luni, 31 mai 2021

ROMÂNIA SE VA NASTE A DOUA OARĂ , ŞI - A TREIA OARĂ !

    




                                  Dragii mei,  

În această  după amiază, mă odihneam putin în pat. Stând cu ochii închisi, si chiar îmi doream ca să adorm un pic, aud un glas care spune ceva tare frumos despre ROMÂNIA.
Glasul spunea aşa :

                 "ROMÂNIA !
              Ce-ar fi ca România , să se nască a doua  oară ?
Dar un alt glas îi răspunde cu dragoste si cu blandete:

                     ROMÂNIA se va naşte a doua oară,
                              şi -a treia oară !"   

Da fratilor ! ROMÂNIA  zilelor noastre,este în MÂINILE  LUI  DUMNEZEU. Vom vedea si vom auzi, ceea ce până acum nu a fost îngaduit.
ROMÂNIA  este ŢARA  DUHULUI  SFÂNT !
Să ne închinăm si noi dragii mei, sa ne inchinam Prea Sfintei Treimi si Prea Curatei Fecioarei Maria, si sa ne invrednicim a ne bucura de MINUNILE care vor urma să aibă loc în ROMÂNIA  celui  de-al Doilea Ierusalim.  
 
Să nu îngaduim nimănui ca să ne strice bucuria sufletului, ci să fim ferm convinşi că IISUS  HRISTOS  si MAICA  LUMINII ne iubeste ,si ca voieste ca toti să ne mântuim.
                             Cu dragoste, Maria.                                                            

5 comentarii:

  1. Asa sa ne ajute BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului,
    Sa fie cu noi cu toți.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta ne da de gandit ca Romania din nefericire va avea doua caderi i genunchi:prima se refera la profetiile conform carora Rusia va ocupa timp de 5 ani Romania si o va ruina si parca nu ar fi suficient vom suporta si ocupatia africana ISIS ce va agresa credinta crestin-ortodoxa si populatia timp de 11ani dupa care ne revenim incetul cu incetul.Europa va fi distrusa ,dezmembrata ca si Orientul apropiat si Mijlociu.Sansa noastra in revenire se datoreaza caderii Rusiei,Americii,Europei dar avem nevoie de politicieni patrioti,destepti ca sa reintregeasca Romania ,buni gospodari.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unde se zice ca 5 ani ne va ocupa rusia? Ca ne va ocupa peste noapte o stim de la parintele A Boca dar cat nu a zis. Si ungurii, bulgarii tot 5 ani?

      Ștergere
  3. HRISTOS A INVIAT!


    ROMANIA ESTE TARA MANTUITORULUI LUMII!!!


    ROMANIA ESTE GRADINA MAICII DOMNULUI!!!


    DOAMNE,TIE, iti multumim pentru tot ce primim in fiecare moment din viata noastra.Doamne,cat de mult ne iubesti si ne trimiti mesaje,prin doamna Maria,sa ne trezim si pe tine sa te urmam in rugaciune si fapte bune,sa ne lepadam de partea materiala si sa fim cu cea spirituala.
    1. Doamne,stim din Vechiul Testament,ca TATAL CERESC,a ales acest pamant al Romaniei,sa se nasca foarte multi Sfinti,Sfanta Fecioara Maria,Ioan Botezatorul,si alti Sfinti,dar si MANTUITORUL LUMII.
    2. Cand se va descoperi BIBLIA CEREASCA,si va veni cu Har,si PRUNCA LUI DUMNEZEU 7,sa pregateasca omenirea pana la a Doua Venire a MANTUITORULUI LUMII.
    3. Venirea MANTUITORULUI LUMII,cu MAICA DOMNULUI,si alti Sfinti,pe pamantul Romanesc,locul unde S-A NASCUT,dar nu a copilarit,asa cum scrie in BIBLIA CEREASCA.
    Doamne,stim ca mult ai suferit pentru pacatele noastre,si omenirea a ascuns si ascunde in continuare foarte multe secrete despre TINE,dar cu puterea TA,toate vor fi scoase la lumina,sa nu mai traim in minciuna.

    RăspundețiȘtergere
  4. De unde știți atât de multe?

    RăspundețiȘtergere