luni, 17 mai 2021

60 DE MILIOANE DE OAMENI S-AU VACCINAT !

                                                 17 Mai 2021,ora 2,46 !


                 Hristos a Inviat ,dragii mei !


In aceasta noapte dragilor, m-a trezit un glas care punea o intrebare.

Glasul intreba asa:

                "Vaccinarea!

               Cati oameni s-au vaccinat ?


Iar un alt glas, a dat raspunsul.
Acesta a fost asa:

Saizeci ! 60 !
60 milioane de oameni au fost vaccinati .
60 MILIOANE de oameni s-au vaccinat .
60 Milioane de adulti ,s-au vaccinat !"
Dupa care,glasul a disparut.
.
Dragii mei, unde sunt acesti 60 de milioane de oameni adulti vaccinati,in ce tara anume,eu nu stiu a va spune.
Ma gandesc ca,la nivel global ,cred ca sunt deja mai multi vaccinati.

.

Cu siguranta dragii mei,vom afla de aceasta cifra de 60 de milioane de oameni adulti vaccinati.E un numar foarte mare,e o cifra rotunda si nu va trece neobservata.
Deja in clipa aceasta cand scriu,Tv e deschis si se vorbeste de valul 4, care ar veni din toamna.
Ce pot eu sa mai spun dragilor ?
As dori sa va spun, ca s-aveti mare grija,deoarece, COVIDUL este un monstru,un ucigas cumplit.
Chiar daca s-au mai relaxat masurile de prevenire a PANDEMIEI ,sa nu uitam ca Virusul este cu noi, este printre noi si chiar intru noi.
La cel mai mic simptom dragilor, sa luam masuri si sa nu ignoram boala.Plamanii fiecaruia dintre noi,in clipa in care suntem infectati cu acest cumplit COVID 19,sunt cei mai expusi la imbolnavire si ne poate fi fatal.
Daca MEDICUL de familie va recomanda ca sa va vaccinati anti -covid 19,daca va asigura ca nu vor fi efecte adverse grave,este foarte bine sa va vaccinati,dragilor. 
Eu inca nu m-am vaccinat, deoarece ,am si alte probleme de sanatate, care nu-mi permit in acest moment sa ma vaccinez.Dar, o voi face imediat ce MEDICUL meu curant isi va da acordul pentru acest vaccin. 
Cu dragoste,Maria.


64 de comentarii:

  1. In SUA sau vaccinat 37 procente din populatia de 330 milioane,deci circa 111 milioane ,iar multi nu mai vor sa faca rapelul majoritatea din ei republicani-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Uite asa se baga soparlele. Fiecare sa decida dupa cat il duce mintea, dupa cate a citit despre intepare si mai ales, dupa ce citeste Apocalipsa, dar si Matei. NIMENI nu are voie sa influenteze pe celalalt intr-o problema atat de dubioasa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dna Maria dv v-ati vaccinat ????
    Va rugam raspundeti sincer si la obiect !!!!! Eu DA !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Anonim17 mai 2021, 23:03 Se vedea ca nu ai citit articolul acesta!

      Ștergere
    2. 23.03, n-ai decat! Este decizia proprie si daca doreste cineva sa se vaccineze cu vaccin experimental, nu are decat!
      Fiecare are acum liber arbitru. Dupa vaccinare, nu se stie daca nu devine leguma sau fara liber arbitru, fara suflet, zombi etc. Sau devine un bolnav, o cifra in plus in jurnalul de la stiri.

      Ștergere
  4. Specialistii au spus foarte clar ca si cei care se vaccineaza trebuie sa se fereasca in continuare de covid pentru ca se pot infecta. Deci vaccinul NU protejeaza si nu garanteaza ca nu se vor mai imbolnavi oamenii!!!
    Mai sunt si sutele de mutatii ale virusului aparute. Odata scapat acest virus, se pare ca nu prea mai poate fi controlat. Va suferi mutatii permanente, iar vaccinurile nu vor tine pasul cu acest virus. Virusul acesta nu este ca oricare alt virus obisnuit. Covidul se adapteaza, e mai special.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. AIUREA! Specialistii de la televizor? Un vaccin care nu functioneaza, NU este vaccin, simplu. E ALTCEVA.Un om informat citeste despre mai multe pareri si pe cat se poate, in mai multe limbi straiune. Daca nu stiti, invatati sa utilizati google translator
      Daca un medic francez cu premiul Nobel (Montagner) arata farsa acestui covrig, mai degraba il cred pe el decat neica nimeni de lanoi. S-au publicat listele medicilor care au luat bani de la firmele vacciniste si ce sa vezi, erau pe listele de plata si nume foarte cunoscute. Lumea s-a schimbat. Puneti mana si informati-va din mai multe surse apoi decideti,

      Ștergere
    2. Eeeee, parca virusul gripal nu avea alte noi și noi tulpini....

      Ștergere
    3. Ati vazut ca de cand cu covrigul a disparut gripa? Pur si simplu! Nu mai avem raceli, gripe si alte cele. Ci doar covid care necesita vaccinuri scumpe.

      Ștergere
  5. Peea de la Neamul Romanesc ;Avem la palatul Victoriei un Guvern cu accente naziste si bolsevice''-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. 33.000 de vaccinati s-au imbolnavit in ultima perioada anticovid! Deci despre ce imunitate de "turma" vorbim?????? Nu exista asa ceva! Mari somitati din medicina spun foarte clar ca este o prostie cu imunitatea de turma. Ne mai considera si turma. Unii sunt precum oile, turmele. Se duc precum oile la vaccinare.

    RăspundețiȘtergere
  7. Este o mare ceata peste tot . Fiecare crede ce vrea . Ideea e ca daca ajungi in spital ai sanse mari sa nu mai iesi viu . Vorba cuiva . Virus creeat de americani . Scopul a fost sa omoare tot ce e bolnav cronic si batran . De asta au si tinut spitalele inchise pentru bolnavii cronici . Suntem guvernati de dementi . Stiam ce urmeaza de la cineva care a avut functie in servicii . Am zis ca virbeste tampenii cand mi-a spus ce vor face politicienii si medicii . Sa adeverit tot ce a spus . Dracu stie ce e si cu vaccinurile astea . M-am vaccinat dar stiu destul de multa medicina sa repar daca vaccinul nu ar fi ok . As fi preferat unul rusesc cubanez sau pe ultimul loc chinezesc . Sau unul ptr poliomelita sau tbc care eram sigur ca ar fi asigurat protectia contra a ceea ce au creeat tampitii astia . Daca pe politicieni i-ar fi interesat de noi nu ar fi blocat activitatea institutului cantacuzino . Nu ar fi scos ivermectina de pe piata . Politicienii si medicii au interesul sa ne rareasca . Va meritati soarta ca daca ati fi avut coloana certebrala ieseati in strada si le rupeati gatul la criminalii astia . Da asta e .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au fost medici care au murit dupa ce au facut vaccinul desi stiau ce sa faca. Deci nu puteti sa spuneti ca daca aveti cunostinte de medicina puteti sa scapati daca aveti reactii severe dupa vaccin!

      Ștergere
    2. Cunosc un caz,medic sub 60 de ani care după va ccin a orbit.

      Ștergere
    3. Dupa vaccin apar umflaturi ale axilei, ale ganglionilor limfatici alaturi de multe alte simptome care nici la cei bolnavi de covid nu le-ar fi aparut, dar dupa vaccin apar!!!!!!
      Nu te joci cu glandele!

      Ștergere
  8. Nimeni nu poate da asigurari ca nu apar efecte adverse grave.
    Nici medicii nu au putut evita si estima ce se poate intampla in urma vaccinarii. Cei care au murit, s-au imbolnavit sau sunt grav afectati in urma experimentarii vaccinarii sunt cobai.
    In timp li se va modifica ADN-ul acestor cobai. Dar doar nu au fost obligati, ei au ales sa se vaccineze.

    RăspundețiȘtergere
  9. Vaccinatii transmit virusul si nu sunt nici ei protejati!!!!!!!!!!!!!
    Persoane vaccinate au facut a 2-a oara virusul dupa aproape 3 luni de la vaccinare si au facut o forma mult mai grava decat prima data cand nu erau vaccinati. Au ramas cu sechele grave.
    Altii au murit dupa vaccinare deoarece s-au imbolnavit. Oare nu trebuiau sa fie protejati? Si de ce au mai si decedat dupa vaccin????? Ca nu mai aveau voie sa faca forma cel putin asa grava si sa mai si moara. Deci mai bine ramaneau nevaccinati ca le era mult mai bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23.49 cum le stii tu pe toate...

      Ștergere
    2. An.20.29 cine are urechi să audă și ochii să vadă poate pricepe cat "bine" ne vor acești trădători de țară și neam care ne conduc și insistă să ne facă "sănătoși".....

      Ștergere
  10. Dna Maria, educatia sanitara lipseste cu desavarsire. Sunt f multi care nu constientizeaza pericolul si urmarile infectiei. Se pare ca e vorba de afectarea sangelui, nu a plamanilor in special. Urmarile sunt f grave. Se ramane cu afectarea inimii, cu probleme neurologice si chiar psihice. Cu toate astea, multi vor si in vara asta sa calatoreasca, aducand alte tulpini apoi in tara. Nu se pot abtine 1 an, 2 ani sa stea potoliti. Dar are grija Universul de ei si vor primi si ei rasplata. Ar trebui inchise toate granitele tarilor caci va veni tulpina din India si va face prapad.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De la vaccin se fac tromboze si alte probleme apar pentru ca inca este in faza experimentala dupa cum scrie producatorul si pe prospect.
      Aveti mare dreptate, 05:28. Chiar nu au calatorit atata de au adus oamenii boli dintr-un loc in altul al lumii? Au ajuns microbii, virusurile sa se adapteze din cauza asta, a calatoriei oamenilor, din cauza tranzitului, a fluxului astuia de nedescris, s-a ajuns aici. Sa se mai potoleasca cei care tot calatoresc precum nomazii de pe vremuri peste tot. Parca nu ar avea casa de merg ca nomazii! Vor fi pedepsiti de Dumnezeu pentru ce fac, dar pana atunci apuca sa raspandeasca microbii, virusurile de toate tipurile, apuca sa faca raul pana sa fie pedepsiti, din pacate!

      Ștergere
  11. Dacă s-au vaccinat 60 de milioane de oameni....asta e.Nu înseamnă toți oamenii de pe planetă trebuie să fie .Glasul face o constatare iar dv.ne spuneți să credem tot ce auzim la tv.Tot la tv s-a spus că doar 227 de oameni au murit de covid iar restul au avut covid ca boală secundară. De ce îndemnați oamenii să se vaccineze ,cine vă dă acest drept?Nici măcar glasul pe care le-ați auzit nu indeamna la vaccinare.

    RăspundețiȘtergere
  12. Doamna Maria stiu ca ati avut un mesaj in care spunea sa consumăm SANA.
    SANA contra acestui virus e bine sa mâncăm.
    Asa cum spuneti fiecare face după cum ii dictează inima sau medicul lui.
    Multumesc lui Dumnezeu ca nu prea am avut nevoie de doctor.
    Doctorul meu este Dumnezeu.
    Cu mult drag si sa ne bucuram cu toții de sanatate si bucurie.
    Cu mare drag si o zi binecuvântată tuturor.🌹

    RăspundețiȘtergere
  13. Pentru cei care au vise despre Divinitate este chemarea de a se indrepta in credinta lor si de a face fapte bune pentru oameni.

    RăspundețiȘtergere
  14. Iohannis a promulgat legea montarii bratarilor electronice de urmarire a gainarilor urmariti penal.
    Bineinteles ca legea nu se aplica la hotii de case cu 47 dosare penale ca el cu garda de corp ca si Basescu,dar pe care le pot pierde ulterior inclusiv pensia in cazul dovedirii colaborarii lor cu securitatea si contributiei lor la instaurarea Dictaturii.
    Curind,Curind le vine Rindul ca si a altora care i-au sustinut ,Pas cu Pas ca si lui Ceausescu et company-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu va vaccinați!Vaccinul e semnul fiarei,fără vaccin,la fel ca și fara cip nu se va putea cumparara și vinde,exact cum spune în Apocalipsă!Nu căutați soluții la oameni înșelați de draci,căutați la Dumnezeu și veți găsi,bateți și vi se va deschide,dar căutați și bateți unde trebuie și la cine trebuie la adevărații oameni ai Domnului Iisus Hristos și la Sfintele Scripturi,altfel Tatăl Ceresc Elohim,Iehova și Domnul Iisus își vor întoarce fetele de la voi!Vreți vindecare și mântuire împliniți Poruncile,Sabatele și Fericirile Lui Dumnezeu și orice boala și dezastru nu se va atinge de voi,mai ales acum când încep ultimii 7 Ani de Mânie și Judecată când peste 90% din oameni vor fi judecati și trimiși în iad,mai ales acum când avem nevoie de întoarcere la Domnul Iisus Hristos prin pocăință de toate păcatele și sfintenie!Credinta,nădejdea și iubirea nu stau în compromiterea cu vaccinuri sau cipuri ale fiarei,ci stau în unirea cu Duhul Prea Sfant al Lui Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hmmm nu cred ca e semnul vaccinul asta, uitati-va la ce tot spune parintele Elpidie V.dar de bine nu e, acum Dumnezeu sa apere si sa pazeasca pe fiecare dupa cum considera El. Acum nu stiu de ce multi va lamentati p-aici cand d-na Maria a spys clar ca ET sunt buni, toti sfintii parinti ne-au spus ca-s demoni, acum fiecare crede ce vrea. Dumnezeu a lasat liberul arbitru, toti suntem chemati, putini vor fi cei alesi

      Ștergere
    2. Aveti dreptate,vaccinul conține nanoparticule care colectează informații despre fiecare vaccinat iar cînd se va ajunge la un nr.de vaccinați Domnul va da o rana dureroasa celor care primesc nr.Fiarei așa cum scrie in apocalipsa.Semnificația celor trei de șase este nr.carbonului,noi fiind pe baza de carbon ,cu 6 electroni,6 neutroni si 6 protoni ,iar vaccinul conține ARN care nu va lasa omul sa se transforme ,așa după cum scrie si apostolul Pavel ca nu toți vom adormi(muri),dar toți ne vom schimba la ultima trîmbița.

      Ștergere
    3. Dle Valentin, 10.40, se vaccineaza si primesc semnul fiarei cu multa bucurie multi oameni pentru beneficii minore ale acestei lumi, pentru a calatori si a raspandi virusul prin aceste calatorii. Isi vand foarte usor oamenii sufletul pentru ceva trecator. Vor raspunde in fata lui Dumnezeu la Judecata de Apoi!

      Ștergere
  16. Acest virus se poate preveni sau trata. Rata de vindecare e 99,97%. Acelea nu sunt vaccinuri ci seruri EXPERIMENTALE. Adica sunt IN TESTE! informati va bine inainte de a va intepa. Unele modifica CODUL GENETIC pus de Creator in om. Altele contin celule de baieti avortati. Informati va bine, bine, bine de tot.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este!
      https://www.youtube.com/watch?v=JFZBGexUIPw

      Ștergere
    2. De ce numai de băieți?!

      Ștergere
  17. Subscriu, ne meritam soarta, mai rău ca o suporta și copiii noștri,ignoranța costă.

    RăspundețiȘtergere
  18. COVUDUL e periculos mai ales prin urmarile sale,pina acum au murit aproximativ 2 milioane.
    Eu m-am tratat cu sotia la domiciliu dar e nevoie de Pulsoximetru,termometru si modulatoare imunitare ca Propolis,catina ulei ficat Cod care are multa vitamina A si D sirop de tuse si vitamine foarte bune sint in siropul de afine ,coacaze iar ca medicamente anticoagulantele Aspenter si Clopidogrel 1 pastila pe zi ca la cei cu boli de inima unde boala are si urmari slabindu-i puterea si isi revine foarte greu, dar si la capilarele de la creier,de aceia multi sau sinucis.
    Dupa 4 luni de la vindecare am facut de curiozitate analiza pentru IgG imunoglobulina era 3.25 de trei ori mai mare ca in mod obijnuit.
    Am facut si vaccinul Pfizer la 3 ore vederea era neclara la TV iar a doua zi temperatura crescuse la 37,3 ,dar efectele trec mai usor ,dupa inca 4 luni o sa masor din nou IgG de curiozitate si o sa va tin la curent-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  19. Anonim : 23,30 nu exista nici un mod de a anula vaccinul, cu toate cunostintele medicale, daca ar fi posibil asta, ar fi simplu, ne-am vaccina multi si apoi sa anulam, dar odata intrate in corp aceste ARN-uri intra in genomul nostru, nu mai pot fi scoase, isi fac treaba lor in timp, care nu o cunoastem noi, cei de rand, probabil cei din gruparea secreta care conduce lumea, sau masoneria,dar ..... nu se stie daca odata intrat in corp isi mai opresc activitatea pentru care au fost introduse sau vor face ce vor ei, destabilizand echilibrul natural al organismului ...... toata lumea se bucura ca nu a simtit prea tare intepatura, ca nu l-a durut mana, ca doar 2-3 zile au simtit stari ciudate, sau mai putin ciudate, dar nimeni nu se intreaba ce va fi in viitor, iar despre asta nici in prospecte, nici in declaratiile de propaganda, nici in specialist sau nespecialist nu ne spune si nu ne garanteaza nimic ..... atumci cand ar fi sa fie ceva, e usor de dat din umeri si de spus ca nu au stiut ca va fi asa ...... se spune si ca va functiona ca un drog si vom alerga petiodic sa-l renoim din ce in ce mai des, ca altfel n putem merge msi departe, .... se msi spune ca ar putea fi si o protectie ca sa putem suporta efectele 5G, dar nici asta nu.ni se spune, poate in cazul asta ar trebui sa-l facem, altfel picam ca si chinezii cand se va da drumul la 5G, ce e cert ca nimanui nu-i pasa de sanatatea noastra, nu se face numic bun pentru sanatatea noastra, chiar se fac eforturi sa moara cat mai multi, mai ales bolnavi cronici, pensionari, cei care incomodeaza invre-un fel, care indraznesc sa deschida cumva ochii oamenilor, sau zic ceva ce le incurca socotelile ..... au impus in media sa le sustina doar vaccinarea, pana nu apuca omenirea sa vada inutilitatea sau adevaratele efecte negative, adevaratul scop sl vaccinarii, pana cand ne au sub control si ne intelegem culeaza in memorie doar ce vor si ne anihileaza propria gandire si vointa ......

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce se substante se baga in corp, nu mai pot fi scoase! - regula din medicina
      De aceea e bine de avut grija ce se introduce in corp.

      Ștergere
  20. Eu nu ma vaccinez cu un vaccin experimental pana inn2023 . Nu sunt Cobaiul lor ... in plus nu este garantat , poți face boala și porti și masca ..eu cred in Dumnezeu și nu in vaccin .... Cine crede in Dumnezeu este salvat ... oameni buni gândiți ca nu doare , înainte de a face acest vaccin ... multă sănătate

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multa prostie pe blog! Astia care spuneti ca stiti voi mai bine si ca nu va lasati pacaliti ca ati citit voi texte in engleza ale nu stiu carei somitati sau astia care spuneti ca nu va vaccinati pt. ca aveti incredere in Dumnezeu si va fereste de boala, v-ati gandit oare ca poate tocmai vaccinul este leacul trimis de Dumnezeu sa salveze lumea??? Daca erati pe vremea lui ceasca ati fi facut vaccinul OBLIGATORIU fara sa cracniti dar acum sunteti viteji si plini de aroganta ca atat va poate mintea.Vai de capul vostru!!! Ala cu nanoparticulele si cu ARN-ul, te-a nascut ma-ta savant, de unde stii tu toate astea??? Uita-te pe bratele tale ca porti pe ele urmele vaccinurile facute in copilarie, altfel faceai boli grave si dadeai coltul pana acum, cap sec.

      Ștergere
    2. 21.33 ia fa-ti vaccinul daca vrei si lasa-ne noua libertatea de a alege. Comunismul daca il iei de model inseamna ca nu ai inteles prea multe din ce a fost, a facut si ce a insemnat. Filosoful care a suferit ''13 ani in temnită pentru un popor de idioti'' a fost Petre Tutea. Ai citit ceva, ceva din el? Dar din ce au mai scris Sfintii inchisorilor comuniste?

      Ștergere
    3. 21.33, nu te-ar fi putut obliga nimeni sa faci vreun vaccin si cu atat mai mult unul experimental pentru care nici producatorul nu isi asuma efectele sale adverse.
      Daca vrei sa faci vaccinul, nu ai decat. Dar nu ai de ce sa te iei de altii care nu il fac! Tu esti "protejat" dupa cum afirmi pentru ca esti vaccinat, lasa-i pe ceilalti in pace!

      Ștergere
  21. Fiti linistiti ca "vaccinarea" nu trece numai cu aceste doua-trei doze, ci trebuie ca toti "vaccinatii" sa faca sapte doze, in ultima fiind si semnul fiarei...toate acestea nu le spun eu, ci parintele Elpidie intr-un interviu luat acum vre-o sase ani..eu am mare incredere in tot ce spune dumnealui preasfintia Sa...
    .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 16.41 parintele tau e un conspirationist.

      Ștergere
    2. 21.35 si daca se adevereste si nu mai e conspiratie? Deschide ochii conspiratiile de pana acum s-au adeverit.
      Dar stiu ca oile nu le mai putem trezi asa ca trezim leii.

      Ștergere
    3. 21:35, Nostradamus, Baba Vanga sau altii care au prezis ce se va intampla erau tot conspirationisti? Sau Sf. Ardealului - Parintele Arsenie Boca si multi altii nu sunt asa cum afirmi, 21:35!

      Ștergere
  22. Regula din medicina: ce se baga in organism, nu mai poate fi scos!
    De aceea trebuie avut grija!

    RăspundețiȘtergere
  23. Dna Maria, dacă v-am întrebat de ce boală suferiti de nu vi s a recomandat vaccinul. considerați că sunteti JIGNITĂ? Eu v-am pus această întrebare mai mult ptr mama mea fiind o persoană in varsta cu diferite boli.
    Nici macar nu mi ați publicat întrebarea. înseamnă că ascundeti ceva nu sunteți un om de încredere cu tot ce publicați dvs aici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va raspund eu si daca doriti luati in seama mesajul, daca nu, este alegerea dvs.
      Vaccinul nu poate sa protejeze 100% si au aparut deja enorm de multe modificari ale virusului, iar vaccinul nu este pentru aceste mutatii nou aparute.
      Ar trebui sa faceti vaccin pentru sutele de tulpini care s-au adaptat. Ati face atatea vaccinuri si ati innebuni de tot intreg organismul? Poate nici nu ati lua vreunul din toate aceste virusuri. Ati fi dispusa sa vaccinati pe cineva varstnic si sa faceti experimente sa vedeti daca are sau nu efect vaccinarea? Daca va vaccinati exista posibilitatea sa va imbolnaviti. Deci de ce sa va mai bagati si luciferaza, fetusi avortati, mercur sau alte porcarii experimentale? Dupa ce se da drumul la 5g, se pare ca vaccinatii devin "zombi", nu mai dispun de propria judecata, de propriile actiuni. Faceti cum vreti!

      Ștergere
    2. Fiecare om are dreptul sa nu isi expuna in public dosarul medical. Nu toata lumea simte nevoia sa isi expuna problemele de orice natura, sa vorbeasca despre ele. Este dreptul oricarui om sa accepte sau nu vaccinarea!
      Oricare om are dreptul sa refuze daca nu doreste sa face vreun vaccin sau vreun tratament!!

      Ștergere
  24. Draga mea, cred ca nu ai inteles mesajul meu.Ti-am spus doar,ca deocamdata nu am voie sama vaccinez. Am alte pb de sanatate,care nu-mi permit acest vaccin cu aceste reactii adverse destul de complexe. Cat despre suferinta mea, nu am de ce sa fac public ! Cu drag !

    RăspundețiȘtergere
  25. eu nu ma voi vaccina,prefer sa fiu alaturi de DUMNEZEU si de IISUS

    RăspundețiȘtergere
  26. Acesta NU ESTE vaccin. Nu are cum sa fie leac trimis de Dumnezeu pentru ca serul contine lucifereaza, o enzima care va lumina in corpul injectatilor, dupa activarea 5G. Atrazeneca face si vaccinul si adrenocromul adica sangele scos din copilasi hartuiti si tinuti in tunelurile subterane ale lumii. Vaccinul aatra,enca contine celule de prunci baieti avortati. Cum sa DEA viata lucifereaza si fetusii omorati? Cum sa fie Dumnezeu complice la asa ceva?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te rog sa facem schimburi de idei. Exclus sristii ca va miros de la o posta si pacat de voi cei care nu va indreptati purtarile voastre.Pa pa.

      Ștergere
    2. Numar de telefon o740398983

      Ștergere
    3. Insasi denumirea asta de luciferaza ne duce cu gandul la ceva neplacut.

      Ștergere
  27. Unii nu se vaccinează dar se vor lăsa marcați de semnul bestiei.Pai ori nu ne vaccinam toți și nici nu vrem să primim semnul.Eu așa stiu.Creștini până la capăt.Nu va lăsați corupți și mințiți.

    RăspundețiȘtergere
  28. In primăvară la anul scăpăm de pandemie!? Pandemia se termina definitiv.

    RăspundețiȘtergere
  29. Pentru acest covid exista tratament ca si pentru raceli, gripe. Acest covid este mai sever pentru persoanele cu comorbiditati, dar tratament exista pentru el. Deci ce mai trebuie neaparat vaccin?
    Pentru boala secolului (c..ncer) nu s-au preocupat sa faca vaccinuri sa eradicheze aceasta boala nemiloasa! De ce oare????? Mai degraba sa fi existat vaccin anti-cancer, anti-diabet, anti-insuficiente de toate organele!

    RăspundețiȘtergere
  30. 15,02 Tratamentul pentru COVID a preluat cele mai noi descoperiri anti -cancer printre care anticorpii monoclonali-proteine care bocheaza exteriorul virusului scazind intrarea lui in celule cum a fost tratamentul facut lui Trump-craciun

    RăspundețiȘtergere
  31. rezultatul vaccinarii se va vedea in viitorul apropiat-le stam in gat celor bogati!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mai ales cand se va activa 5g-ul. Atunci vom vedea robotii cu chipuri cunoscute, dar transformati total, fara creier si inima! Nu vor mai dispune de persoana lor. Dar a fost alegerea acestora, ce sa le facem? Ce aleg, aia culeg!

      Ștergere
  32. Cine trebuie sa sufere va suferi, oricat de mult s-ar feri de virusi sau vaccinuri.
    Iar pe cine nu trebuie sa sufere il protejeaza Dumnezeu, indiferent de cat de rau ar face un virus, un vaccin, sau orice altceva.

    Nu mai traiti in frica.
    Urmati-L pe Dumnezeu si totul va fi bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La ceea ce ati scris am o pilda:
      Dumnezeu i-a trimis de 3 ori la rand posibilitati de salvare prin oameni, situatii unui om afectat de inundatii. Omul acesta se urcase in cele din urma pe acoperisul casei si astepta sa il ajute Dumnezeu, sa vina sa il salveze. Dumnezeu i-a trimis ajutoare, dar omul nu s-a salvat pentru ca nu a venit Dumnezeu sa il salveze, ci i-a trimis ajutor prin oameni, normal.
      Asa ca este relativ ce spuneti. Dumnezeu ii protejeaza, ii ajuta pe oameni, dar si oamenii nu trebuie sa astepte sa fie atentionati chiar de Dumnezeu, sa vina si sa le spuna direct sa se fereasca de cipare, vaccinurile periculoase si experimentale, sa le accepte doar pe cele bune. Aici intervine liberul arbitru al fiecarei persoane.

      Ștergere
    2. Anonim 17:40
      De unde stii care vaccin e periculos?
      De unde stii daca esti cipat sau nu?
      Evident ca nu faci ceva rau pentru organism asteptand ca Dumnezeu sa te protejeze.
      Eu vorbesc de ceea ce nu stii daca e rau sau bun.

      Ștergere
  33. Informati-va despre technologia oferita de savantl Mehran KESHE. Totul pare sf.

    RăspundețiȘtergere