luni, 24 mai 2021

URMEAZA EPIDEMIE DE VARICELA ?

                                                         24 Mai 2021,ora 8,15 !


                                 Hristos a Inviat ,dragii mei !


In aceasta dimineata in timp ce -mi faceam Rugaciunea,intr-o clipa vad in fata mea un cabinet medical,iar aici, vad un adult si un copilas la vreo 5 anisori.

la un moment dat,aud un glas care spune asa:

         "Hai scoate hainutele de pe tine,ca sa vedem."

In acea clipa,copilasul isi da singur hainutele jo, si ramane in pielea goala si intors cu spatele la medic dar si la mine.

Ceea ce vedeam dragilor, se asemana foarte tare cu pozele de mai jos:




.


Tot spatele copilasului era rosu,inflamat de "blandele" cat palma si de coji albe ale pielii,semn ca acele bubite cu apa se sparsesera.
Dragii mei,este foarte posibil ca sa auzim de o alta Epidemie ,de astadata la copii,iar aceasta sa fie VARICELA (varsatul de vant ).
Pana atunci insa,sa avem mare grija ca sa ne protejam copilasii .Stiu,toti copilasii fac varsat de vant, dar totui sa fim vigilenti.
Cu dragoste,Maria.

11 comentarii:

  1. Poate copilasii injectati cu serurile astea experimentale

    RăspundețiȘtergere
  2. S-ar putea, or sa urmeze o gramada de bolii si nu vom mai reusi sa le tratam. Dumnezeu cu mila.

    RăspundețiȘtergere
  3. Laserul va salva din nou România la razboi!?

    RăspundețiȘtergere
  4. efectele proteinelor spike pe termen mediu...

    RăspundețiȘtergere
  5. In Romania au decedat din cauza vaccinului antiCovid pina acum 488 de romani,deci o medie aproximativa de 100 romani in fiecare luna.
    Dar mai grav este incalcarea drepturilor fundamentale si constitutionale ale omului-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamna Maria ce pot sa spun este ca am ajuns cobai a celor bogați.
    Daca este de la Dumnezeu nu avem ce face dar dacă este de la oameni care vor sa controleze lumea si sa ne reducă ca număr este rau.
    Sa ne apere Dumnezeu și Maica Domnului De tot raul si necazul pe toată lumea.
    Cu mult drag si o zi binecuvântată tuturor

    RăspundețiȘtergere
  7. Europarlamentarul Terhes spune ca noua Carte Verde pentru circulatia in UE legata de vaccin este similara celei naziste pentru care germanii au fost condamnati la Nurenberg.
    In SUA asa ceva nu ar putea fi impus fiind neconstitutional,doar la noi intr-o Dictatura , condusa de afara prin Cozi de Topor, e posibil orice cit timp oamenii Tac iar legile UE nu sint controlate ca cele interne de Curtea Constitutionala si acceptate fara cricnire, spre deosebire de Polonia si Ungaria care stiu sa-si apere Tara.
    Terhes si altii mai spun ca in acest ritm Romania risca sa dispara in 4-5 ani ca stat si popor si sa ajunga interesanta doar pentru materii prime din subsol ,pentru ca populatia va ajunge la doar 14 milioane daca romanii nu se Trezesc asa cum s-a exprimat si doreste Germania ,conducatorul absolutist al UE-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. 19,36 Povestea laserului Romaniei comuniste e doar o legenda.
    Cit despre cel actual de la Magurele e in Stand-by din lipsa de fonduri dar nici la capitolul energie nu stam bine deloc dupa noua politica UE sintem in Voia Vintului si a importului daca luam de buna inchiderea minelor si centralelor de carbune spre deosebire de Polonia care a spus un NU hotarit decidentilor de la Bruxell,aparindu-si interesele nationale atit in fata UE cit si a expansionismului rusesc prin Ucraina si Belarus,in timp ce Romania e tot mai slaba-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. epidemii de varicela sunt si vor fi-grav este pentru adulti ,mai ales la gravide

    RăspundețiȘtergere