joi, 13 mai 2021

RAZBOI? TANCURI SI MASINI BLINDATE PE STRAZI !

 

.

                                                           12 Mai 2021,ora 4,44 ! 


                    Hristos a Inviat, dragii mei! 


In aceasta dimineata in zori, ma trezeste o lumina alba si stralucitoare foarte,lumina ce-mi arata o strada inspre Vest,Nord -Vest,o strada plina cu tancuri in mers,o strada plina cu masini mari si blindate.

Israelul, ținta unui reeditat război terorist 

Peste o mie de rachete s-au abătut în două zile asupra Israelului, ucigând civili. În acest război terorist, statul evreu era silit să riposteze. Opriți spirala violenței, țipă voci de ”bine”. Dar oare de ce nu cauza ei?



.


Atac cu rachete din Gaza asupra Iron Dome din Israel

Rachete lansate asupra Israelului din Fâșia Gaza

Conflictul dintre israelieni și palestinieni se amplifică, în pofida tuturor apelurilor internaționale la calm. După atacurile masive cu rachete, efectuate de islamiștii radicali asupra regiunii Tel Aviv, guvernul israelian a anunțat o ripostă militară dură.

Premierul Benjamin Netanyahu a anunțat că organizațiile palestiniene Hamas și Jihadul Islamic vor plăti scump pentru ultimele atacuri asupra Israelului. "Această operațiune va fi una de durată, dar vom restaura securitatea cetățenilor israelieni." Șeful statului major general al armatei israeliene, Aviv Kochavi, a precizat că în cadrul operațiunii militare "Paznicii Zidurilor", demarate luni, "au fost deja atacate 500 de ținte în Fâșia Gaza, zeci de teroriști fiind uciși".

Miercuri dimineața și marți noaptea a fost declanșată de mai multe ori alarma de atacuri cu rachete în Tel Aviv. În orașul de coastă s-au auzit mai multe explozii. "Familiile au fost trezite și duse rapid în adăposturi", a anunțat pe Twitter armata israeliană. Sirenele de avertizare au sunat și în orașele Beer Șeva și Așkelon.

La Lod, lângă Tel Aviv, cel puțin două persoane au fost ucise în cele mai recente atacuri. Anterior, trei victime se înregistraseră la Lezion și Așkelon.

Sub asediu

Hamas și Jihadul Islamic au anunțat lansarea a sute de rachete din Fâșia Gaza în noaptea de marți și în dimineața de miercuri - ca reacție la atacul israelian în zona de coastă palestiniană. Acolo, armata israeliană a distrus o clădire rezidențială înaltă, după un avertisment anterior. Clădirea era sediul birourilor unor membri politici ai Hamas. 

Ministerul Sănătății din Gaza a anunțat că, de luni, 35 de persoane au fost ucise în teritoriile palestiniene, între care 12 copii. Potrivit relatărilor de presă, o parte din victime au fost ucise de rachetele prost ghidate lansate chiar de extremiștii palestinieni.

Atac aerian israelian asupra clădirii Hamadi din Gaza, aflate sub controlul Hamas

Clădirea "Hanadi" din orașul Gaza, distrusă de bombardamente

Ministrul de Externe german, Heiko Maas, a condamnat dur atacurile lansate din Fâșia Gaza asupra Israelului. "Nu este nici de tolerat, nici de acceptat o asemenea escaladare a violențelor. Am transmis acest mesaj foarte clar și Autorității Autonome Palestiniene", a declarat Maas la Roma. Având în vedere atacurile cu rachete, "Israelul are în această situație dreptul la autoapărare", a adăugat Maas. 

Și secretarul general al ONU, António Guterres, a deplâns atacurile soldate cu victime de ambele părți. Consiliul de Securitate al ONU se va întruni miercuri în spatele ușilor închise pentru a dezbate situația.  

Conflictul dintre israelieni și palestinieni s-a întețit de la începutul lunii de post musulmane a Ramadanului, de la jumătatea lui aprilie - între timp, este vorba de cele mai dure confruntări din ultimii ani. Mai întâi au fost ciocniri violente la Ierusalim între palestinieni și forțele de ordine israeliene. Acestea au fost declanșate printre altele de izolarea de către poliție a unor zone din orașul vechi, precum și de amenințarea cu evacuarea unor case locuite de familii palestiniene în cartierul Sheikh Jarrah din Ierusalimul de Est. Pământul pe care se află aceste case este revendicat de coloniști israelieni.

13 comentarii:

  1. ADEVARAT A INVIAT doamna Maria
    Din pacate oamenii mai mari ai lumii fac aceste atrocități, ei conduc si cei supuși mor.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți și să ne apere de un război,ca avem războiul nostru,nu mai avem nevoie de încă un război.
    Doamne apara si PĂZEȘTE.
    O zi binecuvântată sa aveți și toată lumea,sa avem pace ,sanatate si bucurie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Israelul este înspre est, nu vest.
    Sa fie vorba despre alt război?....

    RăspundețiȘtergere
  3. Sper ca tancurile acelea sa nu fie ale americanilor.


    In ceea ce priveste Israelul, va fi o tragedie. Sa nu uitam ca musulmanii au impanzit TOATE colturile lumii si multi sunt in posturi de conducere. Israelul nu va fi aparat din nefericire si asta o stiu oamenii de rand. va fi repet, o mare tragedie-sa nu uitam ca aici sunt toate simbolurile crestinatatii. Ati uitat prea usor ca Sf, Sofia a fost jupuita de pictura bisericeasca si transformata in moschee. Ati uitat ca Notre Dame de pris a fost arsa. Si multe altele...Cine credeti ca ii sprijina atat de intens pe musulmani?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mda... nationalistii de francezi i-au primit cu bratele deschise pe acei refugiati, iar acum le sunt violate femeile, autoritatile sunt atacate si le sunt incendiate masinile, se arunca cu electrocasnice pe masinile autoritatilor, nu mai fac fata, au loc tot felul de jafuri si atrocitati.
      Le-a mai fost arsa recent si catedrala.
      Fereasca Dumnezeu!
      Francezii i-au primit in propria tara, iar acum ajung chiriasi in tara lor sau dati afara ca nu se poate trai langa asa ceva!

      Ștergere
  4. Viitorul depinde de oameni dupa cum vor sa traiasca fie vor alege calea cea buna sau nu,in functie de credinta lor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pare mai degraba Ucraina unde Rusiei ii convine de minune un scandal cu 'artificii' in Israel pentru a nu iesii prea mult in evidenta tancurile lor care rup Ucraina Pas cu Pas,bucata cu bucata,punind ca de obicei Europa in fata unui Fapt implinit si poate chiar 'invitind'si obligind si statele din jur la Festin cum au facut-o rusii cu nemtii prin pactul Ribbentrop-Molotov cind in 1939 au sfirtecat tarile de la Marea Baltica de la Finlanda la Marea Neagra printre care si Romania-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rusia nu are nevoie de Israel ca sa isi ia Ucraina inapoi; cum tradarea si minciuna conduce lumea nu m-ar mira sa se fi inteles. In plus, in Israel exista un numar urias de rusi, de care poate va fi nevoie.

      Ștergere
  6. Intradevar nu ducem lipsa de zone pe glob unde poate izbucni un razboi zdravan. Totusi se incinge bine terenul de bubuiala Israel. Dupa ultimele evenimente se pare ca pe langa convoiul anuntat de americani pentru israel si Turcia prin Erdogan anunta ca impreuna cu alte state majoritar musulmane ca pakistanul sa vina in ajutorul palestinei si sa transforme israelul in siria. Oricum se intrevede un razboi intre tarile musulmane si israel,america si cine se va mai alatura un razboi care a fost profetit in mai multe randuri. Daca ar fi sa pariez pe unul dintre cele doua terenuri de bumbaceala ucraina si israel as paria pe israel, orientul mijlociu totdeauna a fost mai incins si mai inflamabil.

    RăspundețiȘtergere
  7. mintile nebune dupa putere si avere nu au limite-popoarele sunt slabe pt ca puterea este a celor pomeniti mai sus-DUMNEZEU l-a lasat pe vrajmas sa-si aleaga oamenii slabi in credinta



    RăspundețiȘtergere
  8. Israel...poporul ales de Dumnezeu! 😢

    Știm deja cu toții că în aceste zile, Israel trece printr-o situație grea, este atacat și astfel nesiguranța a ajuns printre locuitori.
    Haideți dar, doamna Maria să ne rugăm pentru Israel!

    “Rugați-vă pentru pacea Ierusalimului”

    Psalmul 122:6

    RăspundețiȘtergere
  9. 13 mai 21:14-habar nu ai ce rautati au facut evreii si inca fac-masoni convinsi si-au bagat nasul peste tot in toate popoarele-si de aceea si in noul testament IISUS DOMNUL zice-imi voi lua mana de pe acest popor si voi da darurile mele altui popor-citat cu aproximatie-nu sunt antisemit dar am trait printre ei si stiu si de la parintii mei despre comportamentul lor - motiv sa cred ca ROMANIA VA FI POPORUL ALES care nu a dus razboaie de cucerire si este un popor primitor si credincios -asa cu bubele lui!

    RăspundețiȘtergere
  10. In curind se pot deschide conflicte, armamentul fabricat trebuie sa fie vindut.

    RăspundețiȘtergere
  11. In curind se pot deschide conflicte, armamentul fabricat trebuie sa fie vindut.

    RăspundețiȘtergere