duminică, 9 mai 2021

ROMÂNIA ! ELIBERAREA ROMÂNIEI DE SUB JUGUL FASCIST !

                                        

           


                                             8 Mai 2021,ora 5,21 !


                                 Dragii mei,


În aceasta dimineata dragilor, ma trezeste un gas care spune asa:

            "Urmeaza eliberarea României de sub jugul fascist !"

Dupa care,glasul se opreste .

Dragii mei,eu am mai scris de la Duhul Cel Prea Sfant despre Eliberarea Romaniei de sub jugul fascist. Iata articolul anterior mai jos,dar nu mai inainte de va spune ca in Romania Adevarului Duhului Sfant,se vor petrece multe si extrem de importante evenimente pentru tara si popor.


duminică, 20 decembrie 2020

ELIBERAREA DE SUB JUGUL FASCIST???

                                                           20 Decembrie 2020,ora 3,19 !


                                          Dragii mei,

Astazi dimineata in zori,ma trezeste un glas care spune asa:

                 "Sa nu uitam dragilor !

                  Sa nu uitam de tendinţa,de a ne elibera de sub jugul fascist !"

Clipa in care,vad la un pupitru ca pe o scena mai inalta ,o personalitate din varful Statului roman era singur acolo la pupitru,era furios si batea cu pumnul in masa.Nu-i convenea nimic, avea chipul crispat de furie si de dorinta de a se impune, de a se face inteles.

Eu nu voi spune cine era acest om,deoarece,cu siguranta stiti despre cine este vorba.Pot spune insa, ca vom trece prin foc si prin sabie cu acest om in varful Statului roman.

Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului ca sa nu slobozeasca sabia Sa asupra noastra,ci sa ne ajute cu mila si cu iubirea Sa de oameni,Amin!

                                 Cu dragoste,Maria.

24 de comentarii:

  1. Simion Maurer un sas cu mentalitate crestina Adevarata plecat din Noul Sasesc-Brasov s-a intors in tara din Germania dupa 22 de ani,om doar cu scoala profesionala a descis o mare afacere cu constructii de blocuri Avangarde in Brasov ,Sibiu ,Cluj si prin marile orase unde incep toti munca printr-o rugaciune in atmosfera de buna dispozitie, prezentat la Voi cu Voicu pe Antena.
    Spune ca el nu construieste foarte ieftin si calitativ numai pentru bani ci doar gospodareaste un mediu social din ce i-a dat Dumnezeu in Romania cea mai frumoasa tara din lume.
    A descis si o televiziune pentru a invata oamenii si nu pentru scandal si reiting cum obijnuiesc altii.
    Se vede mentalitatea crestineasca,mare diferenta fata de cei ca Iohannis-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ar fi cat mai multi patroni asa ca Simon Maurer si si-ar rasplati angajatii corect, i-ar respecta si trata frumos, atunci Dumnezeu le-ar da mai mult si ar prospera cu totii.
      Altfel, Dumnezeu vede si nu admite nedeeptatea. De aceea le ia tot patronilor care nu platesc corect subalternii.
      Frumoasa gandire a acestui om - Simon Maurer.
      Nu ar putea sa fie asa cat mai multi patroni/afaceristi din lumea asta? Ar vedea ce bine le-ar merge, cat ar prospera daca ar aplica metoda acestui afacerist si ar fi buni, corecti.

      Ștergere
    2. Sa fie asa toti patronii - crestini adevarati, nu doar cu numele!!!!! Dumnezeu le da mai mult celor darnici, iar patronilor care nu isi platesc angajatii la justa lor valoare, vor da faliment sau nu se vor putea bucura de banii obtinuti prin sudoarea muncii altora. Ba in plus mai platesc si pe lumea cealalta pentru nedreptatea facuta de a nu isi plati salariatii CORECT!!

      Ștergere
  2. Sa scapam de cei care subjuga tara in prezent. Acestia nu au ce cauta sa mai conduca Romania. Sunt incompetenti dar si vanduti complet strainilor. Romania are nevoie de romani adevarati la conducere care iubesc si simt romaneste, care nu isi tradeaza neamul si tara.

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa sa ne ajute Dumnezeu! Doamne al Puterilor, Fii cu noi, ca pe altul afara de Tine NU STIM!

    RăspundețiȘtergere
  4. Azi 9 mai Ziua Europei-a victoriei contra nazismului german sarbatorita la Moscova prin parada militara,rusii au recunoscut ca nu ar fi invins fara ajutorul de aproape 200 miliarde de dolari ai Americii.
    Fascismul e o inventie coloniala italiana inaintea nazismului,actual poate fi si o incercare a Germanieiin UE mai ales dupa brexit-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eliberarea Romaniei de jugul Colonial fascist ar trebui sa fie mai repede de cel evreiesc care conduce si distruge Romania de 80 de ani de cind evreii au introdus fortat comunismul in Romanie prin Ana Pauker et company distrugind-o si acum mai nou prin capitalismul salbatic au distrus-o din nou prin aceiasi evrei;Iliescu,Brucan,Birladeanu,Militaru ,Stanculescu,Constantinescu, Basescu, Maior, Helvig,Iohannis, Citu, Orban,Isarescu,Turcan, etc-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Exercitiu militar NATO si la noi la Boboc-Buzau cu 15000 militari-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. DOAMNE ajută la toata lumea si noua
    Sa ne scape BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului De tot cei rau.

    RăspundețiȘtergere
  8. Iulian Hornet;''Petre Roman[evreu] a creat toate mecanismele de distrugere a Romaniei''-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Iulian Honet;'Toti cei ce conduc astazi Romania sunt frati.Romani veniti acasa in tara luati-va o bucata de pamint dar si arma pentru ca Hanry Clisinger spunea ca in UE vor veni 250 milioane de migranti musulmani si va trebui sa va aparati-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Am uitat lq categoria evrei pe 'deontologul' Stolojan unchiul lui Turcan cei din Botosani ,cel care vorbea aseara pe tv,dar care nu ar reconoaste-o nici in ruptul capului-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Atitia evrei la conducerea Romaniei ar fi interesant un inventar al consilierilor de la Cotroceni unde acum pe problene de securitate Nationala e Constantin Dudu Ionescu cel fost ministru de interne si responsabil pe afacerea firmei evreiesti de la Casa Radio din Bucuresti,firma anchetata pentru coruptie in SUA si pe care o reprezentau si spionii evrei de la Blak Cube cei prinsi la noi spionind la virf autoritatile de stat romane-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ponta;'' Am facut autostrazi in Ardeal dar cind am vrut sa trecem cu ele Carpatii spre Bucuresti ,Basescu,procurorii ne-au facut dosare sa nu reusim sa avem o legatura cu Ardealul,nu se vrea''-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Talpes spunea si el ca occidentul voia ca Romania sa fie numai pina la Carpati cu Ardealul separat de Romania-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. In seara asta pe TV s-a spus ca fostul director SRI generalul Coldea este la VIENA si s-ar trata de Parkinson dupa unii, dupa alti de DEMENTA Degenerativa Huntinton boala genetica-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tot ce-i posibil, era o data o filmare cu el unde își cam balanganea capul aiurea(ciudat)

      Ștergere
    2. Dumnezeu nu bate cu parul!

      Ștergere
  15. Tot aseara pe TV RIZEA spunea ca generalul Coldea are o casa,prin interpusi, de 6 milioane de Euro la 6 km de Monaco-raiul din strainatate al Mafiei Romanesti.
    Nu ne mai miram, ca despre Iohannis se spune ca are ,doar in SUA, 3 case dor pe numele finului 'Tenismen' Vecerdea-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Voiculescu fostul ministru al sanatatii spune ca numarul mortilor de COVID a fost falsificat in minus cu 3000 pentru Alegeri.
    Atunci sa ne mai miram ca Clotide e primar in sectorul I cu voturile falsificate iar la Timisoara a iesit primar spionul Germaniei FRITZ, fara a avea domiciliu si drept de a fi ales acolo sau ca la SIBIU a ajuns primarita Forumului German,Astrid Fodor, cu doua hotariri judecatoresti de incompatibilitate care singura Declara Presei ca Iohannis i-a promis ca va rezolva el singur situatia??-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. Dictatura Iohannista pune hamul pe TVR unde pune o femeie renumita care a facut in bibliografii vraji cu diferite diplome de facultati total diferite pe care le-ar fi absolvit.
    Iar lui Barna ii pregatesc o ancheta penala pentru a face cale libera la conducerea partidului USR-Plus a lui Ciolos['trisor
    din maghiara] urmasul unui clan de securisti si Paznicul Dizidentei Doina Cornea din Cluj-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  18. S-a terminat renumararea voturilor la sectorul I,e dovedita USR-ista Clotilde a pierdut cu peste 1000 de voturi si cistigase Tudorache primaria.Urmeaza procese si alte alegeri.
    Barna cel cu 'Coruptia Ucide 'acuzat si el de coruptie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  19. Adrian Vasilescu consilier al guvernatorului BNR acum pe TV Admite ca prin cererea prin intermediul bancilor lor de a schimba Dolari pe Leu s-a facut de acestia atac speculativ pe Moneda Nationala-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  20. Acum e Oficial,DICTATURA minoritara desi cu 13 procente in reprezentarea poporului si alea obtinute prin Falsificarea Alegerilor pe care le-au si pierdut dar ASA au cistigat Puterea si Romania-craciun.

    RăspundețiȘtergere