid telefonul fara vreo alta discutie.Proabil ca nu mai au succes pe la usile credinciosilor,li se inchid usile in nas,asa ca, incearca si pe internet si chiar suna cu obraznicie la telefon si cer explicatii,deoarece, acesti indivizi ,individe au deja o scara ierarhica intre ei.Un asemenea telefon am primit astazi.Dar cu mine nu le merge!!! Îi sfatuiesc sa stea in banca lor, sa-si vada de religia lor, sa-si puna cate grade vor si sa ne lase in pace pe noi crestinii orotodocsi si catolici,pe Biserica Crestin Ortodoxa si Catolica. Si sa nu se mai erijeze in Judecatori si tot felul de mesageri a MANTUITORULUI HRISTOS! Sa nu se atinga de Ortodoxie si nici de adevaratii romani crestin ortodocsi si catolici! 
Dar, sa intru in subiect dragii mei,
In zorii zilei de 2 Mai 2021,ma trezeste un glas care spune cu fermitate asa:
"România !
Mare,puternic ,in România !"
Dragii mei, stiu,va duceti cu gandul la un posibil Cutremur de aceasta intensitate.Sa ne gandim totusi,ca in Mesaj nu s-a mentionat cuvantul, Cutremur.
Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului,cu lacrimi si suspine sa ne rugam,ca sa ne apere,ca sa ne ocroteasca ca pana acum, si sa-I promitem ca vom incerca macar,vom incerca sa fim mai buni,mai intelegatori si ca ne vom intari in Credinta!
Cu dragoste,Maria.

10 comentarii:

  1. Nu pare a fi cutremur; pare mai degraba asociat cu cuvantul "val"- val de.... dar pare a fi de alta origine decat cea fizica. Sigur, sigur nu e de bine dar e posibil ca finalul sa fie unul curatitor. Pe vazute.

    RăspundețiȘtergere
  2. Iohannis et company-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Poate fi vorba si despre un om " mare, puternic in Romania" , atunci nu ar fi de rau. Vom trai si vom vedea, de va fi cutremur iar vom vedea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Răspunsuri
    1. 03.47 numai proteste aveti in capul ala care suna a gol.

      Ștergere
    2. 21:32, trebuie sa fie aceste proteste. Trebuie sa se intample REVOLUTIA. Numai asa scapam de escrocul de la conducere, de slugoiul ordinar al strainilor, ce nu face altceva decat sa distruga aceasta tara pas cu pas. Romani dragi treziti-va si starpiti acest rau care macina tara si poporul roman!

      Ștergere
  5. Asa gandesc si eu,poate se va ridica cineva mai puternic si va fi România Mare
    Doamne Ajuta.
    Sper doamna Maria sa vină ceva de bine sa fim si noi un pic mai bucuroși si mai fericiți.
    Sa vedem oameni cu zâmbetul pe buze.
    Doamne sa fie ceva pentru acest popor,ceva de bine.
    Cu mult drag doamna Maria

    RăspundețiȘtergere
  6. Mesajul Divin din 1 ianuarie 2016,scris de doamna Maria,sa vina la sfintirea Sfintei Troite,a MAICII DOMNULUI,asa cum au prezis si alti profeti,ca Romania a fost aleasa de Divinitate,sa se nasca MAICA DOMNULUI,MANTUITORUL LUMII,IOAN BOTEZATORUL,si alti Sfinti,mentionati in BIBLIA CEREASCA.Cand va fi scoasa la lumina,tot pamantul se va cutremura,in cata minciuna am trait pana in prezent.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mare,Puternic in Romania e Soroș.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai exista acest nemernic? Sau e vreo clona a acestei stafii?

      Ștergere